ZuiverVPN Download voor Mac

Versie: 1.1.27 | Hoofdcategorie: Beveiliging | Subcategorieën: Surf anoniem

ZuiverVPN Beknopt

ZuiverVPN zorgt ervoor dat u anoniem op internet blijft. Enerzijds richt de provider uit Hong Kong zich op de veiligheid van zijn gebruikers: uw verkeer wordt gecodeerd met maximaal 256-bitcodering, waardoor vervelende gegevensspionnen worden geblokkeerd in combinatie met verschillende beveiligingsprotocollen. Uw activiteiten en communicatie via e-mail etc. zijn beschermd.

Bovendien biedt de service een beschermend schild tegen advertenties en bijbehorende trackers. Deze zijn niet alleen vervelend, maar kunnen ook uw privacy aanzienlijk beïnvloeden. zuiverVPN valt op tussen de VPNProviders worden gekenmerkt door hun ongelooflijke servernetwerk: de provider heeft meer dan 2.000-servers in 141-landen, wat een zeldzaamheid in de markt is.

Met puurVPN U kunt geografische barrières opheffen en beschermen tegen bewaking en manipulatie. De provider is bijzonder geschikt voor het efficiënt delen en streamen van bestanden. Voor deze laatste biedt de service zijn eigen DNS-service, die vooral snel streamingplezier garandeert. Het gevaar van Abmahnungendabei en filesharing ligt bij de zetel van PureVPN afgewend. zuiverVPN geniet van toenemende populariteit, omdat het goede diensten biedt tegen een eerlijke prijs-prestatieverhouding.

Spa-overzicht PureVPN

Voordelen
  • Makkelijk te gebruiken
  • Snelle server
  • Hoge gegevensbeveiliging
  • Geweldige klantenservice (livechat)
  • Zeer goedkoop!
Nadelen
  • Klantenservice alleen in het Engels
Top 5-alternatieven in deze categorie
Perfect PrivacyVPNLogoNeumitGratistesten
1.
Software van Perfect Privacy VPN voor Linux - gratis Download

Perfect Privacy Linux Download - 26 VPNSites met 1.000 MB-bandbreedte Het bedrijf werd opgericht 2008 in Zwitserland ....

Download

Logo Zenmate
2.
ZenMate Windows: gratis softwareDownload

Over ZenMate Windows Download ZenMate VPN komt uit het hart van Duitsland en biedt u anoniem surfen op ...

Download

GooseVPN Test logo
3.
GooseVPN Android Download de software

GooseVPN Android is een simpele en handige service GooseVPN is een provider uit Nederland. Goose VPN biedt een ...

Download

protonvpn teken groen
4.
ProtonVPN Windows: gratis Download de software

ProtonVPN Windows - een service van Proton uit ZwitserlandVPN heeft zichzelf gevestigd als een uitstekende locatie voor privacy ...

Download

HideMy.name VPN
5.
HideMyname Android Download gratis

HideMy.name Android-provider uit Panama met hoge anonimiteit Als uw privacy veel waard is, bent u met ...

Download

Afbeeldingen van de applicatie

ZuiverVPN Introductie - Installatie voor Mac

ZuiverVPN Installatie

ZuiverVPN install - installatietype

installatie type

Bevestig installatie

Bevestiging van de installatie

Registratie in de software van PureVPN

Registratie in de software

Log in op PureVPN

Log in op PureVPN

Spezifikationen

bijgewerkt04 / 10 / 2019
Compatibele besturingssystemen Mac OS X
Program Type Betaald , Proefversie (probeer 7 dagen gratis)
aankoopprijs 5.81 EUR
Taal Deutsch , Engels
Aantal Downloads13.456
bestandsgrootte22,59 MB
fabrikant ZuiverVPN
Naar de startpagina van de fabrikant
categorieveiligheid | Surf anoniem

ZuiverVPN Mac-informatie

ZuiverVPN Mac is een geweldige manier om je MacOS te beschermen tegen internetbedreigingen die je privacy in gevaar kunnen brengen. De service uit Hong Kong versleutelt uw gegevens met servers in 141 landen, dit zorgt ervoor dat u anoniem blijft en beschermd tegen afluisteren door derden. De provider gebruikt hiervoor moderne versleutelingsmethoden en -protocollen. Uw echte IP-adres blijft geheim en u heeft ongehinderde toegang tot geblokkeerde websites en services.

Functies voor uw privacy

Naast coderingsmethoden uit de militaire omgeving, PureVPN Met extra functies voor extra bescherming voorkomt de Port Forwarding Add-On dat hackers met uw gegevens door mazen kunnen knoeien. Zou van jou moeten zijn VPNVerbinding mislukt plotseling, de Pure stoptVPN Killswitch onmiddellijk elke gegevensoverdracht. Uw anonimiteit is nog steeds gegarandeerd. De service omvat ook DNS- en IPV6-lekbescherming. Vervelende advertenties worden geblokkeerd. Enige tijd geleden werd echter aangenomen dat de dienst gegevens aan de autoriteiten heeft doorgegeven.

Streaming en filesharing met PureVPN papaver

ZuiverVPN Mac legt geen gegevensbeperkingen op aan zijn gebruikers en heeft goede snelheden en een grote selectie aan locaties. Bovendien beschermt de locatie in Honkong tegen waarschuwingen, aangezien autoriteiten geen toegang hebben tot gebruikersgegevens. PuurVPN Dit maakt het ideaal voor het delen en streamen van bestanden. Een afzonderlijke DNS-service maakt streamen met de provider weer sneller. De functie Secure P2P beveiligt het delen van bestanden, maar als een betaalde extra functie.

5-apparaten, 31 dagen geld-terug-garantie

ZuiverVPN Download voor Mac kunt u met het hele gezin veilig surfen: met elk account krijgt u 5 Multi-Logins. Zelfs als u na de eerste pogingen bij de provider ontdekt dat u ergens anders beter af bent - geen probleem: puurVPN biedt een 31 dagen geld-terug-garantie.

Naar het testrapport

Geen kortingsbonnen gevonden.

Resultaten van het testrapport

Geschwindigkeit

9.5 / 10

Privatsphäre

9.0 / 10

Ausstattung

8.8 / 10

Service

7.3 / 10

prijs

8.5 / 10


Activeer nu het update-alarm

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke programma-updates? Activeer dan eenvoudig het update-alarm en u mist geen update!