wat VPN te gebruiken in China?

wat VPN kan men in China gebruiken? In China probeert de lokale overheid een blokkade tot stand te brengen die de toegang tot alle ongewenste inhoud beperkt, evenals de invloed van andere staten op hun eigen burgers. Je slaagt dankzij een enorme inspanning die hier wordt gedaan. Even belangrijk is het feit dat ze een hoge techniek hebben.

De Chinese firewall, die bescherming moet bieden tegen de buitenwereld.

VPN te gebruiken in ChinaMen kan ook op veel manieren nadenken of dit niet ook voordelen kan hebben. Het is echter voor buitenstaanders of reizigers die China bezoeken meestal verontrustend. De eigenlijk overal haalbare diensten zoals Google, Facebook, WhatsApp, Twitter & Co zijn allemaal geblokkeerd in China, naast duizenden andere services.

VPN bruikbaar in China?

Deze blokkades konden tot voor kort ook door middel van einfacher VPN-Services omzeilen door er een te worden VPNServer buiten China. Tegenwoordig is het echter niet meer mogelijk zonder verder oponthoud. De Chinese experts hebben de controle in hun eigen internetruimte zo ver verbeterd dat ze nu ook in staat zijn om typisch te zijn VPNVerbindingen en om ze te voorkomen. Voor veel reizigers betekende dit een bittere nederlaag medio augustus van dit jaar. Ze konden gewoon geen verbindingen meer bouwen.

Ervaringen uit China

Jarenlang ben ik persoonlijk betrokken geweest bij de technologie die door China wordt gebruikt. Ik reis ook regelmatig in China en heb er mijn eigen ervaringen mee kunnen maken. Ondanks alle inspanningen zal China er nooit in slagen om externe links naar 100% te voorkomen. Dit zijn de mogelijkheden VPN Protocollen zijn gewoon te omvangrijk. Maar er zullen er in de toekomst maar weinig zijn VPN Provider kan dit mogelijk maken. Het is niet alleen speciaal VPNProtocollen, verzendmethoden, maar ook lopende veranderende eigen server IP-adressen die momenteel vereist zijn om de verbindingen stabiel en voor elke gebruiker te kunnen garanderen. Maar slechts enkele bedrijven drijven deze inspanning. Dit komt ook door het feit dat de meeste VPNProviders hebben tegenwoordig niet langer hun eigen technologie, maar alleen VPN-Server huurde dit mooi verpakt en vervolgens de klant te koop.

Maar laat het zo zijn, ik wil op dit punt speciaal zijn VyprVPN van Goldenfrog noem het bedrijf, dat al jaren geleden een eigen technische afdeling had over de mogelijkheden daarvoor VPN dacht in China. Ze weet de firewall zelfs vandaag nog te misleiden. VyprVPN Klanten hebben alle eerdere beperkingen altijd niet onder de indruk gehad.

veel VPNs beloven meer dan ze kunnen waarmaken.

Een probleem dat vandaag blijkbaar niemand stoort, is dat veel bedrijven, vooral die uit de VS, klanten willen bereiken met willekeurige beloften. Er is "anonimiteit" en "absolute veiligheid" en ook "VPN voor China ". Geen van de trefwoorden, die in grote letters op de websites te vinden zijn, heeft zelfs een rudimentaire reden om aan te voldoen. Het is uitgesloten dat deze providers en dus allen met onervaren lezers winst en winst behalen. Vaak zijn gebruikers zo dom dat ze denken dat de meest succesvolle of bekendste bedrijven ook de beste beveiliging bieden. In feite is het vaak gewoon bekend dat alleen grotere collecties meer betalen. Maar helaas volledig nietsvermoedende klanten.

Tips voor het gebruik ervan VPN China

Overdag VPN Websites zijn grotendeels niet beschikbaar in China of u zult ten minste later falen bij het bestellen wanneer u betaalt, het wordt sterk aanbevolen om u aan te melden voor een VPN Service al VOOR reizen om te beslissen. De software of applicaties moeten al op elk beschikbaar apparaat zijn geïnstalleerd. Het is raadzaam om vooraf vertrouwd te raken met het gebruik van speciale instellingen voor China.

De beste VPN voor China

VyprVPN

wat VPN te gebruiken in China? 1

VyprVPN is een provider gevestigd in Zwitserland. Hij had al enkele jaren geleden zijn eigen China VPNProtocol genaamd "Chameleon" ontwikkeld. De datapakketten worden dus gecodeerd met OpenVPN extra verhuld worden overgedragen. Kortom, niet meer dan VPNDatapakketten worden gedetecteerd. Dit maakt het gebruikers van VyprVPN op alle apparaten maakt het mogelijk om de Chinese blokkade te doorbreken en verbinding te maken met een van 's werelds gedistribueerde VPNVestig locaties. VyprVPN wordt beschouwd als de meest betrouwbare service voor gebruik in China.

