VyprVPN Testrapport: beste VPN voor privacy en streaming

VyprVPN

2.5 EUR
9.5

Geschwindigkeit

9.6 / 10

Privatsphäre

9.5 / 10

Features

9.1 / 10

Service

9.6 / 10

prijs

9.8 / 10

Voordelen

 • Zwitserse betrouwbare en gerenommeerde leverancier
 • Snelle server en geweldige technologie
 • Geen logbestanden (logs) bevestigd door onafhankelijke experts
 • Gebruik op alle apparaten inbegrepen VPN-Heimroutern bruikbaar!
 • Alle TV & Videoportale zijn dus ook in het buitenland bruikbaar!

negatief

 • Helaas zijn alleen PayPal en creditcards beschikbaar als betaalmethode.

VyprVPN recensie

De Zwitsers VPNAanbieder VyprVPN® belooft maximale anonimiteit en snelheid in zijn technisch volwassen netwerk. Mijn ervaring is meer dan positief en ik gebruik deze service ook privé. Het netwerk is niet bijzonder groot, maar het is technisch up-to-date en loopt zeer stabiel. De toegangssoftware is optimaal afgestemd op de behoeften van de gebruiker op de smartphone en ook op de desktop.

Privacy en anonimiteit

Privacy wordt gegarandeerd op de bedrijfslocatie van VyprVPN begrepen in Zwitserland in de enge zin van het woord. Daarom hebben autoriteiten noch andere bedrijven toegang tot de persoonsgegevens van gebruikers. Bijna geen enkel ander land biedt een betere bescherming van gebruikers tegen onderzoek (waarschuwingen) en als het ware juridische zekerheid. Bovendien heeft VyprVPN 100% eigen hardware, geëxploiteerde datacenters en over het algemeen geen samenwerking met derden vereist om de service te verlenen. Na 15 jaar bedrijfsgeschiedenis is er nooit een technisch of beveiligingsprobleem geweest dat ooit een negatieve impact op klanten heeft gehad.

Stream met beveiliging en vermijd geografische vergrendelingen.

De service is toegekend door ons team en vanwege de buitengewone ondersteuning voor Duitstalige videoplatforms. Het beste VPN voor streaming vanaf Netflix, Amazon Prime Video, DAZN, Maxdom, Sky, Disney + en vele andere Duitstalige videoplatforms worden ondersteund en VyprVPN is daarom een ​​betrouwbare metgezel op reis of in het buitenland.

Onderscheid

bester VPN voor streaming
bester VPN voor streaming

bester VPN voor streaming

VyprVPN biedt de beste ondersteuning voor streaming in het buitenland en is ook gespecialiseerd in Duitse inhoud. Geen ander VPN-Service ondersteunt meer Duitstalige videoportals dan VyprVPN en natuurlijk zijn de gebruikers 100% veilig.

ProductVyprVPN
Aanbevolen toepassingenVermijd waarschuwingenAmazon VideoAnonieme communicatieFirewall & beschermingHoge anonimiteitNetflix (DE)Gebruik in ChinaVeilige gegevensoverdrachtSkyGo (DE)Sloten omzeilenStreaming (auteursrecht)Sharing / torrentVPNrouters

Conclusie over VyprVPN

Ik gebruik de dienst zelf sinds 2013 en ben er nog steeds van overtuigd. Dit jaar bezocht ik de service ook rechtstreeks in Austin / Texas en kon ik ook een idee krijgen van mijn eigen datacenters, de werknemers en de filosofie en arbeidsomstandigheden die daar heersen.

VyprVPN is absoluut een bedrijf dat een missie volgt en niet alleen winst nastreeft.

Er zijn nooit problemen en alle servers zijn snel verbonden. Dankzij Chameleon-technologie kunt u bovendien door de firewall komen in sterk bewaakte netwerken en dankzij de Zwitserse wetgeving beschikt u over uitstekende privacybescherming en gegarandeerde anonimiteit.

Vypr is geprijsdVPN absoluut "uitstekend" en ik heb deze service al bij veel vrienden aanbevolen. 30 gratis en risicovrij testen alle functies zijn absoluut de moeite waard!

