Torrent-gids - Wat u moet weten en welke tools u nodig heeft.

Torrent-gids - Help en tips

Torrent-gebruikers zijn een betrokken community. Ze delen bestanden met elkaar via internet, ook al kennen ze elkaar niet. Het torrent-gebruik is de afgelopen jaren dramatisch veranderd en is tegelijkertijd hetzelfde gebleven. 

Om torrent succesvol te kunnen gebruiken, moet je op een paar dingen letten en weten. In dit artikel behandelen we de belangrijkste dingen en laten we je ook kennismaken met de beste torrent-sites en torrent-tools. Ik probeer uit te leggen hoe torrenting werkt en wat er nodig is om de beste resultaten voor jezelf te krijgen.

Hoe werkt torrent?

Bij het distribueren van gegevens over torrents worden deze gegevens in eerste instantie geleverd door een bron. Andere gebruikers vinden deze bron via de tekstbestanden (torrents) en de torrent-client initieert dat deze gegevens op hun eigen apparaat worden geladen. Tegelijkertijd maakt de klant ook bekend dat hij data heeft die daarmee overeenkomt, aangezien delen van de data al met anderen gedeeld kunnen worden. Laad de delen van een bestand van de client en deel ze met anderen.

Het geheel is gebaseerd op het principe: Peer to Peer, d.w.z. directe verbindingen tussen de gebruikers, de torrents (de tekstbestanden met de vereiste informatie, waar je een bestand kunt vinden) hebben de rol van bemiddelaar tussen gebruikers hier op zich genomen, maar zijn alleen voor het tot stand brengen van de eerste verbinding van een gebruiker met anderen is belangrijk, dan wordt de informatie waar delen van de data te vinden zijn automatisch gedeeld door de andere gebruikers.

Torrent-gids - Wat u moet weten en welke tools u nodig heeft. 32

Het BitTorrent-protocol

BitTorrent is een peer-to-peer protocol voor het delen van bestanden dat grote hoeveelheden gegevens via internet verspreidt.

Het BitTorrent-protocol kan worden gebruikt om de impact van het verspreiden van grote bestanden op de server en het netwerk te verminderen. In plaats van een bestand van een enkele bronserver te downloaden, stelt het BitTorrent-protocol gebruikers in staat om zich bij een "zwerm" hosts te voegen om ze tegelijkertijd van elkaar te downloaden en te uploaden. Het protocol is een alternatief voor de oudere single source en multiple mirror source-technologie voor het distribueren van gegevens en kan werken via netwerken met een lagere bandbreedte. Met behulp van het BitTorrent-protocol kunnen meerdere basiscomputers, bijv. B. Thuiscomputers vervangen grote servers en distribueren tegelijkertijd efficiënt bestanden naar vele ontvangers. Dit lagere bandbreedtegebruik helpt ook grote pieken in internetverkeer in een bepaald gebied te voorkomen en de internetsnelheden in het algemeen hoger te houden voor alle gebruikers, ongeacht of ze het BitTorrent-protocol gebruiken of niet.

Een gebruiker die een bestand wil uploaden, maakt eerst een klein torrent-beschrijvingsbestand dat ze op een conventionele manier verspreiden (web, e-mail, enz.). Vervolgens stellen ze het bestand zelf beschikbaar via een BitTorrent-knooppunt, dat als startwaarde fungeert. Degenen met het torrent-descriptorbestand kunnen hun eigen BitTorrent-knooppunten geven die fungeren als peers of leechers en deze downloaden door verbinding te maken met de seed en / of andere peers.

BitTorrent-protocolschema
BitTorrent-protocolschema

"Magnet" -stromen

Alle bestaande torrent-clients gebruiken het BitTorrent-protocol. Meestal wordt de informatie in eerste instantie gestart via de torrent (een klein tekstbestand). Om torrents nog veiliger te maken, zijn de "magnet" torrents ontwikkeld, zodat gebruikers niet langer zelf torrent-bestanden hoeven te laden, maar deze informatie wordt rechtstreeks in de torrent-clients geladen. 

Als je de mogelijkheid hebt, gebruik dan "magnetische torrents", aangezien er geen torrent-gegevens op je computer zullen staan.

Wat zijn zaaimachines? en wat zijn bloedzuigers?

