noordenVPN betaalt u lokale btw in de EU? Waarom?

Zijn nu allemaal noordVPN Gebruikers herkenbaar door EU-autoriteiten?

noordenVPN betaalt u lokale btw in de EU? Waarom? 1noordenVPN heeft de betalingsprovider meer dan een maand geleden gewijzigd. De mogelijkheid om via PayPal te betalen werd afgeschaft. Deze maatregelen zijn allemaal een gecoördineerd gevolg van de verplaatsing van de boekhouding naar Cyprus. (Link: NoordVPN Zet PayPal-betalingen) Tot dusverre zijn de contracten via de cloud verlopenVPN Inc gevestigd in New York. Er is weinig veranderd voor klanten en gebruikers, en noordenVPN wordt technisch nog steeds beheerd door het bedrijf in Panama.

Veel gebruikers zijn enigszins verontwaardigd omdat ze denken dat NoordVPN maar een provider gevestigd in Panama is?

Dat klopt ook, want de technische implementatie van de volledige service wordt uitgevoerd door Tefincon in Panama. Als bedrijf in Panama zijn er echter slechts beperkte mogelijkheden wat de vormen van compensatie betreft. Panama-bedrijven kunnen bijvoorbeeld geen PayPal-accounts openen of directe overdrachten accepteren. Het land en de banken maken gewoon geen deel uit van het SWIFT / IBAN-netwerk.

noordenVPN was door de wolkVPN Inc. in de Verenigde Staten.

Daarom had noordenVPN Binnenkort staat het bedrijf in de VS deze betalingen toe. Nu heeft het noordenVPN maar opnieuw en georiënteerd op de toekomst en een dochteronderneming opgericht in Cyprus. Dit gaat gepaard met een wijziging in de betalingsdienstaanbieder.

Btw-voorschriften binnen de EU

Binnen de EU zijn bepaalde voorschriften echter ook van toepassing op de aankoop van goederen en diensten in de EU. Dit betekent dat het vooral klanten treft die deze diensten ook in de EU kopen. De btw wordt geïnd door het bedrijf en ingevoerd in het door de gebruiker opgegeven land. Aangezien dit geen woonadressen zijn voor het verzenden van een poststuk, kunnen de gegevens van de klant niet worden geverifieerd.

Zodra een gebruiker verklaart dat hij de dienst buiten de EU wil verkrijgen, hoeft hij de resulterende btw niet te betalen. noordenVPN doet dit ook niet.

Heeft de overdracht van de vestigingsplaats invloed op de bescherming van de eigen identiteit?

Sindsdien noordVPN de boekhouding via de VS al geïmplementeerd, is de overdracht naar Cyprus niet echt veranderd. De service blijft technisch worden aangeboden via Panama en er is geen wettelijke verplichting om gebruikersgegevens te verzamelen of te controleren.

Kunt u nu een locatie buiten de EU opgeven om btw te besparen?

Da NordVPN noch bevraagt ​​de gegevens van gebruikers zoals naam / geboortedatum of adres, de service kan niet de echte woonplaats van gebruikers verhogen. De huidige verordening bepaalt dat de gebruikers zelf en vrijwillig aangeven waar de btw moet worden betaald. Hier geen correcte informatie geven, heeft zeker niets te maken met opzettelijke misleiding door de gebruiker. Daarom specificeren veel gebruikers ook een locatie buiten de EU en besparen u de btw.

19% btw als u Duitsland vermeldt

BTW voor Duitsland (NoordVPN)
BTW voor Duitsland (NoordVPN)

Geen btw als u een land buiten de EU binnenkomt.

BTW voor Rusland (NoordVPN)
BTW voor Rusland (NoordVPN)

Mijn conclusie over de btw bij NordVPN:

De voorschriften van de EU zijn enigszins bezaaid met producten die u eenvoudig overal kunt gebruiken. Hiermee kunnen de> gebruikers zelf bepalen waar de locatie is waar ze de service van Nord ontvangenVPN te leveren of te gebruiken. Deze informatie zal ertoe leiden dat btw aan de betrokken staat wordt betaald. Maar als de gebruiker opgeeft buiten de EU, is er geen btw verschuldigd. Da NordVPN zelfs als er geen gebruikersgegevens worden gevraagd, kunnen de gegevens van de klanten niet worden geverifieerd. Daarom lijkt het veilig voor de klanten dat ze gewoon hun eigen locaties kiezen om zichzelf de belastingen te besparen. Ik kan het je niet kwalijk nemen.

Hoewel het duidelijk is dat belastinginkomsten belangrijk zijn voor de taken van hun eigen staat en niet opzettelijk mogen worden omzeild, zoals bijvoorbeeld Apple, Starbucks en duizenden andere bedrijven dagelijks doen. In dit geval moet de lezer zijn eigen geweten op de proef stellen.


Geplaatst op:03 / 06 / 2019

Laat een bericht achter