Perfect-Privacy VPN gratis + anonieme 3 dagen test!

Hoe je gratis kunt testen, laat ik hier zien:

de VPN-Anbieter Perfect-Privacy VPN uit Zwitserland heeft enkele kortingsbonnen beschikbaar gesteld aan geïnteresseerden in de service volledig onbeperkt, volledig anoniem en test gratis kan. 

Helaas kan ik deze kortingsbonnen niet op onze website publiceren, omdat deze anders kunnen worden misbruikt. Maar het is nog steeds voor iedereen VPN-Gebruik een coupon beschikbaar. 

Perfect-Privacy 3 dagen gratis!

Met de testcoupons kunt u de service 3 dagen gebruiken. Het is geen beperkte versie, maar het is volledige gebruikerstoegang. Hiermee kunt u de service volledig onbeperkt gebruiken!

 

Vraag gewoon een testcoupon aan voor 3 dagen, u ontvangt deze onmiddellijk en zonder verdere verplichtingen. 


Probeer Perfect Privacy gratis!
Probeer Perfect Privacy gratis!

Ontvang de testcoupon!


Nieuws Perfect-Privacy testresultaat

Perfect-Privacy VPN

8.96 EUR
9.3

Geschwindigkeit

10.0 / 10

Privatsphäre

10.0 / 10

Ausstattung

9.3 / 10

Service

9.5 / 10

prijs

7.5 / 10

Voordelen

  • Absoluut hoogste anonimisering en onbeperkt apparaatgebruik!
  • Vraag niet en bewaar gegevens
  • Mulit-Hop VPN verduistert de identiteit beter dan elke andere oplossing!
  • Geweldige persoonlijke klantenservice
  • Snelle servers en verbindingen met max. Transparantie voor de gebruiker

negatief

  • Hogere maar redelijke prijs (premium leverancier)

Beknopte informatie over Perfect-Privacy VPN:

De provider uit Zwitserland maakt indruk met een technisch geavanceerd netwerk, dat absolute anonimiteit en maximale snelheid voor elke individuele gebruiker mogelijk maakt. Er zijn meer dan 20 verschillende landen om uit te kiezen en noch de servers, noch ergens anders gebruikersactiviteiten worden vastgelegd of opgeslagen.

De technische infrastructuur biedt ook de optie van meerdere codering en verbindingen (Multi-hopVPN) om te beschermen tegen gerichte exploratie.

IPv6 wordt al 100% ondersteund op elke bediende server, dus er zijn geen beveiligingslekken door het gebruik ervan en daarnaast biedt elke server ook toegang en verbinding met het TOR (Onion) netwerk. Op deze manier kan TOR absoluut anoniem worden gebruikt, zelfs bekende TOR-hiaten worden ineffectief.

Vanuit ons oogpunt is er technisch gezien geen vergelijkbare VPN-Service die technisch meer mogelijk maakt "Anoniem op internet" zijn.

Zelfs de gebruikte IP-adressen worden volledig anoniem gebruikt en staan ​​in de meeste gevallen zelfs geen gebruik toe Perfect-Privacy Herken gebruikers. Zo kan alle bekende en vergrendelde inhoud worden omzeild zonder verdere blokkades. 

We zien dat al deze technische oriëntatie ook zijn prijs heeft, als onderdeel van een echt serieus en ook veilig totaalconcept voor "perfecte privacy". Daarom raden we de aanbieder zonder voorbehoud aan voor iedereen bij de VPNDe keuze van de verkoper wil echt zeker gaan!

 


Geplaatst op:06 / 01 / 2016

1 gedachte over "Perfect-Privacy VPN Test 3 dagen gratis + anoniem! "

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links