Onderzoek bevestigt: de meeste VPN Diensten overdrijven met eigen gegevens

Waarom een VPN Diensten moeten niet per se vertrouwd worden!

"VPN-Anbieter overdrijven of maak zelfs verkeerde Information. "

In onze tests van VPN Verkopers konden we nu meer dan 100 anders VPN Controleer diensten. Niet alleen de technische details van de providers worden bekeken door de websites, maar ook hun informatie wordt gecontroleerd. Het ontnuchterende resultaat is dat de overgrote meerderheid VPN Services geven valse informatie of verspreiden zelfs valsheden. 

In de periode januari tot september 2019 hebben we 67 anders VPN Services gecontroleerd op onjuiste of misleidende informatie.

De Duitstalige websites en, indien niet beschikbaar, de Engelstalige websites werden vergeleken met technische specificaties. Beoordeeld door 67 VPN Dientengevolge vonden we slechts services volledig transparant bij één provider, die ook instemde met de technische kenmerken. De valse informatie wordt vaak op de websites gecommuniceerd, zoals uit onze gegevens blijkt. Maar ze spreken elkaar vaak tegen in andere documenten zoals de AGB.


1. Geen logbestanden?

De meest voorkomende hoax betreft het loggen van gebruikers in hun eigen netwerken. Terwijl gebruikers om privacyredenen zoeken, worden logbestanden vaak ook verkeerd begrepen. Hiervoor moet men weten dat de logging van ten minste het IP-adres van een gebruiker van een VPNServer is altijd nodig tijdens het gebruik. geen VPNServer kan hier zonder deze gegevens actieve verbindingen mee maken VPNOnderhouden klanten. Deze omstandigheid is inherent en kan niet worden vermeden. Dit betekent dat het IP-adres van een verbonden gebruiker zich altijd op de bevindt VPNServer en wordt daar gebruikt in lokale technische protocollen (routeringstabel).

Technische noodzaak

Zodra de toegang voor één gebruiker is beperkt (bijvoorbeeld parallel gebruik van meerdere verbindingen met de service beperkt tot 1-, 3- of 5-verbindingen), worden deze gegevens ook centraal gedeeld en beheerd met RADIUS of andere autorisatieservers. Om echter technisch te voorkomen dat deze apparaten elkaar beïnvloeden, moeten ze, als ze tegelijkertijd een server gebruiken, het IP-adres van de gebruikers worden geregistreerd.

Sommige van de VPN Services kunnen door externe bedrijven worden bevestigd om logbestanden op te nemen.

De logfile auditrapporten zijn, wanneer ze nauwkeurig worden gelezen, gerelateerd aan de activiteitsgegevens, dus welke pagina's een gebruiker bezoekt, en daarom slechts gedeeltelijk relevant. Het is hetzelfde met de eigen gegevens van de VPN Services: zelfs als er geen logboekregistratie van de bezochte websites of services plaatsvindt, zijn deze over het algemeen niet relevant. Omdat uiteindelijk op deze punten al bekend is wat er is gedaan / gedaan. De enige vraag is wie op een bepaald moment een dienst gebruikt of heeft gebruikt. En deze informatie is al aanwezig via IP-adres + tijdinformatie in de meeste protocollen.

Heeft dat wel VPN Servicebeperkingen bij gebruik op een beperkt aantal apparaten, de hoeveelheid gegevens of tijdsbeperkingen? Dan maakt dit ook gebruik van centrale logboekregistratie.


2. Server met de snelste bandbreedte?

Vaak wordt bandbreedte geadverteerd op de server. Dit betreft de gegevens in gigabytes per seconde die de aangeboden servers kunnen gebruiken. Als u echter beter kijkt, is deze informatie vaak erg misleidend. Omdat alleen omdat een virtuele gehuurde server een maximale internetverbinding van 10Gbs heeft, dus hij moet dit delen met honderd keer andere vServern. Dit is wanneer u een VPNServer minder cruciaal voor hoe snel zijn internetverbinding is. Als te veel gebruikers het tegelijkertijd gebruiken, gaat de haalbare snelheid voor individuen vaak in ondergrondse bandbreedtes.

Theorie is niet dezelfde praktijk

Technisch gezien is het voorzien in een VPN-Serviceis relatief eenvoudig. Als deze server door 2-5 gebruikers tegelijkertijd wordt gebruikt, is 2 GB RAM-geheugen meestal voldoende. Met 1000 gebruikers tegelijk heb je echter 500 GB RAM nodig. Maar dat heeft een grote impact en wordt meestal niet geïmplementeerd. In feite beperken de hardwareprestaties daarom de snelheden van de VPNGebruikers veel meer dan de theoretische bandbreedtes van internettoegang.

