Surf veilig met de nieuwe Surfshark VPN App voor Linux (Debian en Ubuntu)

bij Surfshark doet altijd veel. de VPNProvider is zwar alleen sinds 2018 op de markt, maar brengt altijd nuttige vooruitgang. Sinds begin maart kunnen Linux-fans ook praten over het goedkope aanbod van Surfshark gelukkig. Met het nieuwe VPN-App voor Linux geeft ook Debian- en Ubuntu-gebruikers toegang tot de meer dan 800 Surfshark Servers in meer dan 50 landen, en kunnen zo hun online privacy beveiligen of hun gegevens beschermen tegen bewaking.

Logo van Surfshark

 

Perfecte gezinnen VPN: onbeperkt aantal verbindingen mogelijk

Surfshark is pas beschikbaar sinds 2018, maar heeft al veel te bieden. Naast kill-schakelaar, multi-hop en camouflagefunctie, vooral de mogelijkheid om "oneindig" veel apparaten tegelijkertijd met de VPN verbinden. Ideaal voor de veiligheid van het hele gezin. De meeste providers beperken hun gebruik tot 5-apparaten.

Geen monitoring door de "14 Eyes" -regio's

Surfshark Het hoofdkantoor is gevestigd op British Virgins Island, de 14-regio's wereldwijd monitoren 14, verzamelen, evalueren en wisselen gegevens uit. Op de Britse Maagdeneilanden zijn gegevens echter veilig voor dergelijke spionage. Surfshark VPN biedt ook een no log-beleid, wat betekent dat (zo goed als) geen gebruikersgegevens worden opgeslagen.

Anders achtervolgt ook Surfshark VPN Duidelijk de doelen van een efficiënt virtueel privénetwerk: anonimiteit, privacy en bescherming van uw gegevens. Met een VPN Ben je anoniem op internet, omdat je IP-adres verborgen is en dus niemand je kan identificeren. Surfshark gebruikt de toonaangevende AES 256 GCM voor codering.

OpenVPN Protocol als basis, functies in ontwikkeling

En nu is er dat Surfshark VPN ook voor Linux: "Onze nieuwe Linux-app is gebaseerd op OpenVPN Protocol bekend om zijn veiligheid en betrouwbaarheid. Op dit moment werkt het alleen als een kogelvrije basisVPN App, maar we voegen deze toe aan onze meest populaire functies als onderdeel van toekomstige updates - inclusief malware en ad blockers, MultiHop en nog veel meer. " Surfshark Linux-ontwikkelingsleider Martin Priest.

Geïntegreerde "Quick Connect" -functie voor topsnelheid

Surfshark voor Linux ondersteunt beide OpenVPN/ UDP evenals OpenVPN/ TCP-protocollen, die de gebruiker in de instellingen kan kiezen. Dankzij een geïntegreerde "Quick Connect" -functie maakt de app een snelle verbinding mogelijk met de best mogelijke locaties in termen van hoogste snelheid en laagste wachttijd. Momenteel werkt de app op alle Ubuntu-releases die beginnen met versie 18 en op Debian OS-versies 9 en hoger. Surfshark is een van de weinige VPN Providers die hun eigen hebben VPN App exclusief voor de Linux-gemeenschap biedt.

Alle details over Surfshark VPN u kunt vinden in onze review. Als de nieuwe provider u overtuigt, kunt u dat doen Surfshark VPN momenteel tegen een zeer redelijke prijs veilig.


Geplaatst op:04 / 03 / 2019

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links