Prijzen / voorwaarden:

 • 1 jaar VyprVPN Premium kost momenteel € 80.00
 • 1 maand VyprVPN Premium kost momenteel € 11.95
 • Testen: gebruik 30 dagen geld-terug-garantie
 • Prepaid = Geen contract: kan op elk moment worden geannuleerd binnen het online klantengedeelte.
 • Betalingsmethoden: PayPal of creditcards

Inbegrepen is het onbeperkte gebruik van alle serverlocaties wereldwijd (79-landen) op maximaal 5-apparaten tegelijkertijd. U kunt de software van Vypr gebruikenVPN maar installeer op een onbeperkt aantal apparaten (Windows, Apple iOS, Mac OSX, Android, Linux en anderen). Alleen het aantal verbindingen is beperkt. Er zijn geen snelheids- of gegevenslimieten.

VyprVPN voor China


noordenVPN

wat VPN te gebruiken in China? 2

noordenVPN is een gerenommeerde leverancier gevestigd in Panama en de VS. De provider heeft het afgelopen jaar ook een mogelijkheid voor gebruikers in China geïmplementeerd (VPN Obfectie / obfuscatie), wat echt goed heeft gewerkt in mijn tests. Hier zijn de VPN Gegevens niet langer direct herkenbaar aan verschillende maatregelen. Tegelijkertijd kunt u door handmatige instellingen ook toekomstige blokkeerpaden van de Chinese firewall doorlopen. Dus absoluut een concept dat ook de toekomst draagt. Zo kan men betrouwbare verbindingen blijven bouwen of doorgaan met een langer verblijf in China.

Prijzen / voorwaarden:

 • 1 jaar noordVPN kost momenteel € 69.95
 • 1 maand noordenVPN kost momenteel € 9.95
 • Testen: 30 dagen geld-terug-garantie
 • Prepaid = Geen contract: kan op elk moment worden geannuleerd binnen het online klantengedeelte.
 • Betalingsmethoden: PayPal, Sofortüberweisung, lokale betaalmethoden, Bitcoin of creditcards

Inbegrepen is het onbeperkte gebruik van alle serverlocaties wereldwijd (80-landen) op maximaal 6-apparaten tegelijkertijd. U kunt de software van Nord gebruikenVPN maar op een onbeperkt aantal apparaten (Windows, Apple iOS, Mac OSX, Android, Linux en anderen) installeert, beperkt het alleen het aantal verbindingen. Er zijn geen snelheids- of gegevenslimieten.

noordenVPN voor China


uitdrukkenVPN

wat VPN te gebruiken in China? 3

uitdrukkenVPN is een aanbieder uit Ierland Hoofdkantoor op de BvIslands. De provider is zeer bekend in de gebruikersgemeenschap in China. Hij beweert meer dan 200.000-gebruikers te hebben die permanent of tijdelijk in China zijn. De provider probeert de Chinese firewall te omzeilen door andere te gebruiken VPNProtocollen voor gebruik op verschillende apparaten. Hij slaagt ook meustens. Men moet echter ook aannemen dat het in sommige netwerken in China (hotels) ook tot functionele storingen zou kunnen leiden. Kortom, de provider wordt nog steeds aanbevolen. Omdat het technische klantenserviceteam hier echt elke gebruiker probeert onmiddellijk aan de kant te staan.

Prijzen / voorwaarden:

 • 1 jaar expressVPN kost momenteel € 99.95
 • 1 Maand ExpressVPN kost momenteel € 11.95
 • Testen: gebruik 30 dagen geld-terug-garantie
 • Prepaid = Geen contract: kan op elk moment worden geannuleerd binnen het online klantengedeelte.
 • Betalingsmethoden: PayPal of creditcards

Inbegrepen is het onbeperkte gebruik van alle serverlocaties wereldwijd (76-landen) op maximaal 5-apparaten tegelijkertijd. U kunt de software van Express gebruikenVPN Installeer alleen op individuele apparaten als u dit eerder in het klantengebied hebt gemaakt en voor individuele toegangsgegevens wordt weergegeven. Dit gaat zonder probleem maar geeft toegang tot de ExpressVPN die alleen buiten China moet worden verkregen. Momenteel ondersteunde apparaten zijn Windows, Apple iOS, Mac OSX, Android, Linux en andere. Er zijn geen snelheids- of gegevenslimieten.

uitdrukkenVPN voor China


Geplaatst op:10 / 12 / 2017

Laat een bericht achter