Over het bedrijf: Goldenfrog GmbH

Het bedrijf "Goldenfrog Inc." werd ongeveer 20 jaar geleden opgericht en is gevestigd in Austin, Texas. Kort daarna was er een sensationeel geval van NSA-bewaking van de Amerikaanse bevolking en besloten de eigenaren van Goldenfrog in eerste instantie om een ​​gratis dienst aan te bieden “VyprVPN”Op te zetten om gebruikers te beschermen tegen verdere bewakingsmaatregelen. Even later werd de dienst ook commercieel aangeboden en werd het bedrijf "Goldenfrog GmbH" specifiek opgericht in Meggen in Zwitserland om toegang door de Amerikaanse autoriteiten te vermijden.

Het bedrijf is nog steeds eigendom van de oprichtende familie en de zoon is nu CEO van het bedrijf. Bovendien pleiten de oprichters actief voor bescherming tegen bewaking en helpen ze gebruikers ook om geografische barrières te vermijden. Veel van de medewerkers zijn al meer dan 15 jaar bij het bedrijf en alles wat nodig is voor de service wordt in eigen beheer ontwikkeld en wordt ook beheerd met eigen hardware en datacenters.

Dat en de transparantie van het bedrijf onderscheiden VyprVPN van bijna iedereen VPN Marktdiensten,

bedieningslocatieZwitserland
billing locatieZwitserland
Lokale wetgeving heeft invloed op de bescherming van klanten
Werking en facturering afzonderlijk
serverlocaties64
Geen logbestanden
Eigen DNS-server
Virtuele server
Toegewijde server
RAM-schijfserver
Eigenaar van de hardware
Eigenaar van de IP-adressen

VyprVPN Prijzen en tarieven

Afgeprijsd VyprVPN Prijzen voor onze lezers

Inbegrepen zijn:

 • 5-verbindingen tegelijkertijd (Dus op 5-apparaten overal, met dezelfde gebruikersgegevens)
  ASUS-routers hebben slechts een enkele verbinding nodig en kunnen dus verbinding maken met een onbeperkt aantal apparaten.
 • Onbeperkte gegevensoverdracht
 • Geen tijdslimiet
 • Toegang tot het gehele netwerk in 78-landen
 • Gratis apps / apps voor alle apparaten
 • Gebruik het Chameleon ™ -protocol je sterft VPNGebruik om te vermommen helpt ook in landen waar er sterke beperkingen zijn VPN Om de verbinding indien mogelijk te verbergen (China, Turkije, Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Qatar, Marokko, enz.).
 • eigen VPNServer via VyprVPN Gebruik cloud. Met VyprVPN CloudServer kan uw eigen zijn VPNGebruik bijvoorbeeld een server met een hoster zoals DigitalOcean.
 • Gebruik van uw eigen recordvrije DNS-server
Kosten / tarieven
Gratis gebruik
Tarief (1 maand)12.95 EUR
Tarief (12 maanden)45 EUR (per maand 3.75 EUR)
Tarief (24 maanden)60 EUR (per maand 2.5 EUR)
Aantal gelijktijdige verbindingen per account5
testmogelijkhedenGeld Terug Garantie

VyprVPN met korting bestellen!

De aftrekbare korting wordt mogelijk gemaakt omdat we afzien van commissies van deze aanbieder. De korting is alleen mogelijk door het gebruik van links op onze site.

VyprVPN Toepassingen

VyprVPN ontwikkelt alle applicatiesoftware en apps zelf en dat is in dit geval op geen enkele manier een nadeel. De applicaties behoren tot de eenvoudigste en duidelijkste op de markt en zijn tegelijkertijd goed geprogrammeerd. Men kan als VyprVPN De klant kan de applicaties voor Windows, MacOS, Linux, Android, Apple iOS, FireTV OS en zelfs voor routers rechtstreeks laden en gebruiken.

