VPN Router met VPNServices gebruiken. Hoe werkt het?

'VPN direct via je eigen wifi router ”

VPN-Diensten kunnen geschikte software en apps op veel verschillende apparaten gebruiken, maar sommige apparaten blijven uit de doos. De meeste SmartTV, Apple TV of Android TV Setupboxen kunnen niet direct met een VPNVerbind server. Dat kan voor velen zijn die graag apparaten zoals Kodi of tv-uitzendingen vanuit het buitenland willen zien, maar weinig bevredigend.

Dit probleem kan worden opgelost met een VPNVerbinding met de provider rechtstreeks via de router thuis gemaakt. Alle apparaten die vervolgens via deze kabel of draadloos met deze router worden verbonden, kunnen vervolgens beveiligen VPNgebruik maken van tunnels.

Voordelen van VPN Routers thuis:

 • U kunt VPN- Gebruik clientrouters om rechtstreeks verbinding te maken met het hele thuisnetwerk VPN Connect-service. Al uw apparaten worden op dezelfde manier en 24 uur per dag verbonden zonder dat er extra software op de apparaten nodig is.
 • De routers zijn EXTRA gebruikt voor elke bestaande internettoegangsrouter en maken zo het gebruik van internet zoals voorheen mogelijk, zodat ook telefonie en alle andere diensten onaangetast blijven. Telefonie of andere diensten blijven werken.
 • Door de gebruikte router (wifi of kabelverbinding) te selecteren, kunt u nog steeds beslissen of het apparaat is verbonden met internet VPN of zonder VPN om direct te gebruiken.
 • Geen wijzigingen aan de bestaande internetrouters (FritzBox, Speedport, etc.) nodig. Opgestart in minder dan 10 minuten.
 • VPN-Client routers zijn eenvoudig te installeren en vereisen geen geavanceerde kennis. We hebben talloze instructies gemaakt voor alle beschreven routers en helpen je ook graag met de installatie en inbedrijfstelling. We ontvangen echter geen commissies van de fabrikanten en we hebben ook geen andere zakelijke contacten met hen.
 • VPN Router + VPN Diensten bieden betrouwbare bescherming tegen onderzoek en waarschuwingen en worden niet gemakkelijk omzeild door jonge mensen thuis, waardoor het een ideale oplossing is als u het hele huishouden betrouwbaar wilt beschermen.
VPN Service direct met de VPN Gebruik router
VPN Service direct met de VPN Gebruik router

VPN- Home routers vervangen software op de apparaten

VPN Routers slaan de apps van de VPNProviders op de eindapparaten
VPN Routers slaan de apps van de VPNProviders op de eindapparaten

Wat heb je daarvoor nodig? VPNRouter thuis?

Alles wat je nodig hebt voor een VPNRouter thuis met een VPNU vindt in dit artikel. Gebruik de volgende opties als u direct naar een onderwerp wilt springen.

1. VPN Kies router
1. VPN Kies router

VPN router
VPN router

VPNrouters

Een wifi-router met VPNClientfunctie voor PPTP, L2TP of OpenVPN (Minuten)

2. VPNSelecteer provider
2. VPNSelecteer provider

VPN Diensten
VPN Diensten

VPN-Services

Een VPN Service die u op routers kunt gebruiken, ook comfortabel en veilig.

3. Instructies en hulp
3. Instructies en hulp

VPN Instructies
VPN Instructies

Instructies

Duitse instructies om de router in gebruik te nemen en de VPN te gebruiken.

Die VPN Functies heeft de router nodig?

Er zijn twee verschillende VPNFuncties op routers:

De router maakt verbinding met een VPNService, dan heeft u de VPNklant Functie.

Op weg naar je router via VPN verbinden met de VPNserver Functie

Jij hebt nodig: "VPN-Client-functie ”op de router!

De functie die de router de meeste providers kan bellen: 'VPN Cliënt' Er zijn dan nog steeds verschillende protocollen die worden ondersteund z.Bsp. PPTP, L2TP / IPsec of OpenVPN, Dus het kan zijn in de specificaties van de router: VPNClient PPTP of ook VPNClient openVPN.

In de handleidingen of specificaties van de aanbieder staat dit dan bijvoorbeeld als volgt:

 • VPN Cliënt
 • PPTP-client
 • L2TP-client
 • OpenVPN Cliënt
 • Wireguard-client

Niet met anderen VPNVerwar functies!

Anderen zijn echter gemakkelijk te verwarren VPNFuncties van routers zoals ZB 'VPN Pass-Through' Functies (dwz netwerkoptimalisatie op VPN via de router) of 'VPNserver' (Dus met van extern naar de router door middel van VPN Deze zullen je niet helpen, dus vervul andere taken!

Let op: deze functies helpen NIET om ermee om te gaan VPNProvider om verbinding te maken:

 • IPSec-doorvoer
 • PPTP Pass-Through
 • L2TP Doorvoer
 • PPTP-server
 • VPN server

Kijk uit voor de "VPNClient "functie van de router!
Um VPNOm services te gebruiken, hebt u de speciale eigenschappen op de router nodig: "PPTP Client", "Wireguard Client" of "OpenVPN Client".

de VPN Protocollen zijn de gemeenschappelijke taal tussen de router en VPN-Anbieter

VPN- Protocollen beschrijven hoe het apparaat (client) met een VPNServer communiceert. De protocollen zijn nodig voor communicatie en bevatten ook de versleutelingsalgoritmen. VPN-Client en VPNServers moeten daarom aan dezelfde normen voldoen.

Meest VPN Providers ondersteunen ook OpenVPNechter OpenVPN helaas nu problemen met de huidige gegevensoverdrachtssnelheden, aangezien dit protocol zeer veel middelen vergt. Maak echter duidelijk OpenVPN Routers zijn nog steeds het grootste aanbod en zijn meestal erg gemakkelijk te gebruiken.

De komende jaren zullen we echter de triomfantelijke mars van Wireguard zien, een moderne, extreem snelle mars VPN Protocol dat al op veel apparaten zoals Windows, Android, Linux, Apple macOS en iOS is geïntegreerd en in de toekomst ook in veel routers beschikbaar zal zijn. Slechts een paar VPN Providers ondersteunen echter ook het gebruik van deze standaard voor externe apparaten zoals routers.

beschikbaar VPNProtocollen op routers

 • PPTP is een heel oud protocol dat tegenwoordig meestal wordt gebruikt met 128-bits codering. PPTP kan op veel apparaten snel en zeer compatibel worden gebruikt. Qua beveiliging zijn er veel vooroordelen tegen PPTP, maar deze zijn meestal alleen relevant in verband met gebruik in Windows. In gebruik bij VPN PPTP wordt nog steeds als veilig beschouwd voor routers.
 • L2TP (IPsec) is een beproefd protocol, helaas wordt het maar zelden gebruikt en is de L2TP-clientfunctie op veel VPN Routers beschikbaar, maar kunnen nauwelijks mee werken VPNProviders worden gebruikt (VPNServices ondersteunen over het algemeen het protocol niet meer)
 • OpenVPN behoort tot de op certificaten gebaseerde protocollen en wordt gebruikt met een coderingssterkte tot 256 bit. OpenVPN maar vereist veel middelen en is daarom meestal langzamer dan andere protocollen.
 • Wireguard is een zeer nieuw, innovatief en vooral snel protocol Wireguard heeft nauwelijks extra middelen nodig ondanks de maximale encryptie.

Waarom thuis twee routers gebruiken?

