VyprVPN permanent gratis op Android en iOS

VyprVPN Gratis op Android en iOS
VyprVPN Gratis op Android en iOS

VyprVPN De Zwitserse serviceprovider biedt het gebruik van zijn service volledig gratis aan voor Android- en Apple iOS-apparaten (smartphones, tablets, tv-streamingboxen, enz.). Er worden geen betalingsgegevens gevraagd. Het volstaat om een ​​"anoniem e-mailadres" op te geven om de service permanent te gebruiken.

VyprVPN gratis gebruiken!

VyprVPN biedt momenteel meer dan 800 actief VPN Server in 64-landen. De selectie is niet beperkt tot de gratis versie. Alleen het gegevensvolume is ingesteld op een maandelijkse limiet. Dit is momenteel 500MB per maand. Door de gratis service aan te bevelen, maar, aan vrienden of kennissen, maar het meegeleverde volume uitgebreid tot 2.000MB per maand zijn. Dit model is ons ook bekend in andere internetdiensten. (Dropbox enz.) Het complete VyprVPN Experience Test geeft nog meer informatie over de mogelijkheden.

Is het vrije datavolume voldoende?

500 tot 2000 MB per maand lijkt op het eerste gezicht misschien niet zoveel. Maar aangezien dit slechts "mobiele apparaten" zijn, zijn de meeste gebruikers er vertrouwd mee. Deze optie is vooral interessant voor mensen die net op reis zijn en z.Bsp. in Turkije willen de beperkingen op toegang tot Whatsapp, Viber, Facebook, Twitter, enz. omzeilen. Omdat je de Vypr hebtVPN Om het tarief volledig gratis te gebruiken, moet u een gebruik hebben dat slechts 7 tot 14 dagen is, geen vast bedrag VPN Om het tarief te registreren.

Het is gemakkelijk, VyprVPN gratis te gebruiken:

  1. App downloaden
  2. Bevestig het e-mailadres
  3. VypyVPN gebruik

VyprVPN in de Apple iOS AppStore
VyprVPN in de Apple iOS AppStore

VyprVPN voor Android in de Google Play Store
VyprVPN voor Android in de Google Play Store

Het hele installatieproces is in minder dan 5 minuten klaar. U ontvangt geen vervelende reclameboodschappen naar het door u opgegeven e-mailadres. En u kunt natuurlijk ook een anoniem adres gebruiken, wat ik niet nodig acht.

"GoldenFrog" is de aanbieder van VyprVPN en een betrouwbaar bedrijf met hoofdkantoor in Zwitserland. De eigenaren en oprichters van het bedrijf, Ron Yokubaitis, focus op privacy voor privacy en privacy. Dit wordt ook door hem getoond Visies op anonimiteit en vrijheid op internet zeer goed

TIP: Maar er zijn anderen VPN Provider, die u gratis gebruikt of test kan.


Geplaatst op:02 / 28 / 2016

Laat een bericht achter