Afbeeldingen van de Duitse applicatie

Beschikbaar VyprVPN Apps
Beschikbaar VyprVPN Apps
Beschikbare protocollenEigen protocolIKEv2L2TP / IPSecOpenVPN (TCP)OpenVPN (UDP)PPTPSSL / ProxyWireGuard
Eigen applicaties / appsAnder besturingssysteem / integratieAndroidApple iOSASUSWRTbraambesDD-WRTFirefox-extensieFireTVKODI-add-onLinuxMac OSXOpenVPN UDPOpenWRTTomaatWindows
KillSwitch-functie
Taal van de applicatiesDeutschEngelsFranzösischRussischenglisch

Instructies voor installatie op pc / Mac

VyprVPN Testrapport: beste VPN voor privacy en streaming 1

Snelheid met VyprVPN

VyprVPN heeft een eigen netwerk in 78-landen, elke server is eigendom van het bedrijf en wordt niet gedeeld met andere leveranciers. Als resultaat wordt een hoge datadoorvoerprestatie bereikt en hebt u ook beveiligingsproblemen die u goed onder controle hebt. Ik gebruik de service zelf al meer dan 5, dagelijks, en het is moeilijk voor mij om opnieuw te testen. Een voorbeeld toonde ook mijn gevoelde ervaringen, de VyprVPN absoluut een van de koplopers Een bonus is ook de kameleon VPNProtocol gebaseerd op OpenVPN maar optimaliseerde opnieuw de gegevensdoorvoer en stond 10-15% snellere, maar veilige gegevensverbindingen toe.

VyprVPN was in mijn test, over de gekozen VPNProtocol "L2TP / IPsec" het snelst VPN Service die ik ooit heb getest.

Maximale snelheid getest
Download
0
Kbps
Jitter
0
Ms
Ping
0
Ms
Uploaden
0
Kbps
Duitsland | 07.09.2020

Anonimiteit & privacy met VyprVPN

VyprVPN ziet af van alle logboekbestanden
VyprVPN ziet af van alle logboekbestanden

Al tijdens de ontwikkeling werd aandacht besteed aan de bescherming van de privacy van gebruikers, geen wonder dat Edward Snowden de aanbieder ook expliciet vermeldde in een interview in het najaar van 2015.

de VPNProtocol Chameleon codeert 256-bit zonder prestatieverlies en is bovendien zeer goed beschermd tegen detectie door firewalls VPN-Tunnels kunnen ook met succes worden gebouwd in sterk gecontroleerde netwerken.

De provider slaat geen gebruikersactiviteiten of logbestanden op de servers op. Over het algemeen lijkt de aanbieder mij zeer serieus en oprecht te zijn met zijn uitspraken en de aangeboden prestaties.

Anoniem op internet
Veranderde virtuele locatie
Bescherming tegen informatieverzoeken
Gen. Voorkom monitoring
Voorkom gerichte monitoring
Geen logbestanden
Obfusicatie (maskeren)

Geen logbestanden, gegarandeerd en verifieerbaar!

VyprVPN is de eerste ter wereld VPNProvider die onafhankelijk is geverifieerd en een bevestiging heeft ontvangen, en dus echt "geen logbestanden" (logs) registreert!

Testrapport: VyprVPN - Logfiles Audit, door LEVIATHAN SECURITY GROUP

Streaming met VyprVPN

De beste VPN voor streaming (waarschuwingsvrij en grensoverschrijdend)

Streaming zonder grenzen: Netflix, Amazon Video, DAZN en Sky ook in het buitenland

Netflix met VyprVPN zien
Netflix met VyprVPN zien

Sinds de 3. Augustus 2019 heeft deze oplossing geïmplementeerd en betekent nu dat VyprVPN Gebruikers wereldwijd hebben ook toegang tot de Duitstalige videoportals zoals Netflix, Amazon Prime Video, DAZN, Eurosport en SKY.

Dit wordt bereikt door niet alleen een geografisch lokaal IP-adres te gebruiken, maar ook door de eigen DNS-servers van Vypr te gebruikenVPN speciaal aangepast voor Duitse gebruikers. (Netflix met VPN gebruik)

Dat is VyprVPN de enige VPN die momenteel alle Duitstalige videoportals over de grenzen toegankelijk maakt!