Zolang een bestand wordt geladen en gedeeld, is het een "peer", d.w.z. een gebruiker die laadt en van wie dit bestand kan worden geladen. Wanneer een peer een bestand volledig heeft gedownload, wordt het een extra "seed". Deze uiteindelijke verschuiving van peers naar seeders bepaalt de algemene "toestand" van het bestand (bepaald door het aantal keren dat een bestand in zijn volledige vorm beschikbaar is). Daarom worden seeders en leechers vaak weergegeven op de torrent-pagina's, zodat men een idee kan krijgen van de "beschikbaarheid" van het bestand op het netwerk op basis van de relatie tussen deze twee waarden. Een "gezonde" verhouding bestaat uit aanzienlijk meer seeders dan leechers. In ieder geval, hoe meer "seeders" een bestand heeft, hoe hoger de distributie en het mogelijke Downloadsnelheid.

Het "zaad" is een "zaad" - "bloedzuiger" betekent "oogst"
Een "zaaimachine" deelt zaden uit, de "leecher" oogst alleen de vrucht.

ZAADJES

Seeders zijn mensen die het bestand eerder hebben gedownload. Zodra een gebruiker klaar is met het downloaden van een torrent en altijd online is, uploadt hij kleine stukjes bestand naar de gebruikers die de torrent nog steeds downloaden. De DownloadHet proces van een torrent hangt af van het aantal data-onderdelen dat online toegankelijk is. Hoe meer seeders een bestand beschikbaar maken, hoe sneller het gaat Download.

Zaaimachines vormen daarom de kern van de gemeenschap, zelfs na de voltooiing Download maak een bestand beschikbaar voor anderen. Er zijn enkele mechanismen in de VPN-Client geeft de voorkeur aan seeders, zodat seeders data uit andere winkels sneller kunnen laden.

LEECHERS

Leechers zijn mensen die de zwerm van het netwerk negatief beïnvloeden. Ook bekend in de groep als "bloedzuigers", zijn het meestal de gebruikers die veel meer downloaden dan uploaden. Dit zijn de gebruikers die hun bit-torrent-clients onmiddellijk na het downloaden van een bestand afsluiten, waardoor anderen dat bestand niet zelf kunnen downloaden. Zij zijn, om zo te zeggen, degenen die het torrent-netwerk exploiteren en helpen niet om ervoor te zorgen dat bestanden op veel bronnen beschikbaar zijn. Er wordt soms actief actie ondernomen tegen Leechers door verschillende beperkingen op te leggen aan deze gebruikers, dus er zijn veel gebruikers die alleen een gebruiker toestaan ​​met een gebalanceerde verhouding tussen down / upload van bestanden, dus de bronnen voor de gebruikers die bekend staan ​​als Leechers zijn beperkt en ze hebben minder kans om gegevens te krijgen.

Zijn torrents legaal?

Torrents hebben een slechte reputatie op het gebied van piraterij, maar ze zijn op zichzelf niet illegaal en hebben veel legitiem gebruik, waaronder het downloaden van open source-software en openbare gegevens. Torrents verminderen de last van softwaredistributie omdat de gegevens opgeslagen blijven op de apparaten van andere gebruikers en dus niet afkomstig zijn van slechts één bron. Dit betekent dat gegevens wereldwijd kunnen worden gedistribueerd en deze ook overal snel kunnen worden geladen.

Het hangt allemaal af van de inhoud die u wilt downloaden. Mits de rechthebbende toestemming heeft gegeven om het bestand op deze manier te delen, is dat prima. Het gebruik van torrents om inhoud te downloaden waarvoor u anders zou moeten betalen, is echter niet legaal. Daarom ondernemen veel auteurs massaal actie tegen dit soort productpiraterij. In sommige gevallen zijn er alleen al in Duitsland meer dan 500.000 waarschuwingen per jaar.

Torrent-klanten

Om torrent te kunnen gebruiken, heb je een client nodig, d.w.z. software die op je apparaat draait Downloads en bestanden beheerd en gedistribueerd. Dit is de enige manier om deel te nemen aan het torrent-netwerk. Het goede nieuws: meer heb je niet nodig. Dus een torrent-client is voldoende om bestanden te laden en te distribueren.

