PIA "Private Internet Access" kondigt Duits aan VPNLocaties op

de VPN-Provider "PIA - Private Internet Access" uit de VS heeft opnieuw toegegeven aan de druk van de Amerikaanse autoriteiten en de Duitse autoriteiten VPNPlaatsen verlaten.

Dit verbaasde de afgelopen dagen veel van mijn lezers, maar kan met een paar feiten worden gerechtvaardigd.

In uw forumpost spreekt PIA over een rechtbanktitel die heeft betekend dat ze de Duitse server van het netwerk moesten nemen. (Zie forumitem PIA). Dit lijkt echter slechts een deel van het algemene verhaal te zijn, zoals eerdere PIA-maatregelen in het verleden hebben aangetoond, de aanbieder van autoriteiten wordt gemakkelijk gechanteerd.

VS gevestigde VPNAanbieders moeten volledig helpen bij het monitoren van internet, volgens de lokale wetgeving.

Het feit dat "civielrechtelijke claims van auteursrechtbedrijven" op criminele gegevens lijken en dat deze ook wereldwijd onder deze gedaante worden gestraft en vervolgd, zet hen onder druk. VPNProviders groeien snel.

Als PrivateInternetAccess deze keer niet had gehandeld, zou het alle betaalmethoden zoals PayPal, creditcards en andere door de VS gedomineerde betalingsopties hebben verloren.

Dit zou de onmiddellijke economische ineenstorting van het bedrijf zijn. Als het gegevens van zijn eigen gebruikers zou doorgeven in de mate die daarom wordt gevraagd, zou dit ook leiden tot een onmiddellijk verlies van vertrouwen bij de gebruikers. Dus je had de keuze tussen "Kollera en de pest". Met dit in gedachten werd besloten om het Duits te gebruiken VPNSluit gewoon de server om verder onderzoek en vermeende inbreuk op het auteursrecht te voorkomen.

PIA weigert de samenwerking te weigeren!

Maar dit geval toont ook aan dat PIA hoogstwaarschijnlijk zal samenwerken met de Amerikaanse autoriteiten op andere gebieden waar zo'n eenvoudige oplossing niet bestaat. Aangezien het bedrijf al jaren weigert een verklaring af te geven over de omvang en het soort samenwerking, althans, zoals anderen doen, in de vorm van een "garantieverklaring", houdt dit ook verband met de mogelijke schadeclaims van gebruikers wegens "valse informatie".

PIA - Private Internet Access is op geen enkele manier meer dan "veilig voor toegang van de Amerikaanse overheid".

De Amerikaanse autoriteiten bij PIA hebben in het verleden ook personeel aangenomen VPN-Locaties in Rusland zijn waarschijnlijk verantwoordelijk voor velen was al duidelijk. Alleen door de feiten te 'kalibreren' en de gebruikelijke, bekende clichés over 'bescherming van gegevensbeveiliging', vrijheid van meningsuiting enz. Te gebruiken, is PIA er tot dusver in geslaagd om de medewerking of de druk van de Amerikaanse autoriteiten niet te hoeven erkennen.

 

 


Geplaatst op:06 / 13 / 2017

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links