U moet er rekening mee houden dat u in plaats van een extra router alleen een gecombineerde DSL / LTE en VPN-Client-router, dan moet u rekening houden met de beperkingen:

 • Telefonie (vast) is alleen mogelijk via de internettoegang / IP-adres van de internettoegang. Het is dus nog niet voorbij VPN en mogelijk met een ander IP-adres. Passende apparaten moeten daarom ZONDER zijn VPN verbonden zijn.
 • TV-portalen Internetproviders zoals MagentaTV, 1und1 TV etc. gebruiken ook het IP-adres van de internettoegang voor authenticatie en kunnen geen van beide gebruiken VPN worden gebruikt. Passende apparaten moeten daarom ZONDER zijn VPN verbonden zijn.
 • Netflix, DAZN Sky en andere videoplatforms kan vaak alleen zonder VPN gebruik (afhankelijk van het gebruikte VPN Service). Overeenkomstige apparaten zouden ook niet moeten hebben VPN worden gebruikt.
 • Extra beveiliging, omdat je VPNRouter en de aangesloten apparaten niet rechtstreeks (zonder VPN) is te bereiken via internet.

Daarom is het in veel varianten logischer, twee routers (internetrouter + één erop aangesloten) VPN-Router) omdat u de mogelijkheid behoudt om individuele apparaten ZONDER toegang tot internet te geven VPN Verbinding.

Waarom zijn VPNRouter op verschillende snelheden?

De verschillende gebruikte hardware maar ook de gebruikte VPNProtocol speelt een grote rol in de haalbare snelheid van een VPN-Routers. In het volgende artikel leggen we uit hoe deze factoren samenhangen en welke router met welk protocol en VPNProviders leveren de snelste resultaten. We raden u daarom aan dit artikel te bekijken, mogelijk voordat u een router kiest.

Typische factoren:
Gebruikt VPN Protocol; Locatie van de VPNServer; Versleutelingssterkte; Hardware-uitrusting van de router; enz

Snelheid met VPN-Router (uitleg)

 • Besteed ook aandacht aan de router VPN-Service selectie daarom op onze VPN-Router testresultaten (U kunt meetwaarden vinden in de routerlijst).
 • Besteed aandacht aan de juiste VPN protocol: Over het algemeen het volgende VPN- logs van VPNDiensten en VPN-Routers ondersteund en moeten natuurlijk compatibel zijn: PPTP, OpenVPN, Wireguard of Shadowsocks

Veel gestelde vragen over VPNrouters

Welke wijzigingen moet ik aanbrengen in mijn internetrouter?

Over het algemeen als je er een hebt VPN Router thuis brengt geen wijzigingen aan in de internetrouter. Van de VPN-Router is aangesloten op de bestaande internetrouter via kabel (in sommige gevallen via wifi) en biedt een eigen nieuw wifi-netwerk. Apparaten die dan met de VPN-Routers kunnen ook worden gebruikt VPN Gebruik service.

Kan ik mijn internetrouter via een VPN- router vervangen?

In principe is er ook van de firma ASUS VPN Routers waarop DSL- of LTE-modems zijn geïnstalleerd. Deze routers kosten meestal meer. Waar u ook rekening mee moet houden, is dat u alleen alle of geen apparaten kunt gebruiken met de VPNService zal kunnen gebruiken. Hierdoor zijn sommige diensten, zoals telefonie of het tv-programma van de internetprovider, dan niet meer bruikbaar. Daarom raden we er altijd een aan VPN-Router te gebruiken naast de bestaande internetrouter. Dit betekent dat deze diensten gescheiden blijven en nog steeds zonder VPN-Om providers te kunnen gebruiken.

Hoeveel elektriciteit wordt verbruikt VPN Router?

VPN-Routers en over het algemeen wifi-routers met een stroomverbruik van 4 tot 8 watt zijn geen grote huishoudelijke elektriciteitsverbruikers.

Kan ik mijn Fritzbox gebruiken met een VPN Service gebruiken?

AVM Fritzbox-routers kunnen geen directe verbinding met één maken VPNVerbind servers die ondersteuning bieden voor VPN op de Fritzbox zijn gepatenteerd en zijn alleen geschikt voor gebruik tussen Fritzbox-apps en routers.

Maar je kunt er gewoon een krijgen VPNVerbind de router met de Fritzbox en gebruik de bovenstaande services. hiervoor zijn geen configuratiewijzigingen aan de Fritzbox nodig.

Kan ik een Speedport-router gebruiken met een VPN Service gebruiken?

Speedport-routers hebben alleen het Wireguard-protocol geïntegreerd in de nieuwste versies. Dit is echter beperkt en kan niet worden gebruikt VPNServices worden gebruikt. Voor Telekom Speedport-routers is de algemene regel dat ze niet rechtstreeks verbinding maken VPN- Verbind servers.

Als alternatief zijn ze echter allemaal geschikt VPN Router zonder extra configuratie-inspanning om rechtstreeks op een Speedport-router te worden aangesloten en gebruikt.

Die VPN Services ondersteunen Wireguard voor VPNRouter al?

Terwijl velen VPN Providers gebruiken nu ook Wireguard, dus slechts weinigen hebben de standaarden van het protocol gevolgd en zijn daarom niet bruikbaar op normale Wireguard-clients. Momenteel is de provider OVPN exclusief ook met VPN-Gebruik routers. In de toekomst zal dit echter zeker nog meer worden.

Kan ik nog steeds alle streamingplatforms gebruiken (Netflix, enz.)?

veel VPN Providers worden geblokkeerd op thuisstreamingplatforms zoals Netflix, DAZN, Amazon Prime Video, Sky, etc. De reden hiervoor zijn de zorgen over het auteursrecht VPN Services kunnen ook worden gebruikt om geografische beperkingen te omzeilen. Maar er zijn er een paar VPN Diensten die hier al op hebben gereageerd en passende maatregelen hebben genomen. In dit geval worden services zoals aanbevolen VyprVPN te gebruiken, die ook speciaal zijn voorbereid voor Duitse platforms.

Een alternatief kan zijn om een ​​BYPASS-functie van sommige routers te gebruiken om de apparaten die deze platforms gaan gebruiken, te verbinden met de VPN Ga door de tunnel en gebruik deze met normale internettoegang. Of je hebt nog steeds de bestaande internetrouter ZONDER VPN thuis en kan de verbinding direct gebruiken zonder VPN om van deze dienst gebruik te kunnen maken.

Ben je met een VPN Router beschermd tegen waarschuwingen?

de VPN Router maakt alleen verbinding met één VPN Service vooruit, deze zijn altijd ten laste en beschermen vervolgens alle gebruikers op betrouwbare wijze tegen onderzoek en waarschuwingen.

Daarom VPN Router in combinatie met een VPN Service wordt ook aanbevolen om gezinnen met adolescenten te beschermen tegen waarschuwingen.

Het volgende VPN Routers worden aanbevolen:

 1. Router die de functie heeft 'VPN client " al inbegrepen
 2. Routers u door een "Besturingssysteem change" de VPN Functie kan uitbreiden (OpenWRT, DD-WRT, Tomato enz.) En dus de functie VPNKlant inbegrepen.
 3. 'VPN Router Boxing " (Kleine wifi-router met VPN Functie voor verbinding met de bestaande router)
 4. Dat kan je "voorgeconfigureerde VPNrouter " om in de handel te kopen

Snel overzicht VPN Router met al geïntegreerd VPNclient:

ASUS WiFi-router zijn universeel en kunnen in elk netwerk en goedkoop worden gebruikt.

