ZenMate Windows: gratis softwareDownload

Versie: 6.5.2 | Hoofdcategorie: Beveiliging | Subcategorieën: Surf anoniem

Download

Kostenlos getest virus

Kopen

Korte beschrijving ZenMate VPN voor Windows

ZenMate VPN is een duitser VPNProvider gevestigd in Berlijn, die actief is sinds 2013. De service heeft miljoenen klanten over de hele wereld via 40 en biedt bescherming tegen de alomtegenwoordige surveillance van vandaag door overheden en Co. ZenMate VPN voor Windows beveiligt met een account tot 5 van uw apparaten. U en uw gezin blijven dus overal thuis anoniem en privé. Zodra u ZenMate begint te gebruiken VPN al uw verkeer is gecodeerd en beschermd tegen nieuwsgierige blikken. Je echte IP-adres is verborgen, je tracks zijn wazig. Voor dit doel zijn ZenMate-servers voor u beschikbaar op meer dan 30-locaties.

Naast de voordelen van uw privacy als Windows-gebruiker, kunt u genieten van entertainment zoals het delen van bestanden of streaming met onbeperkte bandbreedte en snelheid. Als je grenzeloos over de hele wereld wilt surfen - zonder vervelende geoblocking of zelfs censuur in bewakingsstaten zoals China - helpt ZenMate je VPN ook voor Windows. Geen inhoud meer geweigerd!

Kort overzicht van ZenMate VPN

Voordelen
  • Streaming is toegestaan ​​en mogelijk op alle beschikbare locaties.
  • Makkelijk in gebruik
  • Duidelijke prijzen
  • Betrouwbare bescherming tegen DNS-lekken door eigen recordvrije DNS-servers
  • Eenvoudige browserextensies voor Chrome, Firefox en Opera beschikbaar
Nadelen
  • Alleen Engelssprekende klantenservice beschikbaar
  • Gebruik van proxyservers en dus geen echte anonimiteit
  • Beperkingen voor het delen van bestanden
  • Gegevens worden naar eigen goeddunken met autoriteiten gedeeld
  • Gratis versie heeft beveiligingsproblemen
Top 5-alternatieven in deze categorie
nordvpn aanbod
1.
Download het vrije noordenVPN App voor Android

noordenVPN Android is een service uit Panama + Noord-CyprusVPN is opgericht om zoveel mogelijk gebruikers ongehinderd en ...

Download

verberg me logo
2.
gratis Hide.me Windows-software Download

Hide.me Windows - gratis voor het leven Hide.me VPN Download voor Windows heeft een gratis service met veel functies, ...

Download

purevpn logo min
3.
ZuiverVPN Download - Gratis app voor Android!

Over 180 VPNLocaties - PuurVPN Android Wanneer Download van PureVPN Android is meer dan 140 landen met in totaal 2.000 servers ...

Download

VyprVPN logo
4.
VyprVPN Windows Download

The VyprVPN Windows Download: Uitgevoerd door Goldenfrog GmbH. Het bedrijf heeft te maken met ...

Download

Logo van Surfshark
5.
Surfshark gratis - Download voor Android

Surfshark Android de nieuwkomer VPN van het jaar 2018 en 2019! De service van Surfshark VPN is een van de meest innovatieve ...

Download

Afbeeldingen van de applicatie

Spezifikationen

bijgewerkt19 / 09 / 2019
Compatibele besturingssystemen Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Windows XP
Program Type Betaald , Proefversie (probeer 7 dagen gratis)
aankoopprijs 2.22 EUR
Taal Deutsch , Engels
bestandsgrootte179,45 kB
fabrikant ZenMate VPN
Naar de startpagina van de fabrikant
categorieveiligheid | Surf anoniem
uninstall

uninstall

ZenMate WindowsOver ZenMate Windows Download

ZenMate VPN komt uit het hart van Duitsland en biedt u anoniem surfen op Duitstalige en over het algemeen eenvoudigste manier. Met slechts één klik kunt u uw Windows-apparaat gebruiken met de VPN privé verbinding maken en surfen. Uw gegevens worden door een tunnel geleid en versleuteld. In plaats van je eigen IP-adres zien buitenstaanders alleen het IP-adres van de ZenMate Windows-server die je hebt geselecteerd.

Omzeil censuur met ZenMate Windows

De zo verkregen anonimiteit biedt tal van voordelen. ZenMate Windows geeft u bijvoorbeeld toegang tot geblokkeerde inhoud. Dit is vooral handig in landen met restricties zoals China of de Verenigde Emiraten. Omdat je daar zonder kon VPN Ga niet naar Facebook of gebruik WhatsApp of lees internationaal nieuws. Alles wordt geblokkeerd door de regeringen. Als u een Windows-gebruiker bent maar met een VPN Connect-server, u geniet van gratis internet in dergelijke regio's.

geoblocking

Het werkt op dezelfde manier met inhoud die is geblokkeerd vanwege de locatie: als je op vakantie bent en je favoriete series op Netflix wilt bekijken, heb je vaak pech. Om licentieredenen wordt u in het buitenland geblokkeerd. ZenMate Windows kan hier helpen (helaas veel videoportals VPNs detecteren en blokkeren). Maar het omgekeerde is ook waar: omdat je bij de juiste kunt zijn VPN Koop goedkoper winkelen, boek vluchten goedkoper of stream buitenlandse inhoud die anders voor u zou worden geblokkeerd.

Verbind tot 5-apparaten met een account

De ZenMate Windows Download Biedt bescherming voor uw hele gezin: u kunt vijf apparaten tegelijkertijd hebben met één account VPN verbinden. ZenMate Windows wordt ideaal aangevuld door andere applicaties zoals voor Apple of Android - zowel mobiel als online en ook als browserextensies. Dit is voor elke gebruiker de juiste ZenMate VPN Toepassing.

Anonimiteit en gegevensbescherming met ZenMate Windows

ZenMate VPN komt uit Berlijn en valt daarom onder de Duitse wetgeving. De aanbieder verwijst naar de voordelen, die een Duitser VPN biedt en verklaart ook dat er geen gebruikersgegevens worden opgeslagen. De algemene voorwaarden verwijzen echter ook naar het feit dat een gegevensoverdracht in de loop van waarschuwingen / autoriteitsverzoeken mogelijk is. Verder is het noodzakelijk om centrale klantprotocollen te handhaven voor de apparaatbeperking, die ook wordt geassocieerd met de opslag van gegevens - dit is technisch onmogelijk om anders te doen.

Naar het testrapport

Resultaten van het testrapport

Geschwindigkeit

7.1 / 10

Privatsphäre

4.8 / 10

Ausstattung

6.3 / 10

Service

7.0 / 10

prijs

0.9 / 10


Activeer nu het update-alarm

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke programma-updates? Activeer dan eenvoudig het update-alarm en u mist geen update!