VPN zonder logfiles (logs) - hoe ze te herkennen!

Veel lezers willen er een VPNProvider die geen logbestanden opslaat. Dit is in sommige gevallen belangrijk, als u ervoor wilt zorgen dat zelfs als servers in beslag worden genomen of zelfs autoriteiten VPN hen dwingen logs (logfiles) bekend te maken over het gebruik van hun eigen diensten en daarmee de identiteit en activiteiten van de gebruikers.

Herken no-log files-providers!
Herken no-log files-providers!

De websites van VPNHelaas geven ze in de meeste gevallen onjuiste of misleidende informatie hierover. Maar u bent niet afhankelijk van de providers om dit te geloven. In het volgende laat ik je zien hoe betrouwbaar je bent VPNs, de logbestanden (logs) gebruiken en opslaan en providers die er daadwerkelijk van afzien.

Logbestanden zijn in veel gevallen logisch.

In veel gevallen worden logbestanden echter gebruikt om tariefmodellen mogelijk te maken, bijvoorbeeld met de beperking tot 3-apparaten tegelijkertijd of zelfs voor hun eigen servers (Das VPN Netwerk) beter te onderhouden en te beheren. Zonder logbestanden die het gebruik van de server registreren, zijn veel dingen niet zo eenvoudig te implementeren. Daarom gebruikt de overgrote meerderheid van alle providers zelf "logbestanden" voor deze doeleinden.

Welke soorten (VPN) Logbestanden zijn er?

De meest voorkomende vorm bestaat uit centrale protocollen, waarin de registratie van gebruikers, hun gebruiksduur en gegevensverbruik worden opgeslagen. Alleen in zeer zeldzame gevallen worden ook extra websites of activiteiten gelogd, dit gebeurt hoogstwaarschijnlijk op VPN-Diensten die bijvoorbeeld proxyservices gebruiken, bijvoorbeeld om malware of andere filters op de gegevens toe te passen. De reden waarom traditionele providers geen activiteiten opslaan, is omdat deze gegevens snel zeer grote afmetingen zouden aannemen, zodat ze opslagruimte en middelen verbruiken en gebruiken om het bedrijf te runnen VPNServers zijn eigenlijk niet relevant.

Echte identiteit met logbestanden

Zelfs met de eenvoudigste vorm, de echte IP-adressen van de gebruikers evenals het extern gebruikte IP-adres van de VPNLocatie opgeslagen. Dit kan ook heel goed zeggen welke gebruiker welk IP-adres op welk tijdstip heeft gebruikt. Het feit dat deze records bijvoorbeeld zijn gekoppeld aan de eigeneltichen-naam of betalingsinformatie, is niet nodig. Het echte IP-adres, dat wil zeggen dat de gebruiker via zijn internetprovider heeft ontvangen, is voldoende om een ​​gebruiker te veroordelen. Bovendien weten de autoriteiten meestal alleen precies wat er is gebeurd bij het zoeken naar informatie, het enige dat ontbreekt, is de identiteit van het gebruikte IP-adres.

Waar hangt het van af, of er een is VPN de gegevens aan autoriteiten worden doorgegeven?

De verkeerde overtuiging dat de bedrijfslocatie van de VPNs heeft een grote invloed op de overdracht van logbestanden naar autoriteiten. In de regel, maar toch niet VPNs zelf ondervraagd door de autoriteiten, maar de eigenaren van IP-adressen. Net als het kenteken, is de geregistreerde gebruiker van het IP-adres verantwoordelijk voor wat ermee wordt gedaan. Zeker, dit heeft afhankelijk van VPNLocatie, dwz in verschillende landen, waarvoor ook verschillende wettelijke kadervoorwaarden gelden.

Koop daarom een ​​server-verhuurder (hoster) op de ene VPN IP-adres is een aanvraag en heeft in het algemeen twee mogelijkheden:

1) Hij informeert de autoriteit van de naam van zijn eigen klant (VPNProvider) van dit IP-adres met. Waar in veel gevallen echter niet in de wet is voorzien, dat wil zeggen dat de serverbeheerder op enigerlei wijze aansprakelijk blijft.

2) Het logt de gebruikers van de server zelf. Hij heeft de mogelijkheid, zelfs zonder directe toegang tot VPNServer om alle IN- en OUT-koppelingen (IP-adressen) in te loggen. Dit kan dan op zijn minst vertellen welke gebruiker (echte IP-adressen) op een bepaald tijdstip en de VPNServers hebben gebruikt.

Dit tweede geval komt meestal voor op het gebied van auteursrechten of wordt ook dagelijks gebruikt. Dus die van jou VPNProvider krijgt niet het feit dat de serveroperator (hoster) de gegevens registreert, noch dat hij de gegevens aan autoriteiten heeft doorgegeven.

Wat kun je er nog meer aan doen?

