Breaking Bad continuation onder anderen: zo spannend is het Surfshark Netflix herfst!

Wanneer het buiten koud wordt, zijn knuffelige streamingdagen voor de tv des te interessanter. Om je niet te vervelen, lokken sommige Netflix nieuwe releases. En de zorgen zijn gegarandeerd voor opwinding! De enige voorwaarde, zodat het overal met de seriemarathon werkt, is de efficiënte Surfshark Netflix stationwagen. Dat snoeit eenvoudig alle geografische sloten!

Surfshark Netflix vallen? Wat zou dat moeten zijn? Heel eenvoudig: om de nieuwe releases van Netflix echt altijd en overal zonder beperkingen te kunnen gebruiken, is VPN Nieuw lid Surfshark een van de weinige providers die dit mogelijk maken. Omdat ondertussen Netflix (en ook Amazon-video, Sky, DAZN etc.) zo slim is, IP-adressen van VPNHerken providers.
Surfshark Netflix-filmtijd

Surfshark Netflix: ideale combinatie voor gezellige sofa-avonden

Als je bijvoorbeeld de Duitse Netflix in het buitenland wilt zien, heb je pech en zal - ondanks VPN Server in Duitsland - geblokkeerd. Hetzelfde geldt omgekeerd: als je de Amerikaanse Netflix in Duitsland wilt zien, heb je dat ondanks VPN meestal pech. Tenzij u gebruikt Surfshark, Deze provider wordt nog niet herkend door de meeste videostreamers.

Maar nu voor het belangrijkste: welke nieuwe Netflix-releases verwachten u als
Duitse serie en filmfan? Hier is onze lijst met tophits in de herfst:

 

Recente Netflix-releases in de herfst

El Camino

Eerst en vooral het (langverwachte) Breaking Bad-vervolg. El Camino vervolgt het verhaal van voormalig drugsdealer Jesse Pink. Deze keer echter als een film, niet met nieuwe serie-afleveringen. Maar één ding is zeker: het wordt gegarandeerd weer spannend. Vooral interessant: zien we een comeback van Walter White of is hij dood? Als je dat wilt weten, begin dan met 11. Oktober met de jouwe Surfshark Netflix-wagen door!

The Walking Dead Season 9

Sinds 9. Oktober, de gruwelijke zombies staan ​​weer op het punt: overeenkomend met het mistige grijs-in-grijs dat je kunt vinden op de 9. Seizoen van "The Walking Dead" een beetje eng. Omdat horror op jou en de jouwe wacht Surfshark Netflix Power - de overlevenden worden geconfronteerd met een nieuwe tegenstander. The Whisperers ...

Het kroonseizoen 3

Royal zou voor jou, je woonkamer en dat zijn Surfshark Netflix Duo - met de 3. Season of The Crown van 17. November. Deze keer wordt Queen Elizabeth voor het eerst gespeeld door Olivia Coleman, en Prince Charles is er ook. Omdat het begint in de 60er-jaren van de monarchie!

BoJack Horseman Seizoen 6

Zelfs comedy-fans zullen waar voor hun geld krijgen met de Netflix-releases in de herfst: paardenman BoJack komt van 25. Oktober terug - nog een laatste keer. Omdat seizoen 6 het laatste zal zijn. Het tweede deel van de afleveringen wordt uitgezonden in januari 2020. Dus als je iets nodig hebt om te lachen, plaats dat van jou Surfshark Netflix klaar!

Riverdale seizoen 4

Sterke zenuwen hebben alle Riverdale-fans nodig Surfshark Netflix-koorts: Seizoen 4 wordt zoals gewoonlijk slechts één keer per week aflevering per aflevering getoond - en het is natuurlijk weer erg mysterieus in het dorp Riverdale ... De cliffhanger uit de finale van het afgelopen seizoen heeft de nieuwsgierigheid naar de nieuwe afleveringen echt aangewakkerd. Sad Downer: Filmvader Luke Perry zal er niet meer zijn, hij stierf in maart en neemt afscheid bij het begin van het nieuwe seizoen.

Wij wensen je veel plezier Surfshark Netflix en de nieuwe Netflix-releases!


Geplaatst op:10 / 09 / 2019

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links