Die VPN gratis gebruiken? Vergelijk alle providers die dit aanbieden.

Welke gratis VPN moet men gebruiken?

Veel van mijn lezers willen er een VPN probeer het gratis en ben niet van plan dit aan uw betalingsgegevens over te laten.

"Free VPN“Voor testen en permanent gebruik.
"Free VPN“Voor testen en permanent gebruik.

De meeste testaanbiedingen van VPN zijn echter zo ontworpen dat u eerst een account koopt en dit vervolgens binnen een periode van dagen gratis kunt annuleren. Permanent gratis VPNs zijn zeldzaam en leiden meestal ook tot aanzienlijke beveiligingsproblemen of kunnen alleen met beperkingen worden gebruikt. Dat maakt de selectie erg moeilijk. Velen vallen daarom terug op obscure oplossingen, die later ernstige fouten blijken te zijn.

Om een ​​dienst te gebruiken, is het daarom meestal noodzakelijk om te registreren en te betalen.

Maar als u geen creditcard heeft, zult u het moeilijk vinden en het zonder moeten stellen. Maar ik heb dit onderwerp ook niet gemakkelijk gemaakt voor mezelf en dus honderden VPN-Services bekeken en vergeleken. Dus in het volgende artikel ga ik de verzameling van de beste gratis beschrijven VPN Diensten of manieren om veilig en gratis internet te gebruiken. Kanttekening: de Downloads de VPN-Services zijn altijd gratis en ook hier beschikbaar.

 

VPNGRATIS TESTERVPN

GRATISVPN by VPNTESTER
GRATISVPN by VPNTESTER

We willen voorkomen dat gebruikers een dubieus gratis VPN Service struikelen en bieden daarom zelf een snel en veilig alternatief. 

Met GRATISVPN we bieden er een exclusief aan onze lezers VPN Service, die volledig zonder logbestanden is, maar overtuigt met extreem hoge snelheid. De enige vereiste voor onze GRATISVPN om te kunnen gebruiken, is dat je een Telegram-account nodig hebt. 

Hoe krijg je de gratis VPN-Toegang?

 1. Je hebt er een nodig Telegram-account.
  (Als u nog geen account heeft, kunt u dit hier doen: Telegram)
 2. Abonneer u op onze VPNTESTER-kanaal: Telegram-kanaal
 3. Open de VPNTESTER BOTTelegram Bot
 4. creëren het proces
 5. Kiezen "vrij_vpn”Door er simpelweg op te klikken.
 6. Volg dat Uitnodigingslink (Uitnodigingslink)
  1. Installeer de "Outline Software" op uw apparaat
  2. De toegangssleutel wordt rechtstreeks naar de applicatie gekopieerd (automatisch)
 7. Maak verbinding met de VPNserver

 

Kostenlose VPN Lijst met services

Leverancier

Voorwaarden

Link

WindscribeGratis te gebruiken in de extensies voor browsers met Windows en macOS, voor maximaal 10GB datavolume per maand.Windscribe gratis
VPNboekGratis servers in Duitsland, VS, Singapore waarvan de gebruikersgegevens regelmatig veranderen. Bruikbaar met gratis openVPN Software op alle apparaten.VPNboek
Shellfire VPNServer in de VS en Duitsland voor gratis gebruik met alle apparaten en gratis software / apps, zonder gegevensbeperking. Maximale snelheid 1.024kBit / s.Shellfire VPN
SaferVPN24h gratis te gebruiken voor testen zonder betalingsgegevens op te geven. Alle servers, apps en geen beperkingen.SaferVPN
ProtonVPNZwitserse providers met servers in sommige landen, permanent gratis en zonder gegevensvertragingen. Bruikbaar met uw eigen apps / software op Android, iOS, Windows en macOSProtonVPN
Veilig BestellenVPNProvider uit de VS, biedt een gratis tarief voor het gebruik van alle sites en applicaties voor alle apparaten. Met de beperking van 1 Gigabyte-gegevens per maand.Veilig BestellenVPN
TOR BrowserDoor de gemeenschap gefinancierde permanent gratis service voor het oefenen van de eigen TOR / Orbot Browser en bruikbaar op Windows, Android en macOS.TOR (Ui)
Trust.Zone VPNGratis 3 dagelijkse toegang tot alle sites en applicaties beperkt tot 1 gigabytes aan gegevens.Trust.Zone
Perfect-Privacy VPNZwitserse provider met de hoogste beveiliging van allemaal VPN Services. 3 dagen onbeperkt en gratis te gebruiken met een eenmalige coupon.Vraag een kortingsbon aan!