ASUS-router
Link naar het testrapport: ASUS-router
 • VPN-Service onafhankelijk
 • Kan in elk thuisnetwerk worden gebruikt
 • KillSwitch beschikbaar
 • Parental Controls
 • PPTP, L2TP en OpenVPN protocol
 • Verschillende wifi-klassen en modellen
 • Modellen met een snelheid tot 110 Mbps hierboven VPN beschikbaar

VILFO-router zijn vooral voor de snelste VPN Gebruik ontwikkeld in het thuisnetwerk

VILFO VPNrouters
Link naar het testrapport: VILFO VPNrouters
 • Meer dan 30 VPN Services vooraf geïnstalleerd maar onafhankelijk bruikbaar
 • Kan in elk thuisnetwerk worden gebruikt
 • KillSwitch beschikbaar
 • Parental Controls
 • verscheidene VPNGebruik verbindingen parallel
 • Individuele routes (apparaten met een specifieke VPNVerbind de server of zonder VPN route)
 • OpenVPN protocol
 • 1-model beschikbaar
 • Tot 600 MBit / s via OpenVPN bruikbaar

Gl-iNet-router zijn klein en mobiel bruikbaar met open besturingssysteem OpenWRT

Gl-iNet VPNrouters
Link naar het testrapport: Gl-iNet VPNrouters
 • VPN-Service onafhankelijk
 • Kan in elk thuisnetwerk worden gebruikt
 • KillSwitch beschikbaar
 • OpenVPN protocol
 • Verschillende wifi-klassen en modellen
 • Mobiel gebruik ook mogelijk met LTE geïnstalleerd of aangedreven door USB-laders met stroomvoorziening
 • Modellen met een snelheid tot 75 Mbps hierboven VPN beschikbaar

Shellfire VPN heeft een eigen box ontwikkeld die dient als router in het thuisnetwerk.

Shellfire VPN Doos
Link naar het testrapport: Shellfire VPN Doos
 • Alleen met ShellfireVPN bruikbaar, al geïntegreerd
 • Kan in elk thuisnetwerk worden gebruikt
 • KillSwitch beschikbaar
 • OpenVPN protocol
 • 1-model, geen selectie
 • Laag wifi bereik
 • Tot 48 MBit / s via OpenVPN bruikbaar

Onafhankelijkheid van onze tests

Zelfs als we linken naar de "productpagina's van de fabrikanten", hebben we geen direct contact aan deze fabrikant. We krijgen noch provisies noch enige andere vergoeding en elke producttest is door ons gedaan uitgevoerd voor eigen rekening! Elk van de gespecificeerde routers is door ons privé gekocht en vervolgens dienovereenkomstig getest om onze lezers de beste informatie hierover te kunnen bieden!

VPNAlgemeen overzicht router (standaard VPN-Client router zonder moeite)

VPN-Router lijst

Het volgende VPN-Routers hebben de functies VPN-Client PPTP, openVPN of draadbeschermer en kan daarom worden gebruikt met een verscheidenheid aan VPNs worden gebruikt. De routers kunnen worden aangesloten op elke bestaande internetmodem (Fritz! Box, Speedport, A1 Hybridbox, Easybox enz ... - deze apparaten hebben NIET de benodigde VPNClientfunctie!), Normaal zijn er geen wijzigingen aan deze apparaten nodig.

De keuze van het apparaat is afhankelijk van verschillende factoren, deze zijn meestal: Bereik van WLAN en Snelheid voorbij VPN:

ModellDetailsWi-Fi * 1
LAN
Geschwindigkeit
via PPTP
Geschwindigkeit
via openVPN
Geschwindigkeit
over Wireguard
featuresRichtprijs
ASUS RT-N12E
(Oud model)
Details
N12E
naar 70㎡
Wifi: 802.11 b / g / n enkele band
4x 100MBit / s LAN
bis 12.000
kbit / s
VPNKlant: PPTP
AiCloud 1.0
Alleen PPTP!
Killswitch

€28

Webshop

ASUS RT-N18UDetails
N18U
naar 70㎡
Wifi: 802.11ac enkele band
4 100MBit / s LAN
bis 16.000
kbit / s
bis 16.000
kbit / s
VPNKlant: PPTP, OpenVPN
Killswitch

ongeveer € 32

nicht verfügbar

ASUS RT-AC51UDetails
AC51U
naar 70㎡
Wifi: 802.11ac dual-band
4x 100MBit / s LAN
bis 27.000
kbit / s
bis 12.000
kbit / s
VPNKlant: PPTP, OpenVPN
Killswitch

€40

Webshop

ASUS RT-AC52UDetails
AC52U
naar 70㎡
Wifi: 802.11ac dual-band
4 Gigabit LAN
bis 27.000
kbit / s
bis 15.000
kbit / s
VPNKlant: PPTP, OpenVPN
Killswitch

€49

Webshop

ASUS RT-AC53Details
AC53U
naar 80㎡
Wifi: 802.11ac dual-band
4 Gigabit LAN
bis 27.000
kbit / s
VPNKlant: PPTP
Alleen PPTP!
Killswitch

€50

Webshop

ASUS RT-AX56U AX1800 AiMeshDetails
BENT
naar 120㎡
Wifi: AX1800
4 Gigabit LAN
MESH
bis 75.000
kbit / s
bis 39.000
kbit / s
VPNKlant: PPTP, OpenVPN
AiProtection * 3
Killswitch

ongeveer € 139

Webshop

ASUS RT-AC57U V2Details
AC57U V2
naar 120㎡
Wifi: AX1800
4 Gigabit LAN
bis 65.000
kbit / s
bis 33.000
kbit / s
VPNKlant: PPTP, OpenVPN
AiProtection * 3
Killswitch

€60

Webshop

ASUS RT-AC58U V2Details
AC58U V2
naar 100㎡
Wifi: AC1300
4 Gigabit LAN
bis 69.000
kbit / s
bis 35.000
kbit / s
VPNKlant: PPTP, OpenVPN
Killswitch

ongeveer € 110

Webshop

ASUS RT-AX58U AX3000 AiMesh Details
BENT
naar 100㎡
Wifi: AX3000
4 Gigabit LAN
MESH
bis 89.000
kbit / s
bis 69.000
kbit / s
VPNKlant: PPTP, OpenVPN
AiProtection * 3
Killswitch

€183

Webshop

ASUS RT-AC68UDetails
AC68U
naar 110㎡
Wifi: AC1900
4 Gigabit LAN
bis 50.000
kbit / s
bis 32.000
kbit / s
VPNKlant: PPTP, OpenVPN
AiProtection * 3
KillSwitch, omzeilen (strijdbijl)

€133

Webshop

ASUS RT-AC85PDetails
AC85P
naar 120㎡
Wifi: AC2900
4 Gigabit LAN
bis 130.000
kbit / s
bis 108.000
kbit / s
VPNKlant: PPTP, OpenVPN
Killswitch

€123

Webshop

ASUS RT-AC86UDetails
AC86U
naar 120㎡
Wifi: AC2900
4 Gigabit LAN
bis 140.000
kbit / s
bis 112.000
kbit / s
VPNKlant: PPTP, OpenVPN
AiProtection * 3
KillSwitch, omzeilen (strijdbijl)

€183

Webshop

ASUS RT-AC87UDetails
AC87U
naar 120㎡
Wifi: AC2400
4 Gigabit LAN
bis 62.000
kbit / s
bis 45.000
kbit / s
VPNKlant: PPTP, OpenVPN
AiProtection * 3
KillSwitch, omzeilen (strijdbijl)

ongeveer € 200

nicht verfügbar

ASUS RT-AC88UDetails
AC88U
naar 120㎡
Wifi: AC3100
8 Gigabit LAN
bis 92.000
kbit / s
bis 49.000
kbit / s
VPNKlant: PPTP, OpenVPN
AiProtection * 3
KillSwitch, omzeilen (strijdbijl)

€233

Webshop

ASUS RT-AX88U
AX6000 AiMESH
Details
BENT
naar 120㎡
Wifi: AX6000
8 Gigabit LAN
MESH
bis 190.000
kbit / s
bis 134.000
kbit / s
VPNKlant: PPTP, OpenVPN
AiProtection * 3
Killswitch

€333

Webshop

ASUS RT-AX92U AX6100 AiMESHDetails
BENT
van 120㎡ tot onbeperkt
Wifi: AX6100
4 Gigabit LAN
MESH
bis 120.000
kbit / s
bis 104.000
kbit / s
VPNKlant: PPTP, OpenVPN
AiProtection * 3
Killswitch

ongeveer € 191

nicht verfügbar

ASUS RT-AC3200Details
AC3200
naar 120㎡
Wifi: AC3200
bis 75.000
kbit / s
bis 49.000
kbit / s
VPNKlant: PPTP, OpenVPN
AiProtection * 3
KillSwitch, omzeilen (strijdbijl)

ongeveer € 230

nicht verfügbar

Gl-iNet AR750 Leisteen
(mobiele router)
Details
AR750S
naar 90㎡
Wifi: AC750
2 (3) gigabit LAN
bis 25.000
kbit / s
bis 85.000
kbit / s
VPN-Client: OpenWRT, Wireguard, Shadowsocks
KillSwitch, omzeilen

