Black Friday 2020

Black Friday is de meest populaire dag voor shopaholics over de hele wereld. BlackFriday Sale is een enorme uitverkoop in november met grote bedrijven zoals Zalando, Samsung, Douglas, Amazon en meer. Dat betekent dat iedereen die geld wil besparen, exclusieve kortingen kan krijgen tussen 20% en 70% (en tot 90%).

Black Friday Duitsland

Black Friday wint stilaan ook in ons land als verkoopevenement. Het verkoopvolume groeit jaarlijks, niet alleen in handel en service, maar ook in online winkels.

Een groot aantal winkels doet mee aan online verkoop en hun aantal op Black Friday Duitsland groeit constant. Het is dus geen probleem om Black Friday-deals op internet te vinden om de beste deal te krijgen.

Black Friday 2020 komt eraan!

Black Friday 2020
Black Friday 2020

Het aanbod is zeer divers: meubels, apparaten, kleding en zelfs onroerend goed. Wij, die geïnteresseerd zijn in uw online veiligheid, volgen echter updates op het VPN Aanbieders en bieden kortingen specifiek voor VPN-Services aan.

Sommige providers wachten niet op 27 november en zijn al begonnen met het aanbieden van Black Friday-deals.

Je kunt hier de beste Black Friday-deals 2020 bekijken:

Beste Black Friday-deals 2020: VPN-Diensten

Neem ook elk jaar Black Friday VPN-Services onderdeel en maken de aanschaf van een abonnement met een flinke korting mogelijk. De korting is geldig voor 3 jaar, 2 jaar, 1 jaar of op alle tarieven.

Black Friday-verhaal

Black Friday, het traditionele Amerikaanse evenement na Thanksgiving, heeft een geschiedenis. Wanneer werd vrijdag zwart in de gebruikelijke zin van het woord?

Jarenlang betekende de term “Black Friday” de ineenstorting van de goudmarkt op 24 september 1869. De term werd in de jaren die volgden gebruikt voor andere crises op de aandelenmarkt op Wall Street.

Black Friday stond ook voor elke vrijdag de 13e, in 1923 waren het er twee. Dit staat in het artikel van The Springfield Daily Leader, 1923, gepubliceerd in Springfield, Missouri.

In maart 1970 hield een winkel in Pennsylvania een Black Friday-uitverkoop met betrekking tot vrijdag 13 maart.

In een artikel uit 1995 in de krant Standard Speaker staat dat "niemand echt weet" waarom Black Freiday zo wordt genoemd. Er wordt geciteerd dat winkels op die dag sluiten als het al donker is.

Wanneer is Black Friday 2020?

Black Friday 2020 vindt plaats op 27 november. Black Friday is altijd eind november.

Wat biedt Black Week?

Sommige VPN-Aanbiedingen tijdens Black Friday 2020 duren meerdere dagen. Je vindt ze op deze pagina.


Geplaatst op:11 / 20 / 2020

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links