Trust.Zone VPN Testrapport 2020 - goedkoop, maar met zwakke punten

Trust.Zone VPN

2 EUR
8.6

Geschwindigkeit

8.7 / 10

Privatsphäre

9.0 / 10

Ausstattung

8.5 / 10

Service

8.0 / 10

prijs

8.8 / 10

Voordelen

 • gunstig
 • Hoge gegevensbeveiliging
 • Snelle servers, hoge bandbreedtes
 • Geen registratie van gebruikersactiviteit
 • Zeer gedetailleerde instructies

negatief

 • Geen speciale software voor MacOS, Linux en iOS
 • Klantenservice niet 24 / 7 beschikbaar
 • Geen Duitse lokalisatie

Wil je redelijk anoniem en veilig zijn op internet, maar wil je geen fortuin uitgeven? Dan TrustZone VPN mogelijk de juiste VPN- Service voor uw behoeften. De op de Seychellen gevestigde service biedt een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding: talrijke beschikbare servers uit verschillende landen, eenvoudige bediening en handige functies - allemaal tegen budgetvriendelijke cursussen. U kunt meer informatie vinden in onze Trust.Zone VPN Review.

ProductTrust.Zone VPN
Aanbevolen toepassingenVermijd waarschuwingenAnonieme communicatieFirewall & beschermingHoge anonimiteitVeilige gegevensoverdrachtSloten omzeilenStreaming (auteursrecht)Sharing / torrentVPNrouters

Conclusie over Trust.Zone VPN

Gebruiker die een VPN op zoek naar geografische sluizen zijn niet slecht gepositioneerd met Trust.Zone. De prijs is niet hoog, maar niet uitstekend in vergelijking met het aanbod van andere providers - de prijs-prestatieverhouding van Trust.Zone VPN is niet ideaal. Omdat de snelheden niet top zijn, zijn de servers vaak overbelast, werken de apps niet altijd naar behoren en overrompelen, online gaming etc. de service. De provider kan alleen scoren met de torrent. Al met al raden we Trust.Zone niet aan.

inhoud

 • Onze conclusie
 • Het Bedrijf
 • prijzen
 • Apps en applicaties
 • snelheden
 • Privatsphäre
 • Anonymität
 • Download & Torrent
 • router
 • gaming
 • Bij het reizen,
 • Klantenservice
 • Functies en bediening

Het Bedrijf

Trust.Zone heeft zijn hoofdkantoor op de Seychellen. De provider heeft echter een nauwe relatie met Israëlische bedrijven die anoniem willen blijven. Dus Trust.Zone komt uit het Israëlisch VPNGeweldige hyped-mentor - het lijkt er echter op dat beide bedrijven eigendom zijn van hetzelfde bedrijf en niet zo streng zijn over de waarheid. Deze procedure is zeker niet vertrouwenwekkend. Trust.Zone biedt haar gebruikers 56 servers in 23 landen wereldwijd, wat een zeer goede keuze is voor de geschatte prijs.

bedieningslocatieDuitslandfinnlandHongkongNiederlandeRoemeniëSchweden
billing locatiePanama
Lokale wetgeving heeft invloed op de bescherming van klanten
Werking en facturering afzonderlijk
serverlocaties34
Geen logbestanden
Eigen DNS-server
Virtuele server
Toegewijde server
RAM-schijfserver
Eigenaar van de hardware
Eigenaar van de IP-adressen

Prijzen & tarieven van Trust.Zone VPN

In termen van de maandelijkse kosten levert TrustZone een goed beeld. Er zijn drie permanente tarieven: het standaardtarief voor een maand gebruik is 6,99 US $, drie maanden 14,85 US $ (gelijk aan 4,95 US $ per maand) en 39,95 US $ (eenmaal per jaar). 3,33 dollar maandelijks). Een bindend contract met automatische verlenging bestaat niet. Bovendien biedt TrustZone regelmatig speciale aanbiedingen, waaronder twee jaar gebruik voor 63,99 US Dollars (2,66 US Dollars per maand). Daarnaast laat een gebruiker specifiek IP-adres en drie andere gelijktijdige VPNBoek verbindingen voor een extra vergoeding afhankelijk van het gekozen tarief. Who Trust.Zone VPN wilt u het vrijblijvend uitproberen, gebruik dan de gratis proefperiode van drie dagen - met 1 GB datavolume en zonder betalingsgegevens.