$ 69

Webshop

GL-iNet B1300Details
B1300
naar 100㎡
Wifi: AC1300
3 Gigabit LAN
bis 29.000
kbit / s
bis 120.000
kbit / s
VPN-Client: OpenWRT, Wireguard, Shadowsocks
KillSwitch, omzeilen

$ 89

Webshop

GL-iNet S1300Details
S1300
naar 100㎡
Wifi: AC1300
3 Gigabit LAN
bis 35.000
kbit / s
bis 140.000
kbit / s
VPN-Client: OpenWRT, Wireguard, Shadowsocks
KillSwitch, omzeilen

$ 159

Webshop

GL-iNet BrumeDetails
BRUME
geen wifi
4 Gigabit LAN
bis 89.000
kbit / s
bis 195.000
kbit / s
VPN-Client: OpenWRT, Wireguard, Shadowsocks
KillSwitch, omzeilen

$ 129

Webshop

VILFO-router
Snelste router
Details
Vilfo
naar 100㎡
Wifi: AC750
4 Gigabit LAN
naar 490.000 kbit / sVPN-Client: OpenVPN
KillSwitch, omzeilen Meerdere parallelle verbindingen mogelijk.

€390

Webshop

Shellfire VPN
Vak 4k
Details
Shellfire
Vak 4k
naar 40㎡
Wifi: 820.11
1 x 100 MBit / s LAN
bis 15.000
kbit / s
bis 55.000
kbit / s
VPN- Client correct voor Shellfire VPN, KillSwitch, Bypass

Box slechts € 40 + 1 jaar ShellfireVPN voor € 79.95

Webshop

Prijzen zijn richtprijzen bij benadering van de officiële webshop.

Informatie over de informatie in de tabel:

 1. Wifi bereik hangt af van muren en kamers en de gegeven waarden zijn daarom slechts richtwaarden om een ​​vergelijking van de zend- / ontvangststerkte mogelijk te maken
 2. snelheid: De gegeven waarden zijn netto transmissiewaarden bij "DownloadGemeten met het PPTP-verbindingsprotocol en de standaardtestprocedure (VPN Meet snelheid vergelijkbaar - testprocedure).
  Daarmee bedoel ik dat deze gegevens al zijn gemeten, internet al als transmissiepad gebruiken. De waarden die door internetproviders zijn opgegeven, bijvoorbeeld 100.000 kbit / s, zijn de waarden die beschikbaar zijn van de internetmodem voor de internetprovider, maar nog niet via internet. Dit zijn daarom altijd indicaties van GROSS-waarden. Voor een bepaalde internetverbinding met opgegeven 100.000kbit / s is dit bijvoorbeeld een netto-overdracht VPN met 65.000kbit / s zal nauwelijks een relevante beperking vertegenwoordigen.
 3. AiProtection Beveiliging op bedrijfsnetwerkniveau, met de nieuwste driepuntsbeveiliging van de Trend Micro Deep Packet Inspection (DPI) -technologie voor uw thuisnetwerk, deze functies maken de ASUS Router een van de veiligste thuisrouters. AiProtection bewaakt voortdurend de beveiliging van uw thuisnetwerk. (Verklaringen van ASUS)
 4. Killswitch is een functie waarmee men een dataverbinding ZONDER voorkomt VPN blijft bestaan ​​en kan daarom nog steeds onopgemerkt gegevens verzenden.
 5. Bypass is een functie om omleiding in te stellen voor individuele apparaten of websites, zodat deze niet werkt zoals alle andere apparaten VPN Gebruik tunnel. Dit wordt vaak gebruikt om één apparaat ZONDER te maken VPN om internet te gebruiken.

Algemene opmerkingen:

Opmerking PPTP-vergrendelingen.
Er is de beperking van sommige internetproviders de gebruikelijke VPN-Block protocol "PPTP". Vooral bij de internetprovider "1 & 1" moet je leven met het feit dat transmissies meestal worden geblokkeerd door "PPTP". Om dit te doen, moet een router worden geselecteerd die de "OpenVPN"Ondersteunde. Let hier op bij het kiezen van een router!

Gebruik telefonie, InternetTV of videoportals via de vorige internetrouter
Als u telefoons gebruikt, moeten deze via uw vorige internetrouter worden gebruikt. Veel telecommunicatiediensten gebruiken het IP-adres voor de telefoons voor authenticatie. Daarom telefoons die er een hebben VPN-Service wordt niet herkend op de telefoonserver. ASUS-routers met ingebouwde VDSL- of LTE-modem zijn daarom niet geschikt om de bestaande router te vervangen!

Wireguard-protocol
Het Wireguard-protocol wordt momenteel door slechts enkelen gebruikt VPN Ondersteunde services. Gewijzigde versies van het protocol zijn niet noodzakelijk router-compatibel.

We raden aan om ASUS-routers rechtstreeks bij ASUS te kopen, ten eerste is het vaak goedkoper en is er een geweldige service! ASUS huidige WEBSHOP-routeroverzicht

ASUS VPN Router - goedkoop en goed.

ASUS VPN Routers kunnen zonder uitzondering worden gebruikt en als aanvulling op elke bestaande internetrouter bij elke internetprovider! Er zijn geen configuratiewijzigingen nodig. De ASUS Wifi Routers worden verkocht in winkels en zijn bijna wereldwijd verkrijgbaar.

ASUS VPN Router t veel extra functies

Met meer dan 15 verschillende modellen die het ASUS ASUSWRT-besturingssysteem gebruiken, biedt de provider de grootste selectie VPNVoor clients geschikte routers. Dit begint de bandbreedte al vanaf slechts 35 Euro en gaat naar het TOP-gebied.

Het decor van de VPNVerbindingen met de providers kunnen meestal synoniem zijn voor alle belangrijke VPNProtocollen maken PPTP, L2TP / IPsec en ook OpenenVPN, In de setup kunt u tot 10 verschillende servers configureren en de verbindingsverandering is met een paar muisklikken. Het is een van de best doordachte oplossingen die ik ken over het relatieve comfort VPNProviders rechtstreeks op de te gebruiken router. Bovendien worden Asus-routers ook aangeboden als VDSL of als kabelrouters en integreren ze zich dus in bijna elke omgeving.

Voor thuisgebruik 24h overdag en ook maandenlang thuis op één VPNService, dit is een ideale oplossing en volledig onafhankelijk van welke internetrouter u al in gebruik hebt.

De ASUS WiFi-routers zijn ook heel eenvoudig in te stellen. Met de "Hoe ASUS Router te gebruiken" Het moet dus ook voor iedereen comfortabel zijn.

Alle apparaten ZONDER software via de VPN router

In mijn voorbeeld is een gewone ASUS-router daarom ook verbonden met de bestaande internetrouter. Dit kan een extra apparaat zijn in uw eigen netwerk, maar het heeft verschillende voordelen.

 • Enerzijds blijven alle functies die de vorige router heeft geleverd (telefonie, NAS-port forwarding, etc.) behouden.
 • Anderzijds kunt u ook thuis twee wifi-netwerken bedienen:
  Een met VPN (ASUS-router) en één ZONDER VPN (vorig netwerk)
  Dit kan voordelen opleveren als u apparaten heeft die dit NIET hebben VPN Tunnel moet worden geleid.
ASUS-router in het thuisnetwerk
ASUS-router in het thuisnetwerk

ASUS WiFi-routers bieden veel extra beveiligingsfuncties inbegrepen!

Met de beschreven ASUS WLAN-routers kunnen extra functies ook de beveiliging van alle apparaten in huis verhogen.

