OVPNs overwinning voor de rechtbank is een overwinning voor privacy!

OVPN wint de veldslag OVPN werd aangeklaagd in de rechtbank

In het voorjaar van 2020 hebben twee Zweedse filmbedrijven, vertegenwoordigd door "The Rights Alliance", juridische stappen ondernomen tegen de BitTorrent-beurs "The Pirate Bay". In eerste instantie werd aangenomen dat de IP-adressen toebehoorden aan de ISP Obnetwork. Ze vroegen om meer informatie over de adressen, maar Obenetwerk kon snel bewijzen dat het niet hun IP-adressen waren. Ze draaiden de rollen om en gaven hem de schuld VPN- Aanbieder OVPN. Hij werd gedwongen zijn gebruikersactiviteiten te delen, maar OVPN kon er geen commentaar op geven.

Gecontroleerd door experts: OVPN slaat geen logboeken op!

De aanbieder kon voor de rechtbank geen verklaring afleggen omdat hij volgens zijn eigen informatie geen gebruikersactiviteiten opslaat. De rechtbank heeft dit uiteraard laten controleren door deskundigen. Deze konden echter nergens een zwak punt vinden en dus ook geen gebruikersactiviteiten. OVPN kon meer dan duidelijk bewijzen dat hij geen logboeken opslaat. Uiteindelijk was het niet mogelijk om te bepalen wie de leiding had over “The Pirate Bay”. Toch is het een overwinning voor O.VPN en ook een overwinning voor de privacy van klanten. De filmbedrijven moeten de kosten van het proces dragen.

OVPN hoeft zich niet te houden aan richtlijnen voor gegevensbewaring aangezien het geen internetprovider is

Internetproviders moeten in principe voor hun eigen gerechtelijke procedure betalen als ze de gegevens van hun klanten niet willen verstrekken. Maar dat is het geval met de Zweden VPN-Verkopers iets anders. Volgens de rechtbank word je niet gezien als internetprovider en hoef je je dus niet aan de bewaringswetgeving te houden. Deze onderhandeling schiep het precedent voor de verplichting om gegevens te verzamelen VPN-Services in Zweden.

Hier is het gerechtelijk document dat bewijst dat OVPN slaat geen logboeken op:

OVPN Overwinning in de rechtbank

Vertaald betekent dit dat de Rights Aliance en zijn experts geen zwakke punten hebben in OVPN en hebben dus geen bewijs dat er logboeken worden opgeslagen. Hierdoor wint OVPN het proces omdat het bewijs met betrekking tot het no-logs-beleid van de verkoper niet is weerlegd. Daarnaast moeten de Zweedse filmmaatschappijen de kosten van OVPN dragen. Dit is ongeveer SEK 108.000 (ongeveer $ 12.300).

OVPN logo

David Widbergh blijft trouw aan zijn doel

De eigenaar van OVPN, David Widbergh, is trots op zijn product. Zijn visie is om mensen te beschermen tegen hackers en bewaking te vermijden. Dat is hem met OVPN meer dan succesvol, want zelfs een grote rechtszaak verandert de veiligheid van haar klanten niet. Hij kan geen gegevens weggeven omdat ze niet eens bestaan. Daarom kunnen we O alleen maar opnieuw prijzenVPN uitspreken. Hij is nu een van de weinigen VPN- Providers die over juridisch bewijs beschikken dat de beleidsinformatie voor no-logs correct is en dat er geen logs worden opgeslagen. Nu is OVPN niet alleen de snelste VPN op de markt, maar ook een van de veiligste VPN voor de anonimiteit van zijn gebruikers.

 
POPUP-netwerk
OVPNs overwinning voor de rechtbank is een overwinning voor privacy! 1e

Topaanbieding van OVPN

OVPN biedt een nieuwe promotie: 24 maanden voor slechts € 119,76. (€ 4.99 / maand), inbegrepen zijn een gratis OVPN T-shirt en multihop!

00dagen
:
00uur
:
00minuten
:
00seconden

Geplaatst op:09 / 25 / 2020

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links