Trust.Zone VPN betaalmethoden
Trust.Zone VPN betaalmethoden
Kosten / tarieven
Gratis gebruik
Tarief (1 maand)7.99 EUR
Tarief (12 maanden)35.99 EUR (per maand 3 EUR)
Tarief (24 maanden)47.99 EUR (per maand 2 EUR)
Aantal gelijktijdige verbindingen per account3
testmogelijkhedenGratis tarief beschikbaarBeperkte gratis proefperiode (zonder betaling)

Software & Apps

Nadat u een gebruikersprofiel hebt gemaakt en de gewenste snelheid hebt geselecteerd, werkt de installatie in een handomdraai, vooral op Windows-systemen en Android-apparaten. Voor Windows-besturingssystemen van XP tot versie 10 is er speciale software voor Download klaar. Na installatie staat het programma binnen enkele minuten op zichzelf.

In het menu-item Settings kunnen instellingen zijn zoals automatisch VPNVerbinding bij het opstarten, automatisch openen van de software bij het opstarten van het systeem en de voorkeur VPNPort. Bijzonder interessant voor de veiligheid zijn de Kill Switchdat onderbrak om VPN- verbreekt ook de internetverbinding en het punt DNS-lekbeschermingdie altijd moet worden geactiveerd.
Eigenaren van Android-smartphones en -tablets downloaden de app Trust.Zone VPN - Echt anoniem VPN uit de Google Play Store. Het apparaat werkt net zo snel als op Windows, voor het inloggen gebruikt men de toegangsgegevens van de browser-login.

Aangezien er geen speciale programma's zijn voor MacOS-, Linux- en iOS-apparaten, blijft in deze gevallen alleen software van derden over. Maar maak je geen zorgen: de instructies op de website worden gedetailleerd beschreven en geïllustreerd. Voor iPhones en iPads is de installatie van extra apps niet nodig.
Tegelijkertijd kan de service op drie verschillende apparaten tegelijkertijd worden gebruikt.

Beschikbare protocollenIKEv2L2TP / IPSecOpenVPN (TCP)OpenVPN (UDP)PPTP
Eigen applicaties / appsAndroidApple iOSDD-WRTLinuxMac OSXOpenWRTTomaatWindows
KillSwitch-functie
Taal van de applicatiesEngels

Geteste snelheid met Trust.Zone VPN

Topsnelheid ziet er anders uit. De servers zijn altijd overbelast, de snelheden liggen over het algemeen in het midden. En dat merkt de gebruiker ook.

Maximale snelheid getest
Download
0
Kbps
Jitter
0
Ms
Ping
0
Ms
Uploaden
0
Kbps
Duitsland | 06.06.2020

Privacy met Trust.Zone VPN

Trust.Zone doet het niet slecht als het gaat om privacy. In ieder geval beschermt de dienst tegen waarschuwingen, wat natuurlijk voor veel gebruikers erg belangrijk is. Trust.Zone heeft echter alleen servers gehuurd, wat betekent dat je als gebruiker voorzichtig moet zijn bij het kiezen van een server. Omdat de respectievelijke wetten in het land van de serverhost altijd van toepassing zijn. En zelfs wanneer logbestanden worden opgeslagen, vertrouwt Trust.Zone helaas niet op een no-logs-beleid. Er wordt enige gebruikersinformatie opgeslagen die voor de autoriteiten van belang kan zijn. We weten echter nog niet dat Trust.Zone in het verleden daadwerkelijk gegevens heeft doorgegeven.

Anoniem op internet
Veranderde virtuele locatie
Bescherming tegen informatieverzoeken
Gen. Voorkom monitoring
Voorkom gerichte monitoring
Geen logbestanden
Obfusicatie (maskeren)

Streamen met TrustZone

Als uw belangrijkste focus bij het streamen op Duitse services en omroepen is, heeft u pech gehad met TrustZone. Omdat de service heel vaak door hen wordt geblokkeerd. Verbeteringen zijn ook niet in zicht, zoals Trust.Zone VPN maakt geen gebruik van SmartDNS. Een pluspunt bij streaming is alleen het elimineren van het risico op waarschuwingen.