 • U kunt malwarebescherming en intelligente firewallregels instellen (welk apparaat heeft toegang tot internet en wanneer. Welke apps kunnen verbinding maken met internet. Kinderbeveiliging blokkeert ongepaste websites. Enz.).
 • Je hebt ook de keuze van bijna iedereen VPNDaarom kunt u niet op een of enkele services rekenen VPNGebonden provider.

De uitbreiding van het eigen netwerk met een ASUS-router heeft daarom naast de VPNFunctie heeft ook andere voordelen.

ASUS-router thuis instellen (video)

Eenvoudige installatie van de ASUS-router maakt gebruik voor iedereen in het thuisnetwerk mogelijk. De ASUS-routers bevatten deze functies in de standaard en hoeven niet te worden aangepast door speciale technische kennis.

U kunt het typische installatieproces van een ASUS-router zien in de getoonde video en dit duurt niet langer dan 15 minuten! Het is dus voor iedereen heel gemakkelijk en snel.

In de volgende video laten we alle stappen zien en hebben we geschikte instructies voor praktisch alle routertypes en VPNServices gemaakt. Bij twijfel staan ​​wij aan uw zijde via chat, e-mail of telefoon. Gratis!

VPN Router met VPNServices gebruiken. Hoe werkt het? 1

ASUS-routers bevatten extra beveiligingsfuncties

Sommige functies zijn alleen inbegrepen, afhankelijk van het model:

 • AiProtection: Bescherming tegen malware en bescherming van kinderen / jongeren
 • AiMesh: Verbind meerdere routers om de volledige wifi-dekking te dekken
 • AiCloud: Deel netwerkschijven rechtstreeks met de router alsof ze zich in uw eigen cloud bevinden

de VPN-Client functie Maar is al opgenomen in de standaard voor alle vermelde en geteste routermodellen en zonder de meeste moeite VPN Services bruikbaar!

ASUS-routerbeveiligingsfuncties AI Protect
ASUS-routerbeveiligingsfuncties AI Protect

Makkelijk te gebruiken

ASUS-router VPN-Klantbeheer
ASUS-router VPN-Klantbeheer
ASUS-router bescherming voor jongeren / kinderen geïntegreerd (optioneel)
ASUS-router bescherming voor jongeren / kinderen geïntegreerd (optioneel)
ASUS Router AI beschermt netwerkbeveiliging
ASUS Router AI beschermt netwerkbeveiliging

VILFO VPN Router - de snelste VPN Router op de markt

Figuur VILFO router
Figuur VILFO router

De Zweedse VILFO-router is uniek en alleen voor VPNService Gebruik in de thuisnetwerk ontworpen router, die is uitgerust met de functies die gebruikers nodig hebben. Het was vanaf het begin tot de best mogelijke snelheid gerespecteerd, die ook binnen is Overdrachtssnelheid hoger dan 400MBit / s en zelfs tot 600MBit / s met OpenVPN laat zien.

VILFO-routers hebben voordelige functies voor het thuisnetwerk:

 • SplitTunneling
  Zo kan voor elk apparaat worden bepaald of het meer dan één is VPNTunnel of zonder internet te gebruiken
 • Killswitch
  Deze kan specificeren dat apparaten niet zonder overeenkomstige zijn VPNTunnels kunnen internet gebruiken
 • parallel VPN Aansluitingen
  De router kan met meerdere tegelijkertijd werken VPNSites zijn verbonden en apparaten kunnen dus verschillen, afhankelijk van de opdracht VPNGebruik locaties
 • VPNSelectie - browserextensie
  Met de beschikbare browserextensies kunnen gebruikers snel hun eigen extensie wijzigen op één apparaat VPNLocatie, ongeacht andere apparaten in het thuisnetwerk
 • jeugdbescherming
  Via de jeugdbeschermingsfuncties kan het gebruik van individuele gezinsleden worden gecontroleerd en gecontroleerd.
 • VPNDiensten vooraf geconfigureerd
  Meer dan 30 anders VPN-Diensten zijn al vooraf geïnstalleerd en u hoeft alleen de gebruikersgegevens in te voeren om direct uit alle bestaande locaties te selecteren. Gemakkelijker kan de inbedrijfstelling van een VPNServices vinden niet plaats op een router.

Vilfo-routers maken verschillende functies mogelijk die niet beschikbaar zijn bij ASUS-routers:

 1. Individuele apparaten van VPN Sluit gebruik uit voor apparaten die videoportalen zonder zouden moeten gebruiken VPN te gebruiken (BYPASS-functie)
 2. Afzonderlijke websites kunnen worden bekeken VPN Gebruik is uitgesloten. (BYPASS-functie)
 3. Er kunnen verschillende verbindingen zijn parallel aan verschillende locaties of ook VPN-Services worden parallel ingesteld en gebruikt door individuele apparaten. (MultiVPN Functie)
 4. De eindapparaten kunnen rechtstreeks via browserextensies kiezen of dit via VPN Verbinding en via welke verbonden locatie u internet wilt gebruiken (browserextensies)

PRIJS:

Met een prijs van meer dan 350 Euro is de router niet goedkoop, maar biedt ook wat het scala aan functies en de snelheden boven de topklasse van VPN-Heimrouter.

VILFO Show Video & Router Operation

VPN Router met VPNServices gebruiken. Hoe werkt het? 2
Fout: weergave 0186f0a1vr bestaat misschien niet

De router instellen (aan de slag)

VPN Router met VPNServices gebruiken. Hoe werkt het? 3

Beheer verbindingen op de Vilfo Router

VPN Router met VPNServices gebruiken. Hoe werkt het? 4

Speedtest met de VILFO-router

VPN Router met VPNServices gebruiken. Hoe werkt het? 5

Vilfo router review

Gl.iNet Router (OpenWRT)

De kleintjes Gl.iNet VPNrouters zijn niet alleen goedkoop maar echte Powerzwerge. Het beste deel is dat je deze kleintjes hebt VPN-Router kan zelfs onderweg worden gebruikt met een normale smartphone-oplader.

Daarnaast kunt u er vrijwel elke bestaande internettoegang mee gebruiken. Maak dus rechtstreeks verbinding met het hotelnetwerk via WLAN, sluit een LTE / USB-stick aan, maak verbinding met uw smartphone via een USB-kabel of gebruik natuurlijk een internetverbinding via een LAN-kabel. Deze dwergen met PPTP en ook met OpenVPN verbind zeer snel en gemakkelijk en bijna iedereen VPN- Servicegebruik. Link: Meer over Gl.iNet-router

Gl-iNet-routers maken verschillende functies mogelijk die niet mogelijk zijn met ASUS-routers:

 1. Individuele apparaten van VPN Vrijgesteld gebruik bijvoorbeeld voor apparaten die videoportals zonder moeten gebruiken VPN te gebruiken
 2. Geen kabelverbinding met de internetrouter nodig, de verbinding kan ook tot stand worden gebracht en via WLAN worden verbonden
 3. Snellere, bronbesparende protocollen zoals Wireguard of Shadowsocks kunnen worden gebruikt.
 4. AdBlock (Tracking Blocker) kan voor alle apparaten rechtstreeks in de router worden geïntegreerd

Gl.iNet-routers zijn onafhankelijk en met bijna iedereen VPNService bruikbaar!

Belangrijke opmerking / voordelen:

Merk op dat de Gl-iNet-routers extra opties bieden, zoals BYPASS (Apparaten aan VPN pass) of ook Killswitch (VPN- onderbreking van storingen) en verder geen directe kabelverbinding met uw internetrouter nodig (Wifi-verbinding is voldoende) Dit kan resulteren in een selecteerbaar locatievoordeel voor deze routers in uw huis.