Netflix, Amazon, Sky, DAZN, Eurosport met VyprVPN
Netflix, Amazon, Sky, DAZN, Eurosport met VyprVPN

Streaming: misbruikvrije inhoud

Bij het streamen op internet wordt inhoud van verschillende bronnen vaak niet gebruikt. Volgens de Duitse jurisprudentie kan een civielrechtelijke procedure ook bedreigend zijn als u als gebruiker niets verkeerds heeft gedaan. Onterechte waarschuwingen zijn de eerste stap waarin veel van mijn lezers voor het eerst kennis maken met deze auteursrechtelijke problemen. Om te voorkomen dat deze waarschuwingen worden gestreamd en andere activiteiten op internet worden uitgevoerd, kunt u ook Vypr gebruikenVPN gebruiken. De IP-adressen van de service leiden niet rechtstreeks naar de gebruiker en de service zelf slaat de activiteiten van de gebruikers niet op. Als gevolg hiervan kan hij de gegevens van gebruikers tijdens onderzoeken niet doorgeven en beschermt deze daardoor betrouwbaar.

Slijtvrije streaming met VyprVPN
Slijtvrije streaming met VyprVPN
Streaming van tv- en video-inhoud
Gebruik op de thuisrouter
Gebruik met KODI
SmartDNS
FireTV-app
Vermijd waarschuwingen
Ondersteunde streamingplatformsNetflix (DE)Amazon VideoDAZN (EN)Sky (DE)Euro Sport (DE)Maxdomezattoo (CH)TVNowARD (EN)ZDF (DE)BR DE)N24 (EN)MDR (EN)RBB (DE)WDR (DE)Arte DE)3Sat (EN)Pro7 (EN)Sat1 (EN)Kabel1 (EN)Disney + (DE)MagentaTV (DE)ORF (AT)SRF (CH)Servus TV (DE, AT, CH)
Ondersteunde internationale streamingplatformsDisney + (VS)Hulu (VS)Amazon Prime Video (VS)Netflix (VS)Apple TVBekijk ESPN (VS)Kanaal 4 (VS)NFL Gamepass (VS)MLB.tv (VS)abc (VS)CBS (VS)FOX (VS)NBC (US)Showtime (VS)FLIX (VS)epix (VS)HBO Now (VS)ITV (VK)Eurosport (VK)Sky (VK)BBC iPlayer (VK)Sky News (VK)Bloomberg (VK)BT Sports (VK)Kanaal 4 (VK)Sky Go (IT)YouTubeSpotifystarz (VS)hustlerTV (VS)PenthouseTV (VS)PlayboyTV (VS)

Download & Torrent met VyprVPN

Niet-voorzichtigheid en veilig Torrentvergnügen is op VyprVPN gegarandeerd. De service heeft KillSwitch en andere beveiligingsfuncties. Bovendien zijn de haalbare snelheden uitstekend.

Download en torrent
Torrentgebruik toegestaan
Eigen torrent-server
Vermijd waarschuwingen
port forwarding

VyprVPN op de router

VyprVPN Ideaal ook voor gebruik op thuisrouters. De service biedt niet alleen foutloze servertechnologie, maar ondersteunt ook OpenVPN + PPTP bevat ook twee belangrijke protocollen die een breed scala aan routers mogelijk maken.

Operatie aan VPNClientrouter
Gebruik op routers
Load Balancing
Storingsvrije werking
Eigen routerapplicatie
Compatibel metASUSGl-iNetDD-WRTTomaatVilfo router

Instructies: VyprVPN op een VILFO-router

VyprVPN Testrapport: beste VPN voor privacy en streaming 2

VILFO router review

VyprVPN voor online gamen

VyprVPN wat velen niet weten, beheert ook zijn eigen online gamingnetwerk genaamd "Outfox". Maar dit maakt ook deel uit van het netwerk en garandeert extreem korte ping-tijden voor online gaming, waar u ook bent. Dit is de basisvereiste voor soepel speelplezier. Ik ken niemand VPN die zo'n expertise heeft in online gaming.