Kostenlose VPN worden geblokkeerd tijdens het streamen

Wie een gratis VPN Als je bijvoorbeeld Netflix of andere portals zoals zdf.de in het buitenland wilt streamen, zul je pech hebben. Het gratis VPN ze worden allemaal consequent geblokkeerd op de videoplatforms (zoals Netflix, DAZN, Amazon Prime Video, Sky en tv-kanalen)!

VyprVPN is niet geblokkeerd en maakt het mogelijk videoportals in het buitenland te bekijken

Netflix, Amazon, Sky, DAZN, Eurosport met VyprVPN
Netflix, Amazon, Sky, DAZN, Eurosport met VyprVPN

VyprVPN recensie

Waarom niet allemaal VPN om een ​​gratis test aan te bieden!

de VPN Aanbieders worden geconfronteerd met de beslissing of ze instemmen met een gratis test of niet.

 1. Opgemerkt moet worden dat diensten die in de regel gratis kunnen worden gebruikt, in de regel van velen Downloadworden gebruikt. Maar als duizenden niet-betalende gebruikers op de servers hun gegevens hierover overdragen, vertragen ze ook. De service moet daarom zijn netwerk goed uitbreiden. Dit kost natuurlijk geld en middelen.
 2. De andere manier is om gratis tarieven aan te bieden met hun eigen servers voor deze gebruikers. Tegelijkertijd blijven de gratis gebruikers alleen en vechten ze meestal met de beperkte middelen. Dit werpt natuurlijk geen goed licht op de algehele service, als de verbindingen traag zijn en mogelijk betalende klanten hierdoor worden afgeschrikt.
 3. Een manier die soms wordt gebruikt, is eenvoudigweg om de vrije gebruikers van hun maximale bandbreedte te beperken. Maar dit vereist in het hele systeem deze mogelijkheden, die veel VPN Weigering service, omdat dit ook gepaard kan gaan met een logboekregistratie van gebruikers.

Problemen met auteursrecht problematisch gebruik voor gratis gebruikers.

Verder zijn er natuurlijk de problemen die kunnen voortvloeien uit een mogelijk ook auteursrechtelijk problematisch gebruik. De services kunnen verloren gaan als gevolg van massale inbreuk op het auteursrecht, onder andere door de gehuurde serverhostingbedrijven. Dit is een risico dat deze altijd hebben voor betaalde klanten, maar daar is de resulterende inspanning meestal de moeite waard en is deze al in de prijzen opgenomen.

Voor de gebruikers betekent dit dat de IP-adressen van de VPN-Server, die ze delen met de illegale acties van anderen, staan ​​ook vaak op spam-lijsten of verbodslijsten en dus het gebruik van extra beperkt. Veel services blokkeren ook permanent gebruikers van dergelijke IP-adressen en gebruikers verliezen vaak hun e-mailaccounts of moeten ze handmatig verifiëren.

VPN met gratis proefperiode

VPN Services waarmee gebruikers een beperkte gratis proefperiode kunnen uitvoeren zonder betalingsgegevens op te geven!

Er zijn ook enkele providers die een gratis proefperiode aanbieden die beperkt is tot enkele dagen voor gebruikers die zich aanmelden. Deze vereisen vaak alleen een e-mailadres voor authenticatie. Maar er zijn natuurlijk veel gebruikers die hiervan gebruikmaken en vervolgens e-mailadressen opnieuw maken met een vernieuwde testtijd VPN login. Voor een beperkte periode accepteren de services dit ook. Na een tijdje, maar meestal zijn de gebruiksmogelijkheden bovendien beperkt.

Bijvoorbeeld aanbiedingen  Trust.Zone VPN een 3 dagtest, die bovendien was beperkt tot een maximum van 1 gigabytes aan datavolume. De service kan zonder beperkingen worden gebruikt en u kunt de servers gebruiken, die ook worden gebruikt door betalende gebruikers.

Een ander voorbeeld is de mogelijkheid bij SaferVPN, De service is eigenlijk gestopt met de gratis proefperiode en de links naar de registratie zijn volledig verdwenen op de pagina. Maar omdat ik in onze archieven heb gekeken, kon ik naar de pagina linken: SaferVPN test gratis nog steeds vinden. Er zijn geen beperkingen, met de uitzondering dat u de service kunt gebruiken, dus alleen 24h lang.