Streaming van tv- en video-inhoud
Gebruik op de thuisrouter
Gebruik met KODI
SmartDNS
FireTV-app
Vermijd waarschuwingen
Ondersteunde streamingplatformsNetflix (DE)ARD (EN)ZDF (DE)BR DE)N24 (EN)MDR (EN)RBB (DE)WDR (DE)Arte DE)3Sat (EN)Pro7 (EN)Sat1 (EN)Kabel1 (EN)Disney + (DE)MagentaTV (DE)ORF (AT)SRF (CH)Servus TV (DE, AT, CH)

Bestanden delen P2P met Trust.zone VPN

Torrent en het delen van bestanden zijn uiteraard belangrijk voor de provider. Op dit gebied heeft Trust.Zone veel meer moeite gedaan dan bijvoorbeeld streaming. Hier kunnen we dienovereenkomstig een positief getuigenis geven. De servers bieden goede prestaties voor torrents en de KillSwitch doet ook betrouwbaar zijn werk voor gebruikersbeveiliging.

Download en torrent
Torrentgebruik toegestaan
Eigen torrent-server
Vermijd waarschuwingen
port forwarding

Op de router

Trust Zone houdt van gedetailleerde instructies. Er zijn natuurlijk overeenkomstige richtlijnen voor verschillende externe apparaten. In principe zou je de dienst op routers kunnen gebruiken. Door de permanente overbelasting van het routergebruik staken de servers echter roet in het eten. Het wijzigen van verbindingen op de router is een echte Sisyphean-taak ...

Operatie aan VPNClientrouter
Gebruik op routers
Load Balancing
Storingsvrije werking
Eigen routerapplicatie
Compatibel metGl-iNetDD-WRTTomaat

online Gaming

Een ander toepassingsgebied waarin Trust.Zone VPN kan helaas niet overtuigen. De latentie is net genoeg voor gamen, maar verder ontbreken de noodzakelijke functies voor krachtig online gamen.

online Gaming
Lage latentie
Gebruik op gameconsoles
DDoS-bescherming

Trust.Zone tijdens het reizen

VPN-Connectie in restrictieve netwerken? Helaas niet bij Trust.Zone - er zijn meestal blokkades. Daarnaast bleek uit onze test dat de mobiele apps veel energie opzuigen. Daarom voor reizen

VPN voor reizen en in het buitenland
Gebruik in beperkende netwerken (China, hotels)
Obfusicatie (maskeren)
Bescherming in onveilige wifi-netwerken
Shadowsocks of SOCKS5

Klantenservice

We hebben ook de ondersteuning getest en waren niet echt tevreden met het resultaat. Het komt voor dat je een dag niets hoort. Het antwoord dat komt, is niet erg specifiek en blijkbaar niet door de auteur geschreven, maar geautomatiseerd. En natuurlijk: zonder Engels is er geen kans.

Service
Taal van de applicatiesEngels
ServiceE-mailFAQ website
Taal in klantenserviceEngels

features

Trust.Zone biedt een paar functies. Bijvoorbeeld een kill-switch en een gedeeld IP-adres. Details vindt u in de volgende tabel.

speciale functies
AlwaysOn-server
Automatische IP-wijziging
Dedicated Server
Eigen DNS
Eigen hardware
firewall
Gedeeld IP
IPv4
IPv6 (nieuw)
Geen logbestanden
Killswitch
load balancing
malware filter
Multi-Hop VPN
neuro routing
Obfuscation (masker)
Eigen IP-adressen
Eigen torrent-server
port forwarding
RAM-schijf (k.HDD)
SmartDNS
Statische IP
Tracking blocker
Virtuele server
VPN-to-TOR

Het betere alternatief voor Trust.Zone VPN: Surfshark VPN

Surfshark VPN is nog een jonge aanbieder, maar met veel drive. De service biedt veel innovatieve functies tegen een lage prijs en is ook goed op weg in de individuele toepassingsgebieden.

alternatief: Surfshark VPN
alternatief: Surfshark VPN

[/ Wc_box]


Geplaatst op:02 / 17 / 2019

Laat een bericht achter