Hoe u gratis kunt verdienen VPN jouw geld?

Het klinkt eigenlijk geweldig, iets gratis VPN belofte: bescherming en veiligheid door een VPN - en er geen cent voor betalen. Maar kan dit veelbelovende aanbod gratis zijn VPNis echt waar? Omdat net als elk ander bedrijf een VPN- Aanbieders verdienen in feite geld. We zullen je vertellen welke methode achter veel gratis VPN aangesloten. Allereerst: je zult niet bepaald opgewonden zijn ...

Gratis cadeau VPN?
Zijn vrij VPN eigenlijk een geschenk voor de gebruiker?

Gratis of betaald? Hoe u de juiste beslissing neemt!

een VPN is een goede zaak: het zogenaamde "virtual private network" beschermt uw identiteit en uw gegevens op internet door uw IP-adres te verduisteren en de gegevens die u verzendt en ontvangt te versleutelen. Er zijn zeer goede betaalde providers zoals VyprVPN, NordVPN of Surfshark - maar ook gratis VPN. Zodat u kunt kiezen tussen een gratis VPN en een nummerVPN Objectief gezien is het belangrijk dat u de gratis zakelijke praktijken begrijpt VPN Wees op de hoogte (hoewel er altijd uitzonderingen op de regel zijn).

Beperkingen en beperkingen

Veel gratis VPN Oplossingen zijn eigenlijk "freemium" -software. Dat betekent dat je vergeleken met betaald VPNs hebben zeer beperkte functies en opties. Meestal heb je minder servers om uit te kiezen, een lagere bandbreedte of snelheid en een beperkte gegevensoverdracht. ProtonVPN Het biedt bijvoorbeeld een gratis versie van zijn (zeer goede) service die momenteel bijna de beste op de markt is, maar dit is beperkt tot een paar servers en verlaagt de snelheid. De hoeveelheid gegevens is echter niet beperkt!

Kostenlose VPN weet dat snelheid, serverselectie en gegevensoverdracht de essentiële vereisten zijn van gebruikers VPN zijn - daarom beperken ze precies deze gebieden.

Registreer uw activiteiten en verkoop uw gegevens

Beperkingen zijn het enige dat u alleen maar moet accepteren. MAAR als het om privacy gaat, stopt het plezier. Want wat verwacht je van jou? VPN? Rechts: veiligheid en anonimiteit. Veel gratis VPN ze gebruiken echter trackingtechnologieën zoals cookies en verkopen in sommige gevallen zelfs de onlineactiviteiten van hun klanten en persoonlijke informatie zoals e-mailadressen enz. aan externe providers of adverteerders. Wanneer je een gratis VPN lees altijd het privacybeleid zeer zorgvuldig voordat u het installeert!

Voor bewaking ben je met een gratis VPN niet zeker

Zelfs als de aanbieder van de gratis VPN Als hij de beste bedoelingen heeft, is hij meestal niet bestand tegen overheidsinstanties - nationaal en internationaal - en geeft hij vaker gegevens door bij het opvragen van informatie. Een betaalde VPN De vergoedingen kunnen echter worden gebruikt om daadwerkelijk een back-up van gegevens te maken of om deze in de eerste plaats niet op te nemen.

Uw computer gebruiken als exit-knooppunt voor betalende gebruikers

Met een standaardVPN je krijgt na het verbinden met de VPN Server een nieuw IP-adres zodat uw online activiteiten zowel privé als veilig zijn. Sommige VPN-Providers gebruiken de computers gratis VPN-Gebruikers als exit-knooppunten en routeer internetverkeer via uw persoonlijke verbinding! Als gevolg hiervan ziet uw ISP (en elke andere waarnemer ...) het verkeer van iemand anders alsof het uw eigen verkeer is!

Wat is daar het probleem mee? Het is simpel: niet iedereen gebruikt er een VPN om juridische redenen. Als u niet wilt dat uw naam en ISP-account worden geassocieerd met illegale online activiteiten, moet u een gratis account aanschaffen VPN liever afzien.

Opdringerige advertenties inbegrepen

Reclame wordt gratis afgespeeld VPNZijn rol is tweeledig: het belangrijkste doel is natuurlijk om u een product of dienst te laten zien in de hoop dat u het koopt. Het presenteren van advertenties aan derden is een van de manieren waarop ze gratis zijn VPN Geld verdienen.

Kostenlose VPN maar staan ​​er ook om bekend dat ze advertenties echt opdringerig en onvermijdelijk maken, zodat gebruikers de betaalde versie van de VPNs kopen. Dienovereenkomstig kunnen advertenties vaak niet worden gesloten of moeten ze tot het einde worden bekeken voordat de VPN kan worden geopend. Nou, dit is niet het einde van de wereld. Maar als je bedenkt dat b.v. Surfshark VPN wordt geleverd met alle functies tot ongeveer 2 dollar per maand, dergelijke ergernissen kun je echt goedkoop aan.

Conclusie over het onderwerp gratis VPN

Als jij er een bent VPN wil je het alleen gebruiken om af en toe je e-mails te checken of om te surfen in een openbaar WLAN en je geeft niet om lage internetsnelheden of de overdracht van je gegevens naar derden, dan kan je het gratis gebruiken VPN gebruik het. Er zijn een aantal betrouwbaardere zoals ProtonVPN. Maar onze aanbeveling is heel duidelijk: investeer de paar euro's per maand voor een veilige, betrouwbare en goed presterende betaalde VPN-Service. U (en uw privacy, uw gegevens en ook uw plezier) zullen u dankbaar zijn!


Geplaatst op:08 / 21 / 2020

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links