VPN met reclame, gratis VPN? gebruik

Diensten die zichzelf financieren via advertenties en gratis toegang bieden

De methode of verwachting die VPN Service zou ook gratis beschikbaar zijn, als je in ruil daarvoor reclame verschijnt, maar heeft een einschiedenden nadeel. Vanwege VPN Service is op zichzelf in staat om de gegevens van de gebruikers intensief te onderzoeken. Het is daarom duidelijk dat deze gegevens ook worden gebruikt om te adverteren of aan te passen aan de behoeften van gebruikers. Tegelijkertijd zullen echter fundamentele zorgen over de privacy aan de orde komen.

De mogelijkheid om een ​​beetje reclame te laten zien, kan daarom voor velen verleidelijk zijn, maar tot het einde doordacht verstrekken gebruikers persoonlijke gegevens die ook kunnen leiden tot hun eigen identificatie en zelfs gegevensdiefstal. Een groot deel van de bekende gebruikersnaam / wachtwoord lekt op internet zijn te wijten aan deze methoden.

Dus wie een gratis VPN gebruikt, dat zogenaamd door advertenties zou worden gefinancierd, wat het risico dat hij er in loopt duidelijk onderschat!

Een service die al jaren negatieve krantenkoppen produceert en waar ik eerder al verschillende keren voor heb gewaarschuwd VPNbook.com .

Een aanbieder die via zijn website toegang biedt tot de VS en ook tot Duitse locaties. Gebruikers worden erop gewezen dat de service wordt gefinancierd door advertenties en dat een wekelijkse wachtwoordwijziging hen aanmoedigt om de site regelmatig te bezoeken. Hoewel deze strategie logisch begrijpelijk is, wordt er niet of heel weinig reclame geschakeld, maar dit betekent niet dat de service is stopgezet. Gegevensoverdracht aan derden, maar er kan een concreet bedrijfsmodel zijn.

Kostenlose VPN zonder bedrijfsgegevens

Een andere vrij voor de hand liggende omstandigheid is dat veel van de providers vrije toegang tot hun eigen hebben VPN Beloof service, publiceer elke opdruk of traceerbare contactgegevens. Dit ondanks een groot aantal aanbiedingen, vooral als Android-apps, meestal slechts een handvol bedrijven die deze diensten aanbieden. Deze bedrijven achter de merknamen staan ​​echter ook bekend om hun buitensporige gegevensverzamelingen.

Gratis-VPN Apps in de Google Playstore

Het feit dat een app zelf geen schade aanricht en daarom ook wordt vermeld in de Google Playstore, betekent niet dat de gegevens vervolgens via de server worden gerouteerd, op deze punten niet zullen worden beschadigd. Google heeft er al honderden gratisVPN Apps worden verbannen uit de Appstore, maar er worden voortdurend nieuwe ingelogd en deze zijn meestal maanden onopvallend. Maar er is geen garantie dat u door het gebruik niet het slachtoffer wordt van een identiteitsdiefstal.

Permanent gratis VPN tarieven

VPN die u op bepaalde apparaten gratis kunt gebruiken.

Een andere methode van leveranciers is om het gebruik voor testen te beperken tot specifieke apparaten of het gebruik van bepaalde toepassingen. De service kan dan meestal worden gebruikt met een beperkte keuze aan locaties op een bepaald apparaat zonder verdere beperkingen. Gebruikers worden ook niet om betalingsgegevens gevraagd.

Deze services zijn zeer geschikt voor een bepaalde toepassing VPN om te kunnen gebruiken zonder er een te hoeven kopen. Dit omvat bijvoorbeeld gebruik in beperkende landen of het eenvoudigweg omzeilen van vergrendeling van lokale geografische inhoud.

de VPN "Windscribe"  biedt een dergelijk model voor testen of voor permanent gebruik, dit is beperkt tot het gebruik van de extensies in de browsers ervoor. De siteselectie is een beetje beperkt en alleen 10 gigabytes per maand zijn mogelijk als datavolume. Voor het op korte termijn omzeilen van een lokale sluis is dat meestal voldoende.

Mijn lijst met gratis VPN Services!

Dus ik wil wat VPN Lijstservices, die allemaal gratis kunnen worden gebruikt. Velen van hen zelfs permanent.

Geen van de volgende providers vereist het gebruik van persoonlijke informatie of creditcardgegevens en geen van deze services mag afzonderlijk worden beëindigd.

Deze diensten kunnen daarom zonder risico worden gebruikt!

Veelgestelde vragen, hulp en antwoorden

Welke gratis VPN Provider is de juiste?

