PIA kondigt "Private Internet Access" aan VPNLocaties op

de VPNAmerikaanse aanbieder "PIA - Private Internet Access" heeft opnieuw toegegeven aan de Amerikaanse autoriteiten en de Duitsers VPNPlaatsen verlaten.

Dit verbaasde de afgelopen dagen veel van mijn lezers, maar kan met een paar feiten worden gerechtvaardigd.

In uw forumpost spreekt PIA over een rechtbanktitel die heeft betekend dat ze de Duitse server van het netwerk moesten nemen. (Zie forumitem PIA). Dit lijkt echter slechts een deel van het algemene verhaal te zijn, zoals eerdere PIA-maatregelen in het verleden hebben aangetoond, de aanbieder van autoriteiten wordt gemakkelijk gechanteerd.

VS gevestigde VPNAanbieders moeten volledig helpen bij het monitoren van internet, volgens de lokale wetgeving.

Het feit dat "civielrechtelijke claims van auteursrechtenbedrijven" criminele gegevens vertegenwoordigen en dat ze wereldwijd worden gestraft en vervolgd, laat de druk op hen vallen VPNProviders groeien snel.

Als PrivateInternetAccess deze keer niet had gehandeld, zou het alle betaalmethoden zoals PayPal, creditcards en andere door de VS gedomineerde betalingsopties hebben verloren.

Dit zou de onmiddellijke economische ineenstorting van het bedrijf zijn. Als het gegevens van zijn eigen gebruikers zou doorgeven voor zover gewenst, zou dit ook leiden tot onmiddellijk verlies van vertrouwen van de gebruikers. Dus je had de keuze tussen "Kollera en de pest". In deze zin is besloten, de Duitser VPNSluit gewoon de server om verder onderzoek en vermeende inbreuk op het auteursrecht te voorkomen.

PIA weigert de samenwerking te weigeren!

Deze zaak laat echter ook zien dat PIA vrijwel zeker zal samenwerken met de Amerikaanse autoriteiten op andere gebieden waar een dergelijke eenvoudige oplossing niet bestaat. Omdat het bedrijf jarenlang weigert een verklaring af te leggen over de reikwijdte en de aard van de samenwerking of in ieder geval, zoals anderen, in de vorm van een "garantieverklaring" ook verband houdt met de mogelijke claims voor schade van de gebruiker vanwege "valse informatie".

PIA - Private Internet Access is in ieder geval niet meer dan "veilig voor toegang door Amerikaanse autoriteiten".

De Amerikaanse autoriteiten bij PIA hebben in het verleden ook personeel aangenomen VPN-Locaties in Rusland waren waarschijnlijk voor velen al duidelijk. PIA is er tot nu toe alleen in geslaagd de medewerking of druk van de Amerikaanse autoriteiten toe te geven door de feiten te 'calamiseren' en door gebruik te maken van de bekende clichés over 'bescherming van gegevensbeveiliging', vrijheid van meningsuiting, etc.


Geplaatst op:06 / 13 / 2017

Laat een bericht achter