Contact

Hulp en advies. We willen in direct contact staan ​​met onze lezers.

Gelieve te begrijpen aangezien deze site niet professioneel of commercieel wordt beheerd, wij ook geen verplichtingen voor online beschikbaarheid kan geven. Desalniettemin bevestigen veel lezers elke dag dat onze responstijden beter zijn dan bij veel betaalde providers! Neem daarom gerust contact met ons op als u vragen heeft en we zullen proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Markus Hanf
Markus Hanf

Niets is waardevoller dan een persoonlijk contact.

“Ik en mijn collega's proberen voor u persoonlijk en passend bereikbaar te zijn. Alle onduidelijke zaken zijn altijd het gemakkelijkst op te lossen in een direct gesprek. Er zijn ook geen vragen die te simpel zijn, maar we proberen begrijpelijk en volledig te beantwoorden.

 

U heeft verschillende mogelijkheden om met ons in contact te komen. Naast diverse social media bieden wij je ook geheel gratis direct contact via chat, video of telefonisch contact.

Directe manier: chat direct met ons.

U kunt ons meestal bereiken via LiveChat! (Wordt rechtsonder weergegeven)

Als we niet ONLINE zijn: laat een bericht achter.

Als we offline zijn, kunt u hier altijd een bericht achterlaten. We zullen ze zo snel mogelijk beantwoorden.

Voor complexe vragen: ook telefonisch beschikbaar.

In meer complexe gevallen helpen we u ook graag telefonisch met advies. Aangezien we geen 24h-telefoondienst kunnen hebben (privéproject met gratis service, geen commercieel belang), vragen we in dit verband om voorafgaande kennisgeving of afspraak.

Directe afspraken

U kunt ons het beste rechtstreeks bereiken door een afspraak te maken. Zodat we kunnen plannen en ook tijd hebben voor uw zorgen. We nemen geen donaties en rekenen er niets voor. We dragen zelfs de volledige kosten van telefoontjes om u te bereiken.


Andere manieren waarop u ons kunt bereiken:

aanbevolen:
Neem contact op met 1

Direct contact in livechat (direct)

Meer dan 15.000 lezers hebben mij al rechtstreeks in de chat bereikt. Dit communicatiekanaal dat rechtstreeks op de site is geïntegreerd, maakt snel advies en hulp mogelijk zonder de site te verlaten!


Direct naar
Live chat
Neem contact op met 2

Contact via "Whatsapp"

U kunt ons echter ook via Whatsapp bereiken Ik gebruik Whatsapp niet op mijn hoofdapparaat vanwege gegevensbeschermingsredenen, Verwacht daarom geen onmiddellijke antwoorden.


VPNtester
via Whatsapp
Neem contact op met 3

Telegram.org NIEUWS "Kanaal"

Met ons nieuwskanaal bieden we u actuele informatie of nieuws, maar zorgen we er ook voor dat u niet alleen vollzutexten. Er is dus maximaal één relevant bericht per dag en maximaal 5-berichten per week. U kunt zich altijd aanmelden en afmelden.


VPNtester
NIEUWS kanaal
Neem contact op met 4

Telegram.org "groep"

Bespreek een onderwerp in de groep en vraag anderen direct en onmiddellijk om advies. Bovendien is deze gemodereerde groep hier. Spammers hebben geen kans omdat we ze gemakkelijk en permanent zullen blokkeren.


VPNtester
Uitnodiging voor groepen
Neem contact op met 5

Markus op Telegram.org (Direct)

Ik heb ook mijn eigen telegramtoegang. Je kunt me rechtstreeks bereiken via @ vpntester en kunt ook rechtstreeks met me praten.


Markus Hanf
bij telegram
Neem contact op met 6

Onze Facebook-pagina "Nieuws"

Voor Facebook-gebruikers die onze nieuwe artikelen willen volgen, staat onze Facebook-pagina tot uw beschikking.
Houd er rekening mee dat we er niet dagelijks zullen zijn voor vragen.


VPNtester
op Facebook
Neem contact op met 7

Onze vk.com pagina "News + Direkt"

vk.com is een nuttige vervanging voor het al overbelaste Facebook en ook beschikbaar in het Duits. Daarom zijn we ook hier aanwezig en bieden we ook hulp via deze portal.


VPNtester
op vk.com
24 uur beschikbaar
Neem contact op met 8

Direct contact via e-mail (direct)

Meer dan 18.000 beantwoordt de e-mails van mijn lezers tot nu toe, vooral als ik niet beschikbaar ben in de chat. Ik ben blij met elk bericht op deze manier en antwoord binnen 24h gegarandeerd.

kontakt@vavt.de


OpenPGP-SLEUTEL
codering

Neem contact op met 9

Telefonische beschikbaarheid (afspraak)

In veel gevallen is het zinvol om rechtstreeks via de telefoon te communiceren, maar ik vraag om een ​​afspraak, bijvoorbeeld per e-mail. Mijn telefoon wordt niet beheerd door een callcenter, daarom kan ik niet altijd opstijgen.

Deutschland:
+ 49-40-22861140✆ Oostenrijk:
+ 43-1-3649234

 

Zorg voor gelieerde links