U dient zich ervan bewust te zijn dat er nooit gratis aanbiedingen zijn die geen nadelen hebben bij het gebruik van premium tarieven. Deze omstandigheid zorgt ervoor dat u goed moet zorgen voor welke services u eenvoudig op uw apparaat installeert en gebruikt. Niet iedereen heeft goede bedoelingen en in geval van twijfel moet u dat liever doen. Maar niet elke betaald VPN is de juiste.

Mijn tips voor VPN selectie:

  1. Probeer uw behoeften zo goed mogelijk te verhogen. Leg dus vast wat u ermee wilt bereiken als u dat wilt VPN zal gebruiken.
  2. Bepaal welke eisen u daarom aan de service stelt. Ik bedoel dus de specifieke technische vereisten, omdat de websites van de providers altijd alles beloven!
  3. Zoek naar informatie over de dienst op internet of gebruik mijn beoordelingen om ernaar te informeren.
  4. Gebruik er een VPN-Search die u resultaten geeft volgens technische vereisten.
  5. Ze ehm, of u ook geschikte testaanbiedingen van de gevonden en geschikte past VPN vinden. Of in geval van twijfel, als het een specifieke moet zijn, kies gewoon de manier en koop deze service. Met de geld-terug-garantie neemt u geen verdere risico's van gerenommeerde providers.

Is er ook gratis VPN Software?

een VPN Service bestaat uit de door u geleverde service VPN-Server op verschillende locaties kan worden gebruikt. De benodigde software en applicaties worden doorgaans gratis ter beschikking gesteld. U kunt deze services vervolgens op verschillende apparaten gebruiken.

Een pure gratis VPN Software maar zonder bruikbaar VPN-server bestaat niet.

De werking van de servers op internet, die daarvoor nodig zijn, is ook complexer en duurder, hoe meer gebruikers deze service gebruiken. Daarom is een VPN Provider accepteert geen onbeperkte gebruikers zonder betaling.

Zijn GRATIS proxy een alternatief?

Nee. Een proxy is een proxy die namens de cliënt gegevens verzendt. Daarom ziet een GRATIS proxy-service alle gegevens, inclusief de gecodeerde. Hij kan deze bekijken, manipuleren en loggen. Bovendien zijn naar schatting 9 of 10 gratis proxy beschikbaar op internet ontworpen om gebruikersgegevens van gebruikers te stelen. In veel gevallen zijn de computers waarop deze proxy zelf draait, gehackt.

Zijn er gratis VPN voor FireTV?

De populaire Streaming FireTV Stick van Amazon kan veel doen en is daarom ook populair voor het streamen van video's. Het nieuws gratis VPN voor streaming is daarom ook enorm. Deze zijn echter niet gratis VPN beschikbaar voor FireTV-apparaten. Maar er zijn goede en zeer goedkope providers zoals Surfshark VPN die ook erg snel zijn en beschikbaar zijn op de Amazon-apparaten. Maar je moet de service van tevoren kopen op de website van de provider.

Kun je vrij komen? VPN te gebruiken voor torrent?

Torrent of uitwisselingen betekenen dat talloze datapakketten over de netwerkinterface van een apparaat reizen. Bovendien maakt het eigen apparaat verbinding met Nodeswelke andere gebruikers van de torrents ook de mogelijkheid hebben om toegang te krijgen tot hun eigen apparaat. Deze techniek brengt veel risico's met zich mee die ook zichtbaar zijn in auteursrechtwaarschuwingen. Daarom adviseer ik niet halfslachtige of mogelijk beperkte service te gebruiken. Om echt beschermd te zijn, moeten torrent-gebruikers aandacht besteden aan maximale beveiliging en bandbreedte, en daarom kiezen voor premium providers. Kostenlose VPN Voor Torrent zijn daarom liever niet aan te raden.

Streaming met gratis VPN, Is dat veilig?

Met de meeste streaming-applicaties kun je veilig reizen, zelfs met gratis aanbiedingen. Streaming is in tegenstelling tot Torrentnutzung voor puur auteursrechtelijke zaken en veiligheidsaspecten die hier een rol zullen spelen. Maar met sommige gratis diensten kunt u uzelf adequaat en adequaat beschermen. Of de snelheid en bruikbaarheid op uw eigen apparaat worden gegeven, maar u kunt alleen verkennen door het uit te proberen.


Geplaatst op:07 / 13 / 2019

2 gedachten over “Welke VPN gratis gebruiken? Vergelijk alle providers die dat aanbieden. "

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links