Gl.iNet VPNRouter setup - instructies met VyprVPN (Video)

VPN Router met VPNServices gebruiken. Hoe werkt het? 6

VyprVPN recensie

Het Gl.iNet VPN Router overzicht:

ModellDetailsverbindingen
WLAN * 1 & LAN
Snelheid.
over VPN *2
featuresAmazone
prijs
VPN Router met VPNServices gebruiken. Hoe werkt het? 7Details & test

Gl.iNet
GL MT300

naar 35㎡
Wifi: 802.11ac dual-band
1x 100MBit / s LAN
1x USB
naar 11.000 kbit / s
11 MBit / s
VPNclient: PPTP, OpenVPN
Verbinding met internet:
Wifi, LAN-kabel, USB-stick, USB-smartphone-tethering
stroom: USB 5V-oplaadpoort

$ 22

Webshop

VPN Router met VPNServices gebruiken. Hoe werkt het? 8Details & test

Gl.iNet
GL AR750

naar 45㎡
Wifi: AC750 dual-band
2x 100MBit / s LAN
1x USB
naar 16.000 kbit / s
16 MBit / s
VPNclient: PPTP, OpenVPN
Verbinding met internet:
Wifi, LAN-kabel, USB-stick, USB-smartphone-tethering
stroom: USB 5V-oplaadpoort

$ 69

Webshop

VPN Router met VPNServices gebruiken. Hoe werkt het? 9Details & test

Gl.iNet
GL-Mifi 4G

naar 45㎡
Wifi: 802.11n dual-band
1x 100MBit / s LAN
1x USB
naar 17.000 kbit / s
17 MBit / s
VPNclient: PPTP, OpenVPN
Verbinding met internet:
Wifi, LAN-kabel, USB-stick, USB-smartphone-tethering, ingebouwde 3G en 4G-modem
stroom: Ingebouwde batterij (tot 36h bedrijfstijd) en USB 5V-oplaadpoort

$ 109

Webshop

VPN Router met VPNServices gebruiken. Hoe werkt het? 10Details & test

Gl.iNet
GL B1300

naar 90㎡
Wifi: AC1300 dual-band
2x Gigabit LAN
1x USB
MESH-functionaliteit
naar 29.000 kbit / s
29 MBit / s
VPNclient: OpenVPN, Wireguard
Verbinding met internet:
Wifi, LAN-kabel, USB-stick, USB-smartphone-tethering
stroom: Eigen stroomadapter inbegrepen

$ 89

Webshop

NIEUW: Gl.iNet-thuisrouter, met mesh WLAN en VPN Functie!

De Gl.iNet GL-B1300 is de eerste geschikte MESH WLAN VPNRouter. Hiermee kunnen gebouwen en open ruimtes worden afgedekt tot 100% met WLAN, zonder gaten en met automatische overdracht van de verbinding met mobiele apparaten.

Gl.iNet MESH WLAN VPNrouters
Gl.iNet MESH WLAN VPNrouters

Voorbeeld: videozelfstudie (Surfshark VPN Setting)

VPN Router met VPNServices gebruiken. Hoe werkt het? 11

Surfshark VPN recensie

Voorbeeld: video-instructie (noordVPNVPN Setting)

VPN Router met VPNServices gebruiken. Hoe werkt het? 12

noordenVPN recensie

De GL-B1300 is een volledige WLAN-router die u alleen kunt gebruiken of in combinatie met dezelfde modellen kunt uitbreiden naar een landelijk wifi-netwerk. Daarom ideaal voor een kleiner en groter huis! En voor ongeveer 85 Euro per apparaat ook absoluut goedkoop met zeer indrukwekkende prestaties!


Shellfire VPN Box (wifi-router)

Shellfire VPN router
Shellfire VPN router

Het bedrijf Shellfire VPN (uit Duitsland) heeft dat zelf VPNService een box ontwikkeld op basis van het OpenWRT-systeem, die eenvoudig is aangesloten op de bestaande router, een volledig gebruik van alle beschikbare VPNServer wereldwijd. Het WLAN-bereik van deze oplossing is natuurlijk beperkt, maar het maakt ook de parallelle werking van de vorige en een pure mogelijk VPNToegang thuis netwerk.

Voor ongeveer € 40 is de doos ook meer dan goedkoop, maar alleen te gebruiken met de Shellfire VPNService, dus jaarlijkse gebruikskosten van ongeveer € 79,95 worden toegevoegd. Het gebruik is zeer eenvoudig en zelfs voor minder ervaren gebruikers in enkele minuten gebruik.

Shellfire VPN Doos

de Shellfire VPN Box is ALLEEN met een actieve ShellfireVPN Abonnement beschikbaar!

De jongens van Shellfire hebben met de kleine VPNBox heeft echt een goed product gemaakt. De kleine doos wordt eenvoudig al geconfigureerd geleverd en is dus in minder dan een minuut in actie! Het is lekker makkelijk. Zo'n klein kastje heeft natuurlijk maar een beperkte wifi ontvangst en dat kan alleen Shellfire VPN gebruik het. Maar iedereen die op zoek is naar een eenvoudige oplossing is goed bediend.

Netgear-router met tomaat, OpenWRT of DD-WRT

Hoewel Netgear routers biedt die goed geschikt zijn voor het gebruik van een alternatief besturingssysteem, biedt Netgear geen enkele router die al aan deze behoefte voldoet met de standaardsoftware. En hoewel meer dan 50% van alle gebruikers van alternatieve besturingssystemen voor routers deze verandering vanwege VPNFunctionaliteit door leiding. Netgear-apparaten zijn perfect voor het spelen van DD-WRT, Tomato of OpenWRT als besturingssysteem en krijgen dan de volledige VPNFunctionaliteit ermee.

Aangezien het proces van "flashen" de router is gereserveerd voor IT-experts of mensen die graag experimenteren, is het alleen toegankelijk voor een kleinere groep mensen. Welke Netgear-apparaten kunnen worden gebruikt met deze open source-besturingssystemen volgt later in dit artikel.


Router "knippert" met OpenSource-firmware DD-WRT, Tomato, OpenWRT enz

Sinds ongeveer 10 groeit een gemeenschap van volgers van alternatieve routerbesturingssystemen. Dit heeft geresulteerd in ontelbare aanpassingen van een origineel op Linux gebaseerd systeem. De meest bekende en belangrijke vertegenwoordigers hiervan zijn vandaag:

 • DD-WRT
 • OpenWRT
 • Tomaat (in veel verschillende versies)

Open source besturingssystemen voor gebruik op bestaande WLAN-routers

gerade DD-WRT en Tomaat Tomato van Shibby) zijn beschikbaar in eenvoudige en kleine versies (kleiner dan 4MB voor oudere systemen met weinig opslagruimte) en in VPN Versies of grotere versies die ook een betere grafische implementatie beschikbaar maken.

Maar vandaag zou ik deze besturingssystemen niet zonder beperkingen gebruiken!

Dit zijn meestal een standaard die niet langer de speciale functies van moderne WLAN-routers ondersteunt. Dit betekent dat u enerzijds de VPNClientfunctie kan winnen, maar dit zal niet erg snel zijn op de snelheid (max. 10MB / s met VPN) en bovendien worden andere WLAN-functies of extra functies van uw router niet langer ondersteund. Daarom betekent overschakelen naar DD-WRT of Tomato tegenwoordig veel kwijtraken!

Nadelen van "geflitste" routers:

 • Firmware is hetzelfde voor veel WLAN-routers en ondersteunt geen speciale hardwarefuncties in de routers.
 • Garantie en klantenservice van de fabrikant kunnen niet meer helpen.
 • Snelheid met VPN is deels erg slecht, wat te wijten is aan algemeen in plaats van individueel gebruik van hardwarebronnen
 • De installatie is ingewikkeld en foutgevoelig.
 • Apparaten met bestaande apparaten VPNClientfuncties zijn goedkoop beschikbaar, dus er is geen reden om vandaag het "flashen" van een router te doen.

VyprVPN Uitbreiding voor Tomato Router!