De beste torrent-clients:

uTorrent-logo

mTorrent

uTorrent, ook bekend als µTorrent, werd gelanceerd in 2005 en is de meest gebruikte gratis torrent-client buiten China. Het heeft in de loop der jaren echter enige kritiek opgeleverd: het is gefinancierd met advertenties en veel gebruikers beweren dat de nieuwste versies van advertenties en gebundelde software een beetje te zwaar zijn. Lees elke stap van het installatieprogramma zorgvuldig door en schakel alle software uit die u niet wilt installeren.

Afgezien daarvan is uTorrent nuttig, effectief en verbruikt het niet te veel van uw systeembronnen: de hele app is kleiner dan een digitale foto. Hoewel het niet de officiële BitTorrent-app is, heeft BitTorrent deze al tien jaar in stand.

 • Windows
 • MacOS
 • Android
 • Linux
Download

vuze torrent-clientlogo

vuze

Vuze (voorheen Azureus) beweert de krachtigste BitTorrent-client ter wereld te zijn. We weten niet zeker hoe het op andere planeten staat, maar het is zeker een serieuze kanshebber voor deze titel.

Er zijn twee smaken: de uitgeklede variant Vuze sprong en de volwaardige Vuze Plus. Beiden bieden torrentDownload, Media afspelen en ondersteuning voor magnetische bestandskoppelingen, maar Vuze Plus biedt ingebouwde virusbescherming en de mogelijkheid om mediabestanden te bekijken.

Een van de belangrijkste verkoopargumenten van Vuze is de gebruikersinterface, die door het jargon snijdt en zelfs de geavanceerde functies aan nieuwe gebruikers blootstelt.

Vuze biedt ook bandbreedtebeperking, IP-filtering en alle andere functies die u van een robuuste torrent-client mag verwachten. Absoluut een van de eerste opties om te overwegen.

 • Windows
Download
qBittorrent

qBittorrent

BitTorrent biedt webgebaseerde seeding, commentaar en review, en het kan zijn dat de BitTorrent-client wordt begroet door privé-trackers die uTorrent niet leuk vinden.

Het is ook heel gemakkelijk te gebruiken en kan een goede keuze zijn als je nieuw bent bij torrenting en op zoek bent naar een klant die je een gemakkelijke introductie kan geven.

 • Windows
 • MacOS
 • Linux
Download
deluge torrent-logo

Zondvloed

De zondvloed heeft altijd bestaan ​​en het kan zo eenvoudig of zo krachtig zijn als je wilt. Dat komt omdat het uitbreidbaar is via plug-ins waarmee u effectief uw eigen gepersonaliseerde versie van Deluge kunt maken.

Zin in iets dat op uTorrent lijkt zonder de ongewenste software? Geen probleem. Wil je alfabetisch Downloadvoeg toe, verplaats gedownloade bestanden naar bepaalde mappen afhankelijk van het bestandstype, pas de snelheid aan de netwerkomstandigheden aan, maak mooie diagrammen, plan alles, integreer het in Chrome of Firefox of DownloadNaam van batch wijzigen? Het is ook geen probleem.

 • Windows
 • MacOS
 • Linux
Download
Logo van BitTorrent Client

BitTorrent

BitTorrent biedt webgebaseerde seeding, commentaar en review, en het kan zijn dat de BitTorrent-client wordt begroet door privé-trackers die uTorrent niet leuk vinden.

Het is ook heel gemakkelijk te gebruiken en kan een goede keuze zijn als je nieuw bent bij torrenting en op zoek bent naar een klant die je een gemakkelijke introductie kan geven.

 • Windows
 • MacOS
 • Linux
Download

Torrent-pagina's

Als je nu een torrent-client op je pc hebt geïnstalleerd, heb je ook een "torrent" nodig die verwijst naar gegevens van andere gebruikers. Deze torrents zijn vrij gemakkelijk te vinden in Google, maar helaas maakt Google geen onderscheid tussen de kwaliteit van de torrents.

KickassTorrents

KickAssTorrents (KAT)

Beroemde torrent-site die oorspronkelijk was uitgeschakeld en nu alleen beschikbaar is in verschillende exemplaren.

Helaas voor KickassTorrents was de snelle opkomst van roem kort en was de website al meer dan twee jaar ontoegankelijk. Content is daardoor vaak achterhaald.

In veel gevallen worden KAT-kopieën ook gebruikt om malware te verspreiden, dus we raden deze pagina niet meer aan.

 

 • https://katcr.co/
 • https://kat.sx/
 • https://thekat.info/
 • https://kickass.cm/

Nieuwe exemplaren constant beschikbaar.

