Perfect-Privacy VPN gratis + anonieme 3 dagen test!

Hoe je gratis kunt testen, laat ik hier zien:

de VPN-Anbieter Perfect-Privacy VPN uit Zwitserland heeft me enkele kortingsbonnen verstrekt die geïnteresseerd zijn in de service volledig onbeperkt, volledig anoniem en test gratis kan.

Helaas kan ik deze kortingsbonnen niet op onze website publiceren, omdat deze anders kunnen worden misbruikt. Maar het is nog steeds voor iedereen VPN-Gebruik een coupon beschikbaar.

Perfect-Privacy 3 dagen gratis!

Met de testcoupons kunt u de service 3 dagen gebruiken. Het is geen beperkte versie, maar het is volledige gebruikerstoegang. Hiermee kunt u de service volledig onbeperkt gebruiken!

Vraag gewoon een testcoupon aan voor 3 dagen, u ontvangt deze onmiddellijk en zonder verdere verplichtingen.


Perfect Privacy Probeer het gratis!
Perfect Privacy Probeer het gratis!

Ontvang de testcoupon!


Nieuws Perfect-Privacy testresultaat

Perfect-Privacy VPN

8.96 EUR
9.3

Geschwindigkeit

10.0 / 10

Privatsphäre

10.0 / 10

Ausstattung

9.3 / 10

Service

9.5 / 10

prijs

7.5 / 10

Voordelen

  • Absoluut hoogste anonimisering en onbeperkt apparaatgebruik!
  • Vraag niet en bewaar gegevens
  • Mulit-Hop VPN verduistert de identiteit beter dan elke andere oplossing!
  • Geweldige persoonlijke klantenservice
  • Snelle servers en verbindingen met max. Transparantie voor de gebruiker

negatief

  • Hogere maar redelijke prijs (premium leverancier)

Beknopte informatie over Perfect-Privacy VPN:

De provider uit Zwitserland maakt indruk met een technisch geavanceerd netwerk, dat absolute anonimiteit en maximale snelheid voor elke individuele gebruiker mogelijk maakt. Er zijn meer dan 20 verschillende landen om uit te kiezen en noch de servers, noch ergens anders gebruikersactiviteiten worden vastgelegd of opgeslagen.

De technische infrastructuur biedt ook de optie van meerdere codering en verbindingen (Multi-hopVPN) om te beschermen tegen gerichte exploratie.

Bovendien wordt IPv6 voor 100% al ondersteund op elke actieve server, dus er zijn geen beveiligingsproblemen vanwege het gebruik en elke server biedt ook toegang tot en verbinding met het TOR (Onion) -netwerk. Op deze manier is het TOR-gebruik absoluut anoniem mogelijk, zelfs bekende TOR-lacunes worden niet meer effectief.

Vanuit ons oogpunt is er technisch gezien geen vergelijkbare VPNService die het technisch mogelijker maakt "Anoniem op internetZijn.

Zelfs de gebruikte IP-adressen worden volledig anoniem gebruikt en staan ​​in de meeste gevallen zelfs geen gebruik toe Perfect-Privacy Herken gebruikers. Zo kan alle bekende en vergrendelde inhoud worden omzeild zonder verdere blokkades.

Dat al deze technische oriëntatie ook zijn prijs heeft, zien wij als onderdeel van een echt serieus en ook veilig algemeen concept voor een "perfecte privacy". Daarom raden we de aanbieder zonder beperking aan voor elk van de VPNDe keuze van de verkoper wil echt zeker gaan!


Geplaatst op:06 / 01 / 2016

Ik dacht "Perfect-Privacy VPN gratis + anonieme 3 dagen testen! "

Laat een bericht achter