IMPRINT en AANSPRAKELIJKHEID

Colofon - Informatie over de uitgever / plaats van uitgave:

Uitgever (rechtspersoon):

Bedrijf "ooo Герой" (ooo Geroy), geregistreerd bedrijf (vennootschap met beperkte aansprakelijkheid)
OGRN 1172375019959, reg. Krasnodar, Russische Federatie

Publicatie Locatie:

Ulitsa Severnaya, 326 / 707, Krasnodar, Rusland
350000

Contact mogelijkheden

telefoon:

✆ Duitsland: + 49-40-22861140
✆ Oostenrijk: + 43-1-3649234
✆ Rusland: +74991133676
✆ VS: + 1-408-7695407

Inhoud van de website:

  • Redactionele testrapporten en platform voor het uitwisselen van standpunten over het onderwerp:
    "Bescherming van uw eigen privacy op internet".
  • Geen politieke meningsvorming.
  • Geen commerciële belangen.
  • Geen betaalde advertenties.
  • Geen artikelen van derden.

Onafhankelijkheid is een essentieel criterium bij al onze acties, we kunnen dit alleen doen door financiële onafhankelijkheid en lage uitgaven zonder te hoeven besparen op de inhoud voor onze lezers. De werking van de website is grotendeels particulier gefinancierd en alle baten / lasten worden transparant op de pagina gepubliceerd.

  • We bieden geen diensten aan en verkopen niets aan onze lezers!
  • We testen producten, helpen onze lezers en geven algemene aanbevelingen.
  • Gepubliceerde bijdragen komen overeen met de mening van de auteurs en hoeven niet de mening van de uitgever van deze website te vertegenwoordigen.

Disclaimer (Disclaimer)

Aansprakelijkheid voor de inhoud

Als websitebeheerder zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetgeving. We zijn echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten door gebruikers die achterlaten (bijv. Commentaarfunctie).

Verplichtingen om het gebruik van informatie onder algemene wetgeving te verwijderen of blokkeren, blijven onverminderd van kracht. Een aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf de datum van kennis van een specifieke inbreuk.

Na kennisgeving van toepasselijke schendingen zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden op wier inhoud we geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze inhoud van derden. De betreffende provider of operator van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gekoppelde pagina's. De gekoppelde pagina's werden gecontroleerd op mogelijke wettelijke schendingen op het moment van koppeling. Onwettige inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppeling.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een inbreuk.

Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De inhoud die door de exploitanten van de site is gemaakt en op deze pagina's werkt, is auteursrechtelijk beschermd. Het dupliceren, verwerken, verspreiden en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor privé, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud aan deze zijde niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in aanmerking genomen. Met name wordt inhoud van derden als zodanig geïdentificeerd. Als u nog steeds op de hoogte bent van een inbreuk op het auteursrecht, vragen we u om een ​​notitie.

Na kennisgeving van schendingen, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Verantwoordelijkheid voor informatie in live chat of per e-mail

We beantwoorden e-mails of beantwoorden chatverzoeken van onze lezers. Hoewel we onze antwoorden naar beste weten en overtuiging formuleren, willen we u erop wijzen dat de feedback en de inhoud van de antwoorden alleen als richtlijnen dienen te worden opgevat. De communicatiepartners kunnen in geen enkele vorm aansprakelijk worden gesteld. Op afstand kunnen we niet altijd alle informatie tot onze beschikking hebben om een ​​exact beeld te krijgen van een bepaalde situatie. In veel gevallen vertrouwen we ook op aannames. We formuleren daarom altijd al onze antwoorden op de bovengenoemde directe communicatiemogelijkheden zonder garantie!

Zorg voor gelieerde links