Amerikaanse bedrijven hebben geen keus!: FBI eist de overdracht van alle gegevens

auch VPNProviders zijn getroffen!

Foto van Gordon Johnson op Pixabay

Vooral bedrijven in de technologiesector, zoals mobiele dienstverleners, banken en universiteiten, worden getroffen. ook VPNLeveranciers in de VS kunnen hier last van hebben. Al vóór 2 jaar circuleerden geruchten over gevraagde informatie VPNAanbieders. De FBI vraagt ​​de gegevens op met behulp van een 'National Security Letter' - individuele FBI-agenten geven deze brieven af. Goedkeuring door de rechtbank is niet vereist en er is strikte vertrouwelijkheid voor bedrijven zelf. Om deze reden is het niet mogelijk precies te zeggen om welke bedrijven het gaat.

Sinds de 1980-jaren heeft de FBI redenen moeten geven wanneer zij gegevens van een bedrijf wil hebben. Vandaag gebruikt het Veiligheidsagentschap argumenten zoals controle over terroristische activiteiten. Bijna alle gevallen waren gerechtvaardigd.

Welke gegevens vraagt ​​de FBI?

Zoals vermeld in de titel, vraagt ​​de FBI de informatie van alle klanten van het bedrijf. Dit omvat bijvoorbeeld informatie zoals locaties, IP-adressen, gebruikersnamen en alles wat u hebt gekocht. Het beveiligingsbureau verzamelt deze gegevens als hefboom om mensen te laten doen wat ze willen. Evenzo om de bevolking volledig te kunnen volgen.

"Dit is een illegale handeling!" Zei William Binney, NSA Whistleblower

Met de beschikbaarheid van 1233 heeft de FBI het recht om een ​​enorme hoeveelheid gegevens te ontvangen van wereldwijde glasvezelkabels. William Binney spreekt hier van een "bevolkingscontrole". Dit Amerikaanse veiligheidsagentschap wil gewoon ALLE informatie over de wereldbevolking hebben! Dat is heeft ook Europa beïnvloed.

Kan ik mezelf op de een of andere manier beschermen?

In principe - nee! U weet niet precies welke bedrijven gegevens moeten overhandigen. Daarom moet u het gewoon doen zonder services uit de VS. Hoewel de informatie al aan de FBI is doorgegeven, maar het is raadzaam: als u geen klant bent van dergelijke bedrijven, moet u zich in de toekomst beter onthouden!

Samenvattend heeft het Federal Bureau of Investigation toegang tot gegevens van over de hele wereld. Je kunt niet precies zeggen wat het bureau weet, maar één ding is zeker: de FBI verzamelt alles!

Bron: german.rt.com


Geplaatst op:10 / 01 / 2019

Laat een bericht achter