ZuiverVPN® »Ervaring, evaluatie en alternatieven

ZuiverVPN

5.81 EUR
8.6

Geschwindigkeit

9.5 / 10

Privatsphäre

9.0 / 10

Ausstattung

8.8 / 10

Service

7.3 / 10

prijs

8.5 / 10

Voordelen

  • Makkelijk te gebruiken
  • Snelle server
  • Hoge gegevensbeveiliging
  • Geweldige klantenservice (livechat)
  • Zeer goedkoop!

negatief

  • Klantenservice alleen in het Engels
Verbindingen per account5
Tarief (1 maand)9.60 EUR
Tarief (6 maanden)41.94 EUR (per maand 6.99 EUR)
Tarief (12 maanden)69.74 EUR (per maand 5.81 EUR)
testmogelijkhedenGeld Terug GarantieProefperiode met korting (speciale prijs voor beperkte tijd)
video platformsNetflix (DE)Maxdomezattoo (CH)Arte DE)3Sat (EN)ORF (AT)

De pureVPN Testresultaat met alle ervaringen, details en een eerlijke evaluatie.

de VPN Provider uit HongKong biedt een enorme VPNNetwerk, snelle verbindingen en is volledig uitgerust. SmartDNS, proxy's, software voor elk apparaat en een goede prijs. VPN Servers in 141-landen en tadllose-snelheden maken het aanbod compleet. Hoewel puurVPN In de periode van actie is het erg goedkoop, het biedt ook een zeer goede beveiliging voor de bescherming van de privacy. Die zijn er wel VPNService al bijna 1Mio. De klant hoeft geen negatieve berichten of opmerkingen op het web te vinden, ook moet ik meedoen aan de positieve beoordeling!

Geschwindigkeit

Ik heb veel van de servers getest, alle zouden mijn schema nauwelijks toelaten omdat PureVPN ja meer dan 500 VPNServer werkt. Welnu, ik kon zien dat de verbindingen van Duitsland naar de VS, Zuid-Amerika en ook het Oost-Europese gebied erg goed zijn, naar Azië waren er vroeg in de ochtend soms verbroken verbindingen. Of dit rechtstreeks met PureVPN is moeilijk te beoordelen. Over het algemeen zijn de servers echter allemaal eenvoudig te bereiken en bieden ze nuttige overdrachtsprestaties, zelfs om FullHD-videostreams te bekijken.

Privatsphäre

De service gebruikt verschillende methoden om de gegevensverbindingen "privé" te houden, dwz L2TP, OpenVPN en voor compatibiliteit met veel apparaten ook PPTP (aangezien je geen certificaten nodig hebt die je bijvoorbeeld niet op een router kunt installeren) Ok, de maatregelen komen overeen met de goede standaard van wat ik zou aanbevelen.

Anonymität

Dat kan bij PureVPN Betaal anoniem en maak ook uw account aan onder valse informatie met een geldig e-mailadres. De verkoper beschrijft dat hij geen gebruikersactiviteit opslaat en onderhoudt op de soms gehuurde servers. Natuurlijk kunnen we dit niet controleren, maar ik ga ervan uit dat een leverancier van smoke hiertoe geen wettelijke verplichting heeft, ook al wil hij niet honderden landen gegevensverzamelingen doen aan autoriteiten uit honderden landen, dus het is realistisch. Uit voorzorg mogen servers echter niet worden gebruikt in landen waar overheidsinstanties en inlichtingendiensten volledige juridische macht hebben over persoonlijke informatie, zoals de VS, het VK, Canada, Duitsland, Frankrijk, Australië, Nieuw-Zeeland, Japan ... de rest van de wereld wordt nog steeds als veilig beschouwd 🙂 PureVPN beveelt daarom en ook om uzelf te beschermen, deze landen niet aan voor het delen van bestanden.

ZuiverVPN Streaming test (video):

Resultaten met PureVPN Toepassing:

- Netflix (DE): ✔︎ Ja
- Amazon Video (EN): ✘ nee
- DAZN (DE): ✘ nee
- Maxdome (DE): ✔︎ Ja
- ARD (DE): ✘ nee
- ZDF (DE): ✘ nee
- SRF (CH): ✘ nee
- ORF (AT): ✔︎ Ja

Resultaten met PureVPN op de router:

- Netflix (DE): ✔︎ Ja
- Amazon Video (EN): ✘ nee
- DAZN (DE): ✘ nee
- Maxdome (DE): ✔︎ Ja
- ARD (DE): ✔︎ Ja
- ARD-bibliotheek: ✔︎ Ja
- ZDF (DE): ✔︎ Ja

ZuiverVPN® »ervaring, waardering en alternatieven 18

Dus met PureVPN op de router kunt u ook Duitse tv-kanalen gebruiken. Met de app of de PureVPN Toepassingen niet.

Over het geheel genomen puurVPN alleen een bevredigend resultaat. Het is twijfelachtig dat de service in de toekomst nog beter zal zijn en hij heeft gewoon problemen om videoportals in het buitenland stabiel te houden en wordt vaak herkend en dus geblokkeerd.

[/ Wc_box]

prijs

ZuiverVPN Er zijn ook de meeste providers in maandelijkse tarieven. Hier zijn de onbeperkte toegang tot alle services (500 + inbegrepen) VPN Server in 141-landen, SmartDNS, proxy's, enz.) met toegang voor maximaal 5-apparaten tegelijkertijd!

  • 1 maand momenteel $ 10.95

  • 1 jaar momenteel $ 39.96 ($ 3.33 / maand)

  • 2 jaar momenteel $ 69.12 ($ 2.88 / maand)

mijn mening

ZuiverVPN heeft snelle verbindingen, biedt een goede standaard privacybescherming en belooft zelfs anonimiteit. Om dit te doen, toegang VPNServers in 141-landen en een hamerprijs! Nou, het is moeilijk om niet aan te bevelen, zelfs als ik persoonlijk een andere service gebruik voor 100% anonimiteit dan heb ik PureVPN voor al het andere (bijv. Torrents, op de smartphone en ook voor de video's uit de VS)

Maar je moet zeggen dat het de Pure is voor de huidige prijsVPN aanbiedingen, er zijn ook echt veel betere providers. bv. VyprVPN voor slechts € 3.50 / maand

Verbindingen per account5
Tarief (1 maand)9.60 EUR
Tarief (6 maanden)41.94 EUR (per maand 6.99 EUR)
Tarief (12 maanden)69.74 EUR (per maand 5.81 EUR)
testmogelijkhedenGeld Terug GarantieProefperiode met korting (speciale prijs voor beperkte tijd)
video platformsNetflix (DE)Maxdomezattoo (CH)Arte DE)3Sat (EN)ORF (AT)

Geplaatst op:01 / 25 / 2016

7's gedachten over "PuurVPN® »Ervaring, evaluatie en alternatieven»

Laat een bericht achter