veiligerVPN macOS-software: gratis Download voor Mac-apparaten

Versie: 4.4 | Hoofdcategorie: Beveiliging | Subcategorieën: Surf anoniem

Software van SaferVPN voor Mac

De software van SafervPN is beschikbaar op alle belangrijke Macs. De taalversie is helaas alleen in het Engels, maar je kunt de app nog steeds uitstekend gebruiken en alleen met een klik beschermen tegen gevaren. Voor Mac omvat het Download alle functies van de provider en is perfect geconfigureerd tijdens het downloaden.

Wees anoniem in drie eenvoudige stappen

  1. Eerst moet u zich aanmelden voor een veiliger abonnementVPN beslissen. (1-maand, 1-jaar, 3-jaren) Er is echter ook de optie voor een dagelijkse gratis proefperiode van 3.
  2. Vervolgens kunt u de software eenvoudig downloaden en installeren.
  3. En last but not least, moet u inloggen en dan kunt u verbinding maken met slechts één klik.

Snel overzicht veiligerVPN

Voordelen
  • Israëlische aanbieder met uitstekend gebruiksgemak
  • Software / Apps en ook Chrome-extensie zijn eenvoudig en veilig te gebruiken
  • Geen opslag van logbestanden
  • Snelle verbindingen en veilige protocollen
  • 24h gratis onbeperkte proef!
Nadelen
  • Alleen beschikbaar in het Engels
Top 5-alternatieven in deze categorie
Logo van Surfshark
1.
Surfshark Windows gratis Download

Hoed Surfshark Windows-logbestanden? De service registreert geen gebruikersactiviteiten en beheert geen logbestanden op de servers ...

Download

purevpn logo min
2.
ZuiverVPN voor Windows - gratis Download de software

ZuiverVPN Windows - Gebruiksvriendelijke app met een enorm netwerk Meer dan 2.000 VPNServers in 140-landen zijn op Download van ...

Download

HideMy.name VPN
3.
HideMy.name Windows: gratis Download

HideMy.name Windows - een service uit Rusland / Panama HideMy.name VPN is een Russische provider, voorheen bekend als InCloak ....

Download

nordvpn aanbod
4.
noordenVPN - gratis software Download"Voor Windows

noordenVPN Windows: een service uit Panama + Noord-CyprusVPN is opgericht om zoveel mogelijk gebruikers een ongehinderde en beschermde ...

Download

purevpn logo min
5.
ZuiverVPN Download voor Mac

ZuiverVPN Mac-informatie PureVPN Mac is een geweldige manier om je MacOS te beschermen tegen internetbedreigingen die ...

Download

Afbeeldingen van de applicatie

veiligerVPN voor Mac - Verbonden met Frankrijk

veiligerVPN voor Mac - Verbonden met Frankrijk

veiligerVPN instellingen

veiligerVPN instellingen

veiligerVPN Neem contact op met ondersteuning

veiligerVPN Neem contact op met ondersteuning

Spezifikationen

bijgewerkt26 / 09 / 2019
Compatibele besturingssystemen Mac OS X
Program Type Betaald , Proefversie (probeer 30 dagen gratis)
aankoopprijs 2.5 Amerikaanse Dollar
Taal Engels
Aantal Downloads19.923
bestandsgrootte13,93 MB
fabrikant veiligerVPN
Naar de startpagina van de fabrikant
categorieveiligheid | Surf anoniem

Wat kan Safer doen?VPN MacOS?

In Download hoe veiligerVPN macOS-software biedt toegang tot 700 servers in 34 verschillende landen. De provider komt uit Tel Aviv in Israël en heeft uitstekende snelheden. Met deze service kun je eenvoudig streamen, downloadbescherm uzelf tegen verschillende gevaren. Dankzij het "No-Logs Policy" hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het loggen van uw eigen gegevens. De gegevens worden hersteld met 256-bitcodering Advanced Encryption Standard (AES) gesluierd, die ook banken gebruiken. Dit betekent dat geen enkele hacker ter wereld zijn eigen identiteit kan achterhalen. In de software heb je ook de mogelijkheid tussen verschillende VPNProtocollen selecteren. Voorbeelden zijn: OpenenVPN en IEKv2.

Download van SaferVPN - Volledige bandbreedte

de Download van SaferVPN macOS biedt onbeperkte bandbreedte Geen snelheidsverlies is merkbaar - torrenting en streaming over een lange periode is zonder problemen mogelijk. Bovendien duurt het maximaal 10 seconden voordat je er zelfs een kunt afhandelen VPNServer is verbonden.

veiligerVPN U kunt ook eenvoudig een ASUS-router gebruiken, waardoor het beveiligen van alle apparaten veel eenvoudiger wordt.

Veilige haven: Israël

Zoals eerder vermeld, heeft SaferVPN de locatie in Tel Aviv. De gegevensbeschermingsbepalingen zijn in 2018 vastgelegd in de Israëlische wet. Deze verbieden de autoriteiten om de privacy van mensen te verstoren. U kunt dus veiliger zijnVPN Gewoon installeren op de Mac zonder zorgen te maken over het verzamelen van persoonlijke informatie.

Kosten van abonnementen

De kosten van abonnementen variëren. Ik ben echter veiligerVPN een echt zeer goedkope provider waarvan de snelheden en de eenvoud van de software echt overtuigen. In totaal zijn er drie abonnementen, waarvan er een abonnement is voor een maand, voor een jaar en ook voor 3. Onlangs heeft de service ook een 3 dagelijkse proefversie van de app uitgebracht, waarmee je de service goed kunt bekijken. Maar als je meer tijd nodig hebt, kun je gewoon een abonnement proberen, omdat je niet tevreden moet zijn, biedt SaferVPN macOS heeft een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Naar het testrapport

Geen kortingsbonnen gevonden.

Resultaten van het testrapport

Geschwindigkeit

9.5 / 10

Privatsphäre

9.0 / 10

Ausstattung

8.8 / 10

Service

8.8 / 10

prijs

9.1 / 10


Activeer nu het update-alarm

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke programma-updates? Activeer dan eenvoudig het update-alarm en u mist geen update!