Voor het systeem vanaf Tomaat van Shibby er zijn ook enkele extensies zoals de "VyprVPN Routeruitbreiding ". Dit brengt een verbeterde, ook grafisch aantrekkelijke gebruikersinterface en functies die gespecialiseerd zijn in het gebruik van VyprVPN Diensten. Ik heb deze optie 3 jaar geleden uitgebreid getest en het werkt heel goed.

Vergeleken met het gebruik van bijvoorbeeld VyprVPN op een ASUS-router hebt u ook de optie van alle bestaande VPNSites, ping-tijden (responstijden) om de server te kunnen volgen en ook om speciale regels in te stellen (dit apparaat MOET met VPN, dit apparaat heeft NIET nodig VPN Verbinding, enz.). Houd er echter rekening mee dat u een apparaat nodig hebt om te "flashen" en dienovereenkomstig technische kennis van voordeel is, daarom zou ik onervaren gebruikers de oplossing via een ASUS-router naar het hart willen. (zie hierboven)

VyprVPN Routeruitbreiding / testrapport

The VyprVPN Uitbreiding is echt geweldig, maar alleen op de "Tomato by Shibby" -router operationeel.

Ik raad bewust aan om de firmware "Tomato" + de Vypr niet te gebruikenVPN App om te gebruiken op nieuwere routers!

De reden hiervoor is dat het besturingssysteem Tomaat van Shibby is nu twee jaar niet ontwikkeld en de selectie van wifi-routers die dit besturingssysteem ondersteunen is vrij klein. Zelfs oudere routers worden ondersteund.

Bovendien hebben de nieuwere apparaten veel nieuwe functies gekregen en Tomato betekent dat veel van deze functies niet langer kunnen worden gebruikt. Daarom heeft het installeren van Tomato op je eigen router alleen zin als het niet anders is VPN zou geschikt zijn. Met alle nieuwere ASUS-routers echter VPN-Client degene voor het gebruik van VyprVPN al inbegrepen en daarom hoef je niet door Tomato + the Vypr te gaanVPN Gebruik de "flash" -app met een ander besturingssysteem dan het originele.


Pas op voor vernietiging van het apparaat

Wanneer u uw eigen router flitst, moet u voorzichtig zijn, omdat een fout de levensduur van het apparaat kan beïnvloeden of zelfs tot een totale storing kan leiden. Het is daarom raadzaam om dit proces goed te overwegen en indien nodig gebruik te maken van alternatieven.

Voordelen van OpenSource

Het voordeel is echter duidelijk dat u oudere routers kunt uitrusten door een van de genoemde besturingssystemen te gebruiken met nieuwe functies. Een zeer belangrijke focus van al deze open source-oplossingen is altijd het verbeteren van de controle en ook de privacy bij het gebruik van de routers. Het is ook verbazingwekkend hoe je van een 30 Euro wifi-router een behoorlijk krachtig apparaat kunt maken. Voorbeeld van Linksys E2500 met VyprVPN.

Vooraf geconfigureerde flitser VPNrouters

Als het "flitsen" van een router met een open source software en de afhandeling van VPNRouters zijn voor sommigen een echte uitdaging, sommige online retailers hebben zich gespecialiseerd in het verkopen van vooraf geconfigureerde routers. U kunt dus uw favoriete router bestellen met het besturingssysteem DD-WRT, OpenWRT of Tomato. Er zijn zelfs speciale versies VPN- Providers zijn al vooraf geconfigureerd.

Deze service heeft zijn prijs, je moet natuurlijk verwachten dat routers ongeveer $ 100 meer kosten dan zonder configuratie en dat er ook extra verzendkosten in rekening worden gebracht vanuit de VS. Dit is ongetwijfeld niet het goedkoopste alternatief, maar natuurlijk zeer comfortabel en veilig.

Koop Flashrouters - vooraf geconfigureerde routers

Ik raad deze methode niet aan, omdat deze geen voordelen biedt ten opzichte van de versie met de ASUS-routers, die al alle functies in het standaardbereik omvatten. Dit zijn flash-routers vanwege belastingen en marges 150 Euro per apparaat duurder dan vergelijkbare standaardapparaten. Dit geld is beter geïnvesteerd in een redelijke VPNService!

Nadelen van Flashrouter-producten:

 • Te duur en hardware zelf maakt slechts een klein deel ervan uit
 • Lange levertijden door verzending vanuit de VS.
 • Gebrek aan klantenservice van de aanbieder

AVM Fritzbox router met VPN

AVM Fritzbox biedt ook de optie van een VPN- Maak verbinding met een andere FritzBox-router! (Let op: Niet te verwarren met de verbinding met een VPN-Anbieter!)

Fritzbox-routers bieden dat alleen Protocol "IPsec / x-auth" en in mijn test zodat ik alleen een maximale overdrachtsnelheid van ongeveer 3-5 MBit / sec kon bereiken. Het lijkt erop dat de processor die in deze router is geïnstalleerd niet snel genoeg is. Maar de verbindingen ermee waren toch minstens stabiel.

Fritzbox kan veel, maar helaas niet alles!

Hoe populair Fritbox-routers ook zijn, ze hebben ze helaas niet VPN Clientfuncties die u thuis nodig zou hebben. Het is ook niet de bedoeling van AVM dat dit in de toekomst zal worden geïntegreerd. AVPM blijft zich richten op het door de router halen van zichzelf VPN Van buitenaf bereikbaar met de speciaal daarvoor ontwikkelde Fritzapps. Verbindingen met commercieel VPN Services zouden echter de omstandigheden van de bestaande apparaten en hun hardwarebronnen onnodig benadrukken en extra inspanningen leveren voor klantenservice. AVM ziet hier echter geen kans in om extra inkomsten te genereren en doet daarom geen moeite om dit in de toekomst mogelijk te maken.

FritzBox + ASUS VPN-Routers samen zijn een goede combinatie thuis!

Fritzbox met ASUS VPN Gebruik de router samen
Fritzbox met ASUS VPN Gebruik de router samen

AVM Fritz! Box-router

De AVM Fritzbox maakt sinds het begin van de 21e eeuw deel uit van de thuisnetwerken van miljoenen huishoudens en heeft een grote schare fans, vooral in Duitsland. Maar buiten de Duitstalige regio heeft de fabrikant weinig succes en is daarmee internationaal een van de kleinere router niche-aanbieders in het routersegment. Maar er is ook een vrij groot productaanbod voor kabelinternetgebruikers, LTE, VDSL en zelfs glasvezelinternetaanbieders, en ook de integratie van telefonie en andere diensten is uitstekend geïmplementeerd. Net zo VPN Routers om het thuisnetwerk te beveiligen zouden een nuttige toevoeging zijn, maar AVM heeft zich al meerdere keren uitgesproken tegen deze integratie in haar eigen producten.

fritzbox VPN verenigbaarheid

Fritz! Box VPN functionaliteit
Fritz! Box VPN functionaliteit

"Fritz! Box-apparaten kunnen worden gewijzigd in een andere Fritz! Box VPN aansluiten. Niet maar ook niet VPNDiensten! Wees alsjeblieft niet in de war.

Ik geef toe dat het een beetje verwarrend is, waarom een ​​Fritz! BBox naar andere Fritz! Box-apparaten per VPNClient kan verbinding maken, maar niet ook VPNOf providers. Maar het is gewoon zo. De eerder aanbevolen versie met een ASUS-router rechtstreeks op een Fritzbox is dus de aanbevolen oplossing.


VPN Services voor routers

Niet iedereen VPN-Service die u thuis op een router kunt gebruiken biedt ook de gewenste stabiliteit en veiligheid. Daarom ben ik wakker een speciale pagina, vergeleken en geven de belangrijkste diensten Aanbevelingen daarvoor.