The Pirate Bay

The Pirate Bay

The Pirate Bay begon in 2003 en is nog steeds online. Het is ongetwijfeld de beroemdste torrent-site ter wereld. Afgezien van een korte tijd waarin KickassTorrents de scène voor het delen van bestanden domineerde, heeft The Pirate Bay altijd zijn plaats behouden als de meest bezochte torrent-site. De gebruikers zijn er niet alleen dol op vanwege de enorme verzameling digitale inhoud die het biedt, maar ook vanwege de oprichters, die vaak hun bezorgdheid uiten over het centraliseren van macht en het voeren van campagnes voor digitale vrijheid.

 

RABG-torrents

RARBG

RARBG biedt veel meer inhoud dan KickassTorrents ooit had aangeboden. Het richt zich voornamelijk op films en tv-shows, maar de website bevat ook categorieën voor games, muziek, software, inhoud voor volwassenen en torrents die niet in een van de bovenstaande categorieën vallen.

1337x torrents

1337x

Vanaf 2018 is 1337x de derde meest populaire torrent-site op internet en het aantrekkelijke ontwerp heeft er zeker iets mee te maken. Als algemene openbare torrent-tracker is 1337x niet gespecialiseerd in bepaalde inhoud. De site biedt alles, van films tot games, muziek en applicaties.

Misschien omdat 1337x zo gezellig aanvoelt, laten de gebruikers vaak opmerkingen achter onder de gedownloade inhoud, bespreken ze soms de kwaliteit en waarschuwen ze soms andere gebruikers voor malware. 

Zooqle torrents

Zooqle

Zooqle is een opkomende torrent-tracker. Hoewel de site meer dan 3,5 miljoen geverifieerde torrents heeft en er dagelijks bijna 2.000 torrents worden toegevoegd, heeft Zooqle tot nu toe weinig aandacht gekregen. 

Om de beste Zooqle-ervaring te krijgen, moet u een account aanmaken waarmee u abonnementen en RSS-feeds kunt instellen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld een melding ontvangen zodra er een nieuwe aflevering van uw favoriete programma beschikbaar is.

Torrentz2

Torrentz2

Een ander type torrent-site, Torrentz2 is een torrent-zoekmachine die miljoenen zoekresultaten van verschillende torrent-websites combineert, waaronder veel van de in dit artikel genoemde. Dit maakt Torrentz2 ideaal voor het vinden van minder populaire inhoud die mogelijk alleen beschikbaar is op een enkele torrent-site.

Het enige probleem is dat de kwaliteit van de torrents die Torrentz2 vindt niet gegarandeerd is. Dit betekent dat je extra voorzichtig moet zijn met waar je op klikt.

ExtraTorrent

ExtraTorrent

De originele ExtraTorrent was een populaire torrent-site, net zoals KickassTorrents. In november 2016 werd het zelfs de op één na grootste torrent-site ter wereld, maar het werd vrijwillig gesloten door de eigenaren minder dan een jaar nadat het een piek in populariteit had bereikt. 

Het is gebleken dat sommige ExtraTorrent-mirrorsites op grote schaal malware verspreiden. 

LimeTorrents

LimeTorrents

LimeTorrents werd gelanceerd in 2009 en is een andere veteraan in de openbare torrent-scene. Het biedt een brede selectie aan films, tv-programma's, muziek, games, apps, anime en andere inhoud.

Hoewel de hoofdzoekpagina van LimeTorrents er onmiskenbaar aantrekkelijk uitziet, wordt de leeftijd van de website duidelijk zodra je een zoekopdracht uitvoert of op een torrent klikt. Ondanks het gebrek aan poetsmiddel blijft LimeTorrents een betrouwbare bron van inhoud.

Waarom is de kwaliteit anders? 

In een gratis netwerk waar iedereen aan kan deelnemen, is er nauwelijks kwaliteitscontrole, dus labelen mensen torrents met onjuiste informatie over de inhoud van de te laden bestanden. Je denkt dat je een bepaalde video laadt, maar dan krijg je iets heel anders. Daarom zijn de meningen van gebruikers over individuele torrents belangrijk, ze geven informatie of de beschreven inhoud ook overeenkomt met de realiteit.

