CyberGhost VPN gratis DOWNLOAD en onbeperkt gebruik!

CyberGhost VPN, heeft de Roemeense provider een gratis tarief aangeboden, dat permanent kan worden gebruikt voor Windows, Mac OSX en Android.

De CyberGhost VPN Gratis tarief omvat ook:

  • Onbeperkt datavolume
  • 256-bit AES-codering

De beperking van de premietarieven heeft alleen tot gevolg dat slechts een kleiner aantal servers beschikbaar is, deze zijn meestal ook langzamer. En er zijn geen beveiligingsfuncties. Zoals gewoonlijk kunt u echter internetvergrendelingen omzeilen en internet ook anoniem gebruiken met een toegewezen IP-adres uit een ander land.

update: CyberGhost heeft het aanbod voor gratis gebruik ondertussen stopgezet. U kunt de service dus niet gratis gebruiken.

CyberGhost VPN - gratis is eenvoudig te installeren:

  1. CyberGhost voor Windows, Mac of Android downloaden
  2. installieren
  3. Voordeel
CyberGhost VPN gratis tarief - Download software
CyberGhost VPN gratis tarief - Download software

Er worden geen persoonlijke gegevens gevraagd en er is geen betaalmethode geselecteerd. U zult ook geen promotionele e-mails of andere inzendingen ontvangen door het gebruik.

De beperkingen zijn vervelend voor file-sharers of als u toegang wilt tot inhoud in niet-geactiveerde landen. Maar niet als u verbinding wilt maken met websites of internetdiensten. In Turkije is er vaak toegang tot Whatsapp, YouTube, Facebook. Twitter of zelfs geblokkeerd voor e-maildiensten, het is geschikt CyberGhost VPN Gratis tarief echt geweldig om deze blokkades te omzeilen.

Ook heb ik de service uitgebreid getest en beschreven "CyberGhost VPN recensie”En natuurlijk zijn er enkele voordelen aan het kiezen van een premium plan, maar dan wel VPNAanbieders om te testen of zelfs in de beperkte omvang om permanent te gebruiken, het aanbod is echt uitstekend.

 
POPUP-netwerk
CyberGhost VPN gratis DOWNLOAD en onbeperkt gebruik! 1

CyberGhost VPN: Cyber ​​Monday-aanbieding

39 maanden cyberghost VPN kost nu slechts € 78! Het aanbod is beperkt in de tijd.

00dagen
:
00uur
:
00minuten
:
00seconden

Geplaatst op:02 / 28 / 2016

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links