Een DDoS Fireall beschermt en beveiligt de spelresultaten, zelfs bij ongewenste tegenstanders.

online Gaming
Lage latentie
Gebruik op gameconsolesPlayStationXBox
DDoS-bescherming

VyprVPN reizend

VyprVPN is een ideale reisgenoot en biedt niet alleen comfortabele maar veilige apps voor mobiele apparaten. Het Chameleon-protocol, opgenomen in het premium tarief, vormt geen probleem in restrictieve netwerken zoals hotels of zelfs in China.

VPN voor reizen en in het buitenland
Gebruik in beperkende netwerken (China, hotels)
Obfusicatie (maskeren)
Bescherming in onveilige wifi-netwerken
Shadowsocks of SOCKS5

Vypr klantenserviceVPN

24 uur per dag beschikbaar en via e-mail of chat, en meestal ook in het Duits. Als er op enig moment geen Duitstalige medewerkers beschikbaar zijn, wordt een vertaalprogramma gebruikt.

Service
Taal van de applicatiesDeutschEngelsFranzösischRussischenglisch
ServiceE-mailFAQ websiteForumLive chat
Taal in klantenserviceDeutschEngelsFranzösischSchwedischenglisch

Functioneel overzicht van VyprVPN

Over de technische details van VyprVPN Je zou veel kunnen schrijven, vooral moet worden benadrukt dat de dienst zijn eigen datacenters heeft met volledig hun eigen hardware + IP-adressen geregistreerd onder hun eigen namen. Dit kan en is ook een beslissend criterium waarmee de service kan garanderen dat logbestanden niet worden gebruikt en dat klantgegevens worden beschermd.

speciale functies
AlwaysOn-server
Automatische IP-wijziging
Dedicated Server
Eigen DNS
Eigen hardware
firewall
Gedeeld IP
IPv4
IPv6 (nieuw)
Geen logbestanden
Killswitch
load balancing
malware filter
Multi-Hop VPN
neuro routing
Obfuscation (masker)
Eigen IP-adressen
Eigen torrent-server
port forwarding
RAM-schijf (k.HDD)
SmartDNS
Statische IP
Tracking blocker
Virtuele server
VPN-to-TOR

Veelgestelde vragen over VyprVPN

Hoe snel is VyprVPN?

VyprVPN is een van de snelste 3 VPN Diensten die we hebben getest. We werken de tests twee keer per maand bij, u kunt de huidige gegevens vinden in het testrapport.

Is VyprVPN Safe?

Beveiliging is een subjectieve term, maar door onze eigen hardware, 100% eigen datacenters, de bedrijfslocatie in Zwitserland, de uitstekende software en externe audits, kun je zeggen dat VyprVPN een van de veiligste VPN behoort tot de wereld.

Redt VyprVPN logbestanden?

Nee, de service heeft begin 2018 zijn netwerk herbouwd, zodat het geen gegevens over gebruikers of activiteiten op de gedecentraliseerde locaties hoeft te gebruiken en daarom geen logbestanden zijn vereist of opgeslagen.


Perfect-Privacy Doos

Wat Perfect-Privacy VPN anders dan andere providers!

Perfect-Privacy VPN Verschillen met anderen VPN Aanbieders De volgende lijst met 17 verschillende functies onderscheidt de VPN Leverancier Perfect-Privacy van ...
Meer lezen ...
Versleuteling werkt als een kluis

Versleuteling eenvoudig uitgelegd

We hebben onze gegevens bijna overal: op de laptop, op harde schijven, USB-sticks enz. Des te gevaarlijker als deze apparaten verloren gaan - ...
Meer lezen ...
Surf anoniem op internet met de Tor Browser

Surf anoniem op internet met de Tor-browser - zo werkt het

We hebben weer een goede video gevonden die heel goed uitlegt wat anoniem surfen op het internet echt ...
Meer lezen ...
FRITZbox VPN oprichten

Instructies: FRITZbox VPN oprichten

FRITZbox VPN stel de mogelijkheden in. Velen hebben tegenwoordig een FRITZ Box van AVM in huis, deze apparaten bieden ook ...
Meer lezen ...

Geplaatst op:02 / 02 / 2016

18's gedachten over "VyprVPN Testrapport: beste VPN voor privacy en streaming ”

Laat een bericht achter