Eenzame torrents

Dan kan het er ook toe leiden dat een torrent naar een bestand verwijst en voor niemand meer beschikbaar is. Deze "eenzame torrents" hebben de eigenschap dat het soms een eeuwigheid duurt om het bestand van anderen te laden. Met eeuwig bedoelen we dus oneindig of gewoon nooit. Ook hier helpen gebruikersrecensies maar ook de informatie over zaden voor dit bestand, dat op veel websites wordt gemaakt. 

Zaaimachines

Hoeveel gebruikers maken het bestand momenteel beschikbaar? Hoe meer dat zijn, hoe sneller of waarschijnlijker het is dat u het bestand kunt laden.

leechers

Hoeveel gebruikers het bestand zoeken en mogelijk al delen van het bestand hebben geladen en deze ook met u zullen delen. Hoe meer bloedzuigers, hoe sneller er meestal één is Download, maar Leechers zonder zaaimachines geven ook geen volledig resultaat.

Uiteindelijk is dit echter allemaal slechts informatie bij benadering. Om een ​​bestand te laden, moet je het gewoon aan het einde uitproberen en een tijdje observeren of de Download zal succesvol zijn.

VPN voor torrent

Om zijn eigen IP-adres te beschermen tegen andere gebruikers en ook tegen ongewenste verkenning, gebruiken de meeste torrent-gebruikers vandaag al VPN Diensten. Deze beschermen het netwerk tegen gebruik met een eigen zelf toewijsbaar IP-adres. Omdat het gebruikte IP-adres snel wordt doorgegeven aan duizenden andere en onbekende gebruikers en het onderscheidende kenmerk is in het BitTorrent-netwerk.

Welke functies zou men moeten hebben VPN hebben?

Killswitch

Onderbrekingen van VPN Tunnels kunnen ertoe leiden dat het IP-adres van een gebruiker binnen enkele seconden bekend wordt bij andere duizenden BitTorrent-gebruikers. Om dit te voorkomen zijn er verschillende maatregelen nodig VPN Grijp service.

port forwarding

Maar er is ook de mogelijkheid om jezelf ermee te “seeden” VPN Service ook sneller Downloads komen door de havens die worden gebruikt op VPN-Server ontgrendeld en doorgestuurd. Dit vereist port forwarding.

DMCIA-locaties

BitTorrent gebruikt doorgaans locaties in staten waar DMCIA-verzoeken op basis van auteursrechten niet zijn toegestaan. Waar DMCIA-onderzoeken in de meeste landen over het algemeen gereguleerd en mogelijk zijn, kan in sommige landen de host van de servers (waarop de gebruikte IP-adressen zijn geregistreerd) erop vertrouwen dat ze geen gegevens van de actieve gebruikers beschikbaar hebben en kan daarom eenvoudigweg de verzoeken om auteursrechtwetten niet beantwoorden aan gebruikers. Hoewel in deze staten geen rechtsmiddelen kunnen worden aangespannen tegen de hosters, staan ​​ze ook het gebruik van torrents toe.

Dit zijn in feite de landen: Nederland, Zweden, Finland, Rusland en Zwitserland, maar ook enkele andere die meestal te ver weg zijn om bruikbare snelheden te bereiken. Vooral Nederland en Zweden worden beschouwd als de centrale hubs en verzamelen wereldwijd de meeste BitTorrent-gebruikers. Als gevolg hiervan zijn de snelheden om verbinding te maken met andere gebruikers ook extreem kort en snel. Vaak hebben duizenden gebruikers hetzelfde VPN Services die in gebruik zijn en dus de gegevens kunnen vrijwel direct met elkaar worden gedeeld op dezelfde servers.

hoeveelheid data

De hoeveelheid door torrent gegenereerde gegevens is iets hoger dan de geladen gegevens zelf, met name is er een groot verschil, aangezien de verhouding tussen D0wn en uploads ongeveer in evenwicht zal zijn. Hierdoor worden een paar gigabytes aan data snel overgezet en is het dus belangrijk dat je eigen internetprovider daar geen probleem mee heeft, maar ook dat de VPN Servers zijn ook geschikt voor deze enorme hoeveelheid data.

