CyberGhost gratis! Meer dan alleen een reclamemaatregel?

CyberGhost doet momenteel veel reclame in Duitstalige landen. Onder andere een gratis tarief om klanten van de service te inspireren. Dat men niet permanent tevreden zal zijn, vloeit echter voort uit het gebrek aan functies die deze optie omvat.

Update: CyberGhost wordt gratis stopgezet in december 2018.

CyberGhost VPN gratis!

Heeft u interesse in CyberGhost? VPN zodat u de software of apps direct kunt laden en installeren, zelfs zonder registratie, kunt u de service vervolgens onmiddellijk gratis gebruiken. Het lijkt erop dat er slechts kleine beperkingen zijn. Na een paar uur gebruik verandert het beeld echter, omdat automatische en onvoorspelbare verbroken verbindingen plotseling verbroken worden. De snelheid wordt ingesteld op 768kb / s tot 1MB / s, waardoor het synoniem is voor zeldzaam YouTube-gebruik volledig nutteloos. En als je opnieuw verbinding wilt maken, sta je vaak in de wachtrij voor je dan voor een periode CyberGhost VPN mag opnieuw gratis gebruiken. De sterk beperkte keuze aan servertijden werd genegeerd, omdat dit vaak gratis is VPNServices is het geval.

VOLLEDIG ONGESCHIKT - CyberGhost mag niet permanent gratis worden gebruikt.

Al met al is het eigenlijk niet echt aan te raden om CyberGhost gratis te gebruiken voor vakantiereizen of andere gelegenheden, de beperkingen en vervelende wachttijden zijn veel te ingewikkeld en ook remmend. Het feit dat u binnen enkele seconden kunt worden gescheiden, betekent dat u het niet langer als anonimiseringsdienst hoeft te gebruiken.

Privacyvrij bij CyberGhost

Evenzo hebben we dat al gemeld Gratis CyberGhost is niet geschikt voor anonimisering is. Reeds in de algemene voorwaarden wordt erop gewezen dat het bedrijf naar eigen goeddunken met autoriteiten samenwerkt en ook het recht neemt om gegevens van gebruikers vast te leggen of door te geven. Iedereen die, net als de vrolijke reclameboodschappen, erop kan vertrouwen dat hij volledig wordt beschermd tegen bewaking of exploratie op internet, kan al snel een ruw ontwaken ervaren. Geen enkele redelijke gebruiker zal deze service daarom aan zijn identiteit toevertrouwen.

CyberGhost gratis: voor tv- en videostreaming

Als u het alleen gebruikt voor het streamen van tv / video, moet u zich ervan bewust zijn dat er zonder het premium-tarief geen echte transmissiesnelheid is. Zoals veel lezers ons melden, is er geen garantie dat een film in FullHD daadwerkelijk kan worden afgemaakt. Frequente bandbreedteschommelingen en slecht stabiele datatransmissies bederven het plezier op vele piekmomenten.

Vergelijking met anderen VPN Services zorgt ervoor dat CyberGhost er "slecht" uitziet.

Hoewel de apps en softwareoplossingen van CyberGhost voortdurend worden bijgewerkt en visueel worden geleverd, kunnen ze rechtstreeks met anderen worden vergeleken VPN-Diensten zoals VyprVPN of noordenVPN nauwelijks ernstige voordelen voor CyberGhost filter uit.

 • Hoge prijs in vergelijking met andere services
 • Trage servers die weinig stabiliteit beloven
 • Activiteiten van de gebruikers worden opgeslagen
 • Beperkt tot bandbreedtes en ook tot gebruikte apparaten, die vooraf moeten worden gemaakt. (Natuurlijk hebt u ook logbestanden nodig, anders konden deze beperkingen niet worden toegepast - ongeacht wat de reclame belooft!)
 • Samenwerking met autoriteiten en verzoekende organisaties (volgens eigen voorwaarden)
 • Klantenservice is spaarzaam en beantwoordt altijd met standaardzinnen
 • Gratis variant is zo goed als niet te gebruiken

Gratis klanten van CyberGhost zijn niet kritisch!

Dit zijn slechts enkele van de nadelen die de service bijna nutteloos maken in directe vergelijking. Desondanks zweren veel fans bij de service. In directe gesprekken zijn deze meestal verbaasd als je de voorwaarden leest die CG voor het eerst publiceert. Hier valt op dat reclame lijkt te werken, en klanten accepteren eenvoudig de spreekwoorden. Het gevoel van veiligheid is al voldoende, de realiteit hoeft daar niet mee overeen te komen?

Uiteindelijk zou iedereen het zelf moeten zien. Cyberghost VPN is door ons bekroond voor de beste klantenservice.

CyberGhost review


CyberGhost VPN

2.75 EUR
8.3

Geschwindigkeit

7.2 / 10

Privatsphäre

7.5 / 10

Ausstattung

9.1 / 10

Service

9.2 / 10

prijs

8.6 / 10

Voordelen

 • Compleet in het Duits
 • Eenvoudige applicatie
 • Interessante extra functies

negatief

 • Snelheid verlaagd door proxy te gebruiken
 • Gegevensoverdracht aan particuliere bedrijven en autoriteiten volgens de AV
 • Misleidende anonimiteit, hier is duidelijk overdreven in reclame

Geplaatst op:02 / 05 / 2017

4 gedachten over "CyberGhost gratis! Meer dan alleen een reclamemaatregel? '

Laat een bericht achter