1. VPN met eigen IP-adressen

De oplossing hiervoor is echt precies die VPNProvider met eigen hardware en IP-adressen die feitelijk in eigen naam zijn geregistreerd. Dan komen de autorisatieverzoeken uitsluitend bij de VPNProvider direct. In dat geval zal de locatie van het bedrijf weer relevanter worden en worden geïnformeerd in overeenstemming met de lokale wetgeving. (Provider met eigen IP-adressen is bijvoorbeeld: VyprVPN, met locatie in Zwitserland)

2. Multi-Hop VPN

De tweede oplossing is gewoon voorbij Multi-Hop VPN (VPNcascades) In dit geval zijn het echte gebruikers-IP-adres en het gebruikte externe IP-adres nooit samen op één server leesbaar. Daarom kan een serverhost nooit rechtstreeks een gebruiker bekendmaken via zijn eigen logboekregistratie.

Hoe herken je een 'VPN MET logbestanden "?

Het is daarom vrij eenvoudig om die te bepalen VPN Gebruikte logbestanden, als een van de volgende criteria van toepassing is. (Ongeacht wat de provider op zijn eigen website plaatst!) Merk op dat de meeste leveranciers er simpelweg niet de waarheid over schrijven!)

de VPN gebruikt logfiles als,

 • De aanbieder biedt tarieven die de beperkingen hebben,
  zoals maximaal gelijktijdig gebruik van 2-apparaten of een datavolumelimiet. Eigenlijk omvat dit elke vorm van beperking, omdat het technisch gezien niet kan worden beperkt zonder het gebruik van een protocol, wie waar en hoeveel kan doen.
 • de VPN de gebruikte VPNServer heeft alleen geleased of niet geregistreerd als eigenaar voor de gebruikte IP-adressen.
  De eenvoudigste manier om daar achter te komen is door dit te doen http://ipinfo.io gecontroleerd.
 • de algemene voorwaarden van de aanbieder gaan ervan uit dat hij daarvoor gegevens moet opslaan. Vaak worden in de algemene voorwaarden maatregelen genoemd die een uitwisseling van logbestanden vereisen, inclusief activiteiten.
 • Het bedrijf is gevestigd in een land waar de aanbieder wettelijk verplicht is om gegevens van gebruikers op elk gewenst moment op te slaan en te onderhouden.

VPN Aanbieders die het bedrijf in een van de volgende landen hebben, zijn wettelijk verplicht om "logbestanden" over hun eigen gebruikers op te slaan en te onderhouden en mogelijk ook met andere landen te delen:

"VS, Canada, Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland, Australië, Israël, Japan, Singapore, Zuid-Korea, Denemarken, Frankrijk, Nederland, Noorwegen, Duitsland, België, Italië, Zweden, Spanje, Roemenië, Bulgarije, Polen"

Opmerking:

Over het algemeen kunt u ook gratis krijgen VPN-Service om in deze lijst op te nemen, omdat gratis services eigenlijk altijd "gehuurd servergebruik" zijn en nooit aansprakelijk kunnen worden gesteld voor de gebruikers. Allemaal gratisVPN gebruik "logbestanden"!

Voorbeeld van beperking van tarieven + logbestanden
Voorbeeld CyberGhost-limieten in de tarieven
Voorbeeld CyberGhost-limieten in de tarieven
Voorbeeld van voorwaarden die gebruik van logbestanden vereisen.

CyberGhost slaat logbestanden op

VPNProvider met opslag van logbestanden

Hoe herken je een 'VPN ZONDER logfiles "?

Omgekeerd kunt u daarom ook VPNherkennen, waardoor geen logbestanden worden opgeslagen en waar het aannemelijk lijkt dat ze dat niet doen.

de VPN gebruikt GEEN logbestanden als,

 • de verbindingen, in alle tarieven, zijn absoluut onbeperkt,
  Dus zonder enige beperking zijn mogelijk. U kunt dus tegelijkertijd verbinding maken met 999-apparaten met dezelfde toegangsgegevens
 • hij is zelf de registrant van de gebruikte IP-adressen en gebruikt ook zijn eigen hardware / server.
 • de statutaire zetel bevindt zich niet in bovengenoemde landen
  en daarom is er geen directe wettelijke verplichting om gegevens op te slaan.

Conclusie over de logbestanden

Er zijn dus eenvoudige methoden, zoals de technische leek, de plausibiliteit van het specificeren van een VPNs kunnen controleren. Als u het begrijpt, zult u helaas opmerken dat meer dan geschat 90% van de providers hier op hun eigen websites behoorlijk massaal verkeerde informatie heeft. Wees niet verbaasd als u onder hen zeer bekende leveranciers zult vinden. (Bijv. CyberGhost, uitdrukkenVPN, HideMyAss enz.) Controleer daarom goed voordat u een leverancier vertrouwt.


Opmerking: wat betekent de bedrijfslocatie voor u? VPN?

De zetel van de VPNs kunnen een fundamentele impact hebben op uw eigen gegevensbeveiliging. De '14-Eyes "Landen" om te voorkomen dat elkaar het wereldwijde toezicht op alle burgers, bedrijven en overheden omzeilen. In dit verband zijn er ook bevestigde verklaringen dat bedrijven (VPNProviders) werden gedwongen om gebruikersgegevens te delen of monitoring toe te staan. Hiertoe wordt de situering van een VPN-Diensten die de privacy van gebruikers serieus nemen, zijn niet mogelijk in een van de samenwerkende staten.


Geplaatst op:09 / 27 / 2017

Laat een bericht achter