Datapakketgroottes + hoge hardwarevereisten voor servers

Het is nog belangrijker dat bij gebruik van het torrent-netwerk duizenden kleine datapakketten worden uitgewisseld met verschillende ontvangers of van zenders tegelijkertijd. Dit betekent een bijzondere belasting van de routeringsprocessen en daarmee de hardwarevereisten voor de VPNServer totaal. VPN Services met virtuele servers bereiken snel hun prestatielimieten, dus providers met hun eigen hardware hebben in dit geval altijd een voordeel, maar dit verhoogt de prijzen van de providers.

"Het ideale VPN Onderhoud":

Het ideaal VPN Service heeft dus in haar toepassingen Killswitch geïntegreerd, aanbiedingen port forwarding via zijn server, heeft goede locaties in Nederland of Zweden beschikbaar en gebruikt eigen hardwareserver.

De beste VPN voor torrent

LeverancierBeschrijvingDownloadUploadenPrivacy PolicyprijsLinks
OVPNOVPN - de snelste VPN Service van onze tests OVPN is een service uit Zweden met een zeer hoge reputatie in de branche. De privacy van haar klanten speelt ...677890 kbps623210 kbps
 • Geen logbestanden
 • Killswitch
 • Eigen DNS
 • Dedicated Server
 • VPN-to-TOR
 • Eigen hardware

ab 4.99 EUR
maand
4 gelijktijdig
Aansluitingen mogelijk

Perfect-Privacy VPNPerfect Privacy VPN De test voor VPNAanbieder uit Zwitserland, die de hoogste anonimiteit garandeert. Privacy is een zorg van de dienst en wordt consequent geïmplementeerd. Geen logbestanden ...390300 kbps400080 kbps
 • Geen logbestanden
 • Killswitch
 • Eigen DNS
 • Dedicated Server
 • VPN-to-TOR
 • Eigen hardware

ab 8.96 EUR
maand
onbeperkt gelijktijdig
Aansluitingen mogelijk

ZorroVPNZorroVPN zal voor velen nog onbekend zijn. Dit komt omdat de aanbieder eigenlijk helemaal afziet van marketing. Het hele uiterlijk van de provider is heel duidelijk en ook goed gestructureerd, ...140510 kbps140100 kbps
 • Geen logbestanden
 • Killswitch
 • Eigen DNS
 • Dedicated Server
 • VPN-to-TOR
 • Eigen hardware

ab 10 USD
maand
onbeperkt gelijktijdig
Aansluitingen mogelijk

Surfshark VPNSurfshark VPN - Weet je het zeker? Twee jaar lang veilig op internet surfen voor minder dan 60 euro? Deze deal is momenteel beschikbaar vanaf VPN-Anbieter Surfshark VPN verplicht. En niet alleen...130210 kbps115800 kbps
 • Geen logbestanden
 • Killswitch
 • Eigen DNS
 • Dedicated Server
 • VPN-to-TOR
 • Eigen hardware

ab 1.87 EUR
maand
onbeperkt gelijktijdig
Aansluitingen mogelijk

Ivacy VPNIk heb dat VPN Provider Ivacy VPN eigenlijk per ongeluk ontdekt, waarbij ik eerst niet op de prijs let, als ik die heb VPN-Service om te testen met deftig ....61200 kbps59888 kbps
 • Geen logbestanden
 • Killswitch
 • Eigen DNS
 • Dedicated Server
 • VPN-to-TOR
 • Eigen hardware

ab 1 USD
maand
10 gelijktijdig
Aansluitingen mogelijk

VPN.acvpn.ac in de test vpn.ac is gevestigd in Roemenië en werd opgericht in 2009. De dienst is gespecialiseerd in streaming en de anonimiteit van haar klanten. Het zal ... kbps70300 kbps
 • Geen logbestanden
 • Killswitch
 • Eigen DNS
 • Dedicated Server
 • VPN-to-TOR
 • Eigen hardware

ab 3.75 USD
maand
6 gelijktijdig
Aansluitingen mogelijk

RusVPN1. Presentatie van RusVPN de VPN Service is relatief nieuw op de markt, maar ziet er op het eerste gezicht behoorlijk volwassen uit. Onze conclusie ook RusVPN RusVPN is speciaal ...86506 kbps80722 kbps
 • Geen logbestanden
 • Killswitch
 • Eigen DNS
 • Dedicated Server
 • VPN-to-TOR
 • Eigen hardware

