NIEUW: "VPN Neurorouting ™ ”uit Perfect-Privacy - Dynamische cascades

De provider Perfect-Privacy VPN heeft een volledig unieke functie voor dynamische cascades (multi-hop VPN) Gepubliceerd. Daarvoor algemene gedachten over de toekomst van VPNwordt voorafgegaan door anonimisering.

In een steeds meer bewaakte omgeving op internet, die wereldwijd vordert, heeft het ook nieuwe oplossingen nodig door middel van een VPNService om het hoogste niveau van "anonimiteit" en "bescherming tegen bewaking" te kunnen blijven garanderen.

Internationale monitoringopties zijn verder ontwikkeld

Hoewel het vandaag al bijna vanaf elke locatie mogelijk is ook heel VPNServer met alleen inkomende en uitgaande gegevens, oplossingen zijn vereist voor de aangepaste omstandigheden. Het speelt Multi-Hop VPN (Cascade) natuurlijk een essentiële rol. Perfect-Privacy biedt deze techniek al vele jaren aan en gaat nu een paar stappen verder - richting de "toekomst".

Het Perfect-Privacy-netwerk is nu permanent in een netwerk opgenomen.

Omdat de "cascade-verbindingen" nog effectiever zijn als de tot stand gebrachte dataverbindingen tussen uw individuele servers niet altijd worden herhaald, maar permanent bestaan. Dit betekent dat de gegevens van de individuele gebruikers niet langer gescheiden worden gehouden van anderen op internet. Voor dit doel statisch "VPN-Verbindingen ”tussen elk VPNServers van Perfect-Privacy ingericht.

Dynamische cascades - een praktische oplossing op het hoogste niveau

Met de nieuwe functie "Neurorouting ™" is ook intelligente routebegeleiding geïmplementeerd met behulp van de Perfect-Privacy Netwerk geïntroduceerd waarin de optimale route naar de doelserver wordt gevonden en onmiddellijk wordt gebruikt bij elk gegevensverzoek. Dit betekent dat de datapakketten zo lang mogelijk in de "sterk beveiligde" VPN-Netwerk van PP zijn gelokaliseerd en tegelijkertijd veranderen de "eindservers" voortdurend. Dus “dynamisch VPN-Cascades ”vanaf de eerste verbinding die werd gemaakt.

Perfect-Privacy VPN Neurorouting - Overzicht
Perfect-Privacy VPN Neurorouting overzicht
makkelijk VPNverbinding
makkelijk VPNverbinding
makkelijk VPNcascade
makkelijk VPNcascade
dynamisch VPNcascades
dynamisch VPNcascades

Hoe neurorouting te gebruiken?

Om “Neurorouting ™” te kunnen gebruiken, hoeft de gebruiker niets anders te doen dan deze functie te activeren in het klantengedeelte van PP. Dit gebeurt onder de configuratie Samenvatting (Om deze link te gebruiken heeft u een actief PP-klantaccount nodig)

Activeer PerfectPrivacy Neurorouting ™
Activeer PerfectPrivacy Neurorouting ™

Nadat u deze functie hebt geactiveerd, werkt deze voor iedereen VPNVerbindingen, ongeacht het type verbinding dat u zo actief hebt geïmplementeerd. Dit geldt voor apparaten die de PP Manager-software gebruiken, maar ook voor andere verbindingen die handmatig worden gemaakt (routers) of via toepassingen van derden.

Neurorouting ™ van Perfect-Privacy biedt de volgende voordelen:

  • Selecteert onafhankelijk, het dichtst bij de bestemming VPNserver
  • Het verkeer blijft zo lang mogelijk versleuteld VPN-Netz
  • extern VPN IP-adres verandert continu en is afhankelijk van de bestemming
  • Idealiter verschijnt het verkeer helemaal niet op internet
  • Het aantal mogelijke aanvalspunten is drastisch verminderd!
  • Ook bemoeilijkt het internationale volgen aanzienlijk!
  • Dynamisch en intelligent: het algoritme "leert" en reageert op veranderingen in het netwerk en ook op internet.

Waar u rekening mee moet houden:

Dit is een functie die maximale anonimiteit moet garanderen!
Het mag niet worden gebruikt:

  • Als het best mogelijk is DownloadSnelheid is nodig (bijvoorbeeld voor torrents)
  • Als u zeker wilt zijn, hetzelfde VPNLocatie (IP-adres) voor toegang tot alle inhoud.

De IP-adressen ook VPNSites veranderen dynamisch en kunnen daarom leiden tot weergave- of functionele problemen bij het gebruik van verschillende pagina's die gegevens uit verschillende landen bevatten!

In deze gevallen, of als het gaat om problemen met deze functie, kunt u doorgaan met de conventionele multi-hop VPN Toevlucht naar cascades of zelfs eenvoudig VPN-Serververbindingen gebruiken. Om dit te doen, moet u neurorouting gewoon "deactiveren".

 

Hoe kunt u de functionaliteit controleren?

Na het gebruik van verschillende uitvoerservers voor websites uit verschillende landen, gaat u dus ook verschillende IP-adressen gebruiken. Daarom kunt u dit ook begrijpen in verschillende IP-tests.

 


Perfect-Privacy VPN Probeer het gratis!
Perfect-Privacy VPN Probeer het gratis!

Geplaatst op:10 / 08 / 2017

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links