Voorkom DNS-lekken

Een DNS-lek is een probleem voor uw privacy / anonimiteit, waarbij DNS-vragen (bijv. Www.perfect-privacy.com naar het IP-adres van de webserver) gaat u naar de DNS-server van uw internetprovider, in plaats van via de VPN Tunnel en de daar gebruikte DNS-servers. Dit kan het geval zijn bij het gebruik van OpenVPN Windows, en kan een serieus probleem zijn, omdat niet al het internetverkeer via de VPN gaat.

sommige VPNVerkopers met wie ik heb gesproken, zijn zich niet eens bewust van dit probleem! Helaas is dat de trieste waarheid in deze branche!

sommige VPN Leveranciers zullen u helpen bij het bouwen van de VPN Verbind twee willekeurig geselecteerde servers anders dan DNS-server. De gebruikte DNS-server kan bijvoorbeeld aan de zijkanten van DNS OARC of DNS Leak Test worden opgevraagd.

Naar mijn mening is dit probleem het beste Perfect-Privacy VPN momenteel opgelost. Andere providers werken er echter aan om dit transparant voor de gebruikers te voorkomen. Ik heb er een paar geschreven en zal de resultaten hier binnenkort publiceren.


Geplaatst op:01 / 30 / 2016

1 dacht "DNS-lekken te voorkomen"

Laat een bericht achter