ab 2.99 EUR
maand
5 gelijktijdig
Aansluitingen mogelijk

IPVanishIPVanish review Het andere VPN Providers hebben meestal een speciale markering aan de vlaggen geniet. Dus ook IPVanish VPN. De Amerikaanse provider is uitgegroeid tot een specialist in streaming ...150110 kbps103450 kbps
 • Geen logbestanden
 • Killswitch
 • Eigen DNS
 • Dedicated Server
 • VPN-to-TOR
 • Eigen hardware

ab 2.92 USD
maand
10 gelijktijdig
Aansluitingen mogelijk

NordVPNNordVPN Test de VPN Leverancier NordVPN uit Panama begrijpt zijn bedrijf en biedt vele functies voor anonimisering en gegevensbeveiliging, evenals uitstekende prestaties van zijn servers. Dat deze dienst ...281004 kbps250111 kbps
 • Geen logbestanden
 • Killswitch
 • Eigen DNS
 • Dedicated Server
 • VPN-to-TOR
 • Eigen hardware

ab 2.8 EUR
maand
6 gelijktijdig
Aansluitingen mogelijk

ExpressVPNuitdrukkenVPN Meld het VPN Provider van BVIsland biedt een complete en stabiele service, die bekend staat om snelle verbindingen en ook een zeer goede beveiliging. uitdrukkenVPN hoed VPN Server ...121900 kbps129230 kbps
 • Geen logbestanden
 • Killswitch
 • Eigen DNS
 • Dedicated Server
 • VPN-to-TOR
 • Eigen hardware

ab 8.33 USD
maand
1 gelijktijdig
Aansluitingen mogelijk

PureVPNde PureVPN Testresultaat met alle ervaringen, details en een eerlijke evaluatie. de VPN HongKong-provider biedt een enorm VPN-Netwerk, snelle verbindingen en is van alle gemakken voorzien. SmartDNS, proxy's, software voor iedereen ...61890 kbps59911 kbps
 • Geen logbestanden
 • Killswitch
 • Eigen DNS
 • Dedicated Server
 • VPN-to-TOR
 • Eigen hardware

ab 1.18 EUR
maand
5 gelijktijdig
Aansluitingen mogelijk

ProtonVPNProtonVPN Proton testrapportVPN is vrijwel de "grote broer" van de wereldberoemde ProtonMail-service. De gecodeerde e-mailservice heeft terecht veel fans, maar hoe zit het met de zijne VPN Hanglamp ...103000 kbps104560 kbps
 • Geen logbestanden
 • Killswitch
 • Eigen DNS
 • Dedicated Server
 • VPN-to-TOR
 • Eigen hardware

ab 4 USD
maand
10 gelijktijdig
Aansluitingen mogelijk

Shellfire VPN & Shellfire DoosVPN-Makers hechten (hopelijk) veel belang aan de veiligheid van hun gebruikers. Shellfire VPN gaat nog een stap verder en heeft een extra tool ontwikkeld voor het comfort van de gebruikers. We hebben ...148740 kbps100001 kbps
 • Geen logbestanden
 • Killswitch
 • Eigen DNS
 • Dedicated Server
 • VPN-to-TOR
 • Eigen hardware

ab 3.96 EUR
maand
5 gelijktijdig
Aansluitingen mogelijk

Advies en advies

Deze line-up VPN Diensten worden samengesteld volgens de voor u ideale omstandigheden VPN Service die geschikt moet zijn voor torrenting, maar goedkope services uit deze lijst bieden ook voldoende bescherming. In ieder geval raden we torrent nooit aan zonder VPN Om service te gebruiken, en om ten minste een van de goedkope diensten te gebruiken met een kleiner budget. IvacyVPN heeft een bod voor slechts 18 euro per jaar zonder verdere verplichting (recensie) en is daarom absoluut aan te bevelen en betaalbaar, wie dan ook VPN ook op zoek naar andere taken, moet ook de overeenkomstige functies in onze testrapporten vergelijken.

Kostenlose VPN Services voor torrent

VPN Services die gratis kunnen worden gebruikt (GRATIS VPN”Zijn eigenlijk nooit geschikt voor gebruik met torrent, omdat ze enerzijds zelden echte bescherming bieden, dan te lage snelheden bieden door duizenden gebruikers en / of databeperkingen hebben die snel hun limiet zullen bereiken. Daarom is er geen GRATIS VPN die we kunnen aanbevelen voor BitTorrent!


Geplaatst op:03 / 24 / 2020

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links