Belangrijke beslissingscriteria voor VPN Anbieter:

 1. Bij het kiezen van de juiste VPN Services moeten eerst gebaseerd zijn op het bestaande protocol van de VPN Besteed aandacht aan router (PPTP, OpenVPN, Wireguard).
 2. Bovendien kan de "LoadBalancing" -functie ervoor zorgen dat de router jarenlang snel en ononderbroken verbonden blijft met de dienst.
 3. Als u ook streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, DAZN, Sky of anderen via de router wilt gebruiken, moet u ook op hun compatibiliteit letten.
 4. Alle genoemde zijn veilig voor waarschuwingen VPNDiensten 100%

Ik raad ook aan om onze beoordelingen te lezen en misschien zelf een indruk te krijgen.

De beste service voor VPNrouters

VyprVPN

VyprVPN logo

Snel, veilig en perfect streamen

Schweizer VPN Service die zeer geschikt is voor routers.

 • LoadBalancing (foutloze architectuur)
 • Alle Eigen hardware & infrastructuur (Zeer snel)
 • Veel apps en applicaties
 • Betrouwbare bescherming tegen onderzoek en monitoring

Protocollen: PPTP, OpenVPN (UDP)

streaming

Netflix. Prime Video. DAZN. hemel
Netflix. Prime Video. DAZN. hemel

Test 30 dagen zonder risico

Kosten: vanaf 30 euro per jaar


recensie

Surfshark

Surfshark VPN

Voordelige + innovatieve apps

innovatieve VPN Service die zeer geschikt is voor routers.

 • LoadBalancing (foutloze architectuur)
 • auch Shadowsocks Protocol beschikbaar
 • Betrouwbare bescherming tegen onderzoek en monitoring

Protocollen: OpenVPN (TCP + UDP), Shadowsocks

streaming

Alleen Netflix DE is niet geblokkeerd
Alleen Netflix kan worden gebruikt

Test 30 dagen zonder risico

Kosten: vanaf ca. 24 euro per jaar


recensie

OVPN

VPN Router met VPNServices gebruiken. Hoe werkt het? 13

Supersnel + veilig

snelst VPN Service van onze tests is zelf de ontwikkelaar van de "Vilfo Router". Maar werkt ook voor iedereen VPN Router onberispelijk!

 • auch Wireguard Protocol beschikbaar
 • Betrouwbare bescherming tegen onderzoek en monitoring

Protocollen: OpenVPN (TCP + UDP), Wireguard (standaard)

streaming

Netflix. Prime Video. DAZN. hemel
Netflix. Prime Video. DAZN. hemel

Test 14 dagen zonder risico

Kosten: vanaf ca. 50 euro per jaar


recensie

ZorroVPN

ZorroVPN logo

Veilig met cascades

Maximale anonimiteit met VPNCascades ook op de router:

 • LoadBalancing (foutloze architectuur)
 • VPN cascades handmatig maken en gebruiken op de router
 • Betrouwbare bescherming tegen onderzoek en monitoring

Protocollen: OpenVPN (TCP + UDP)

streaming

Alleen Netflix DE is niet geblokkeerd
Alleen Netflix kan worden gebruikt

Test 14 dagen zonder risico

Kosten: vanaf ca. 90 euro per jaar


recensie

uitdrukkenVPN

uitdrukkenVPN logo

Goed om te streamen maar duur!

Bekende maar relatief dure provider, zeer geschikt voor routers:

 • Geen load balancing (Storingsvrije architectuur)
 • Snelle servers, stabiele verbindingen, veel apps en applicaties
 • Betrouwbare bescherming tegen onderzoek en monitoring

Protocollen: PPTP, OpenVPN (TCP + UDP)

streaming

Netflix. Prime Video. DAZN. hemel
Netflix. Prime Video. DAZN. hemel

Test 30 dagen zonder risico

Kosten: vanaf 95 euro per jaar


recensie

noordenVPN

noordenVPN logo

Bekende provider, maar niet perfect voor routers

Zeer bekende service bij veel klanten, bruikbaar op de router:

 • Geen load balancing (Storingsvrije architectuur)
 • Veel servers wereldwijd om uit te kiezen, goede apps voor veel apparaten
 • Betrouwbare bescherming tegen onderzoek en monitoring

Protocollen: OpenVPN (TCP + UDP)

streaming

Alleen Netflix DE is niet geblokkeerd
Alleen Netflix kan worden gebruikt

Test 30 dagen zonder risico

Kosten: vanaf 36 euro per jaar


recensie

Streamen met de VPNrouters

Iedereen thuis VPNEr wordt gebruik gemaakt van een router, die natuurlijk graag alle inhoud van het internet zoals gewoonlijk wil ontvangen. Dit omvat natuurlijk ook Netflix, DAZN, Sky, Amazon Prime Video en vele andere streamingaanbiedingen. Dit is precies waar u lid van kunt worden VPN Copyrightproblemen met de provider. Hoe absurd het op het eerste gezicht ook klinkt, het is er VPN Services worden waarschijnlijk gebruikt om geografische blokkades te omzeilen vanwege copyright VPN Services zijn uitgesloten in veel aanbiedingen.

Dit feit was natuurlijk door sommigen VPN Diensten werden ook als kans gezien om technische maatregelen te nemen, maar slechts enkele providers hebben dit voor de Duitse markt geïmplementeerd. Bij de meeste providers blijven apparaten het meest VPN Router zijn aangesloten en rechtstreeks via de VPN Wil je gebruik maken van service streaming geblokkeerd.

Er zijn drie benaderingen als oplossing:

 1. Apparaten die streaming gebruiken, moeten rechtstreeks verbinding maken met de internetrouter en dus niet via de VPN- Laat providers het internet gebruiken.
 2. VPN-Router met BYPASS-functie kan worden gebruikt voor individuele apparaten of websites VPN-Behalve gebruik.
 3. Je gebruikt er een VPN Aanbieders die verschillende technieken gebruiken om deze sloten te omzeilen.

Met betrekking tot oplossing 3 moet ook het volgende worden opgemerkt:

de VPN- Providers gebruiken doorgaans hun eigen SmartDNS-service om de geografische blokken te omzeilen. Dat betekent dat je deze DNS in de VPNEr moet een router worden gebruikt en de aangesloten apparaten moeten deze DNS-servers gebruiken. Maar nu hebben sommige streaming-apps hun eigen DNS-services ingevoerd op verschillende apparaten zoals SmartTVs, waarmee deze applicaties bijvoorbeeld. Netflix-app, dan zal de SmartDNS van de provider deze niet gebruiken. Daarom is deze methode niet op alle apparaten succesvol. In de volgende lijst kunt u zien welke apparaten de geografische vergrendelingen doorgaans omzeilen via DNS /VPN zal werken en waarvoor het niet zal werken:

Apparaten / platforms met VPNRouter + VPN- Providers kunnen worden gebruikt:

Win / MacOS
browser

AppleTV
app

iPhone / iPad
app

Android-apparaten
app

SmartTV
app

FireTV
app

Amazon Prime Video (DE)OKgeenOKOKgeengeen
Netflix (DE)OKgeenOKOKgeengeen
DAZN (EN)OKgeenOKOKgeengeen
Sky (DE)OKgeenOKOKgeenOK
ARD, ZDF, BR (DE)OKOKOKOKOKOK
ORF (AT)OKOKOKOKOKOK
SRF (CH)OKOKOKOKOKOK
zattoo (CH)OKOKOKOKOKOK

Tip voor streamen op tv-apparaten:

Als uw SmartTV is geblokkeerd, kunt u als alternatief gewoon een Android TV-box gebruiken en daarmee wat meer streamingportals gebruiken.


Router met BYPASS-functie

Sommige VPN Routers staan ​​het omzeilen van de VPN Aansluiting voor aangesloten apparaten. Deze functie wordt meestal "bypass" genoemd.

 • ASUS-routers dit vereist een wijziging in het besturingssysteem, wat niet bij alle modellen mogelijk is. (asuswrt-merlin.de)
 • Gl-iNet-router hebben deze functie al in de standaard geïntegreerd en dit maakt het proces zeer eenvoudig
 • Vilfo router hebben deze functie ook al geïntegreerd.

die VPN- Provider kan geografische blokken omzeilen?