Heeft dat wel VPN Service IP-adressen geregistreerd op uw eigen naam? Zo niet, dan is de kans dat de provider alleen gehuurde of virtuele servers gebruikt zeer groot. We zijn van mening dat de theoretische bandbreedte uiteindelijk niet uitmaakt.


3. Duizenden eigen servers?

Hoewel duizenden van uw eigen servers geacht worden enorme servercentra te vertegenwoordigen die over de hele wereld zijn verspreid, is de realiteit meestal anders. veel VPN Services verhuren virtuele of, op zijn best, echte servers bij Hostersn. Dit betekent dat er slechts in zeer weinig gevallen echte hardware voor de gebruikers bestaat. Met VServer-systemen werken honderden, zo niet duizenden, virtuele serverinstanties op één stuk hardware. Deze delen vervolgens gedeelde RAM, SSD-gegevens en processors.

Meestal wordt verwacht dat een instantie van een virtuele server 1 / 4 of zelfs een hele processor kan gebruiken. Dit betekent bijgevolg dat virtuele informatie de klant een indruk geeft die niet correct is.

Heeft dat wel VPN Servicebeperkingen bij gebruik op een beperkt aantal apparaten, hoeveelheid gegevens of tijdsbeperkingen? Dan maakt dit ook gebruik van centrale logboekregistratie.


4. Uw eigen netwerk? Gekocht of verhuurd?

Iedereen die zijn eigen netwerk op internet beheert, heeft zijn eigen routers en hardware en kan dit alleen doen als hij back-upapparatuur en oplossingen heeft geboden voor alle hardware- en softwareoplossingen die hij gebruikt. Dan kan uw eigen netwerk ook deel uitmaken van internet en de mogelijkheid krijgen om de openbare IP-adressen van RIPE te krijgen.

Kijk goed naar IP-adressen

De eenvoudigste manier om uw eigen netwerk te herkennen, is door naar de IP-adressen van één te kijken VPNServer kijkt dichterbij. Als dit IP-adres ook bij de hoster is geregistreerd, biedt deze lokale operator alleen routers en andere oplossingen. Onderdeel van VPNNetwerk, dit is niet zo en heeft geen VPN Service dan directe toegang.

Het beste bewijs voor een eigen en zelfstandig netwerk zijn geregistreerde IP-adressen, ook op de aanbieder. Heeft dat VPN Als dit niet werkt, werkt het individueel VPN Server en geen eigen netwerk als onderdeel van internet.


5. Anonimiteit op internet - een belofte die niet kan worden geverifieerd.

Gegarandeerd anoniem gebruik is zeker een van de meest gewilde VPN Functions. Het is echter praktisch onmogelijk om er een te krijgen VPN Om anoniem gebruik te kunnen maken van de dienst. Uw eigen IP-adres is dat VPN Server bekend, de betaling is eigenlijk nooit anoniem. Bovendien herkennen websites gebruikers vaak via cookies of trackingmaatregelen. Het IP-adres wordt steeds meer een te verwaarlozen feit. Ten minste wat de eis van de gebruiker betreft, kan dat VPN anoniem slechts een klein deel van de gegevens van een gebruiker wijzigen. 

Google en Apple weten het ondanks VPN te veel over jou

Hoe kun je dat doen? VPN Service op een smartphone gebruiken om volledig anoniem internet te gebruiken? Als u een door Google of Apple geregistreerd apparaat gebruikt, zijn deze twee bedrijven voortdurend op de hoogte van de exacte locatie-informatie en telefoonnummers. Wat u kunt bereiken, is dat uw eigen internetprovider niet langer op de hoogte is van het gebruik van internet. Dit weet echter ook welke VPN Service men gebruikt, zelfs als hij niet meer weet, welke andere internetdiensten worden gebruikt.

een VPN alleen is niet genoeg

Anoniem gebruik van internet vereist veel meer voorzorgsmaatregelen dan de installatie van een VPN-Services. Je moet er dan voor zorgen dat je echt geen gegevens hebt vrijgegeven en ook de gebruikte hardware zorgvuldig kiezen. Vandaar dat de belofte door één aan internet wordt gedaan VPN Om de service anoniem te kunnen gebruiken of om anoniem, volledig gedekt en fout te blijven.

Anonimiteit wordt niet door iemand verkregen VPN-Service. Tegenwoordig kan dit alleen worden bereikt door complexe maatregelen; de gebruikte apparaten zijn al te sterk verbonden met de fabrikanten. Daarom, als u er niet goed op let geen besturingssystemen te gebruiken die gegevens delen met de ontwikkelaars en ook geen internettoegang die naar u kan worden herleid, dan kunt u alleen een bepaalde bescherming krijgen tegen websites die nog niet in een netwerk zijn opgenomen. Anonimiteit zou echter duidelijk overdreven zijn.


6. Gesluierde eigenaar structuren

Zoals duidelijk problematisch merkten we ook dat velen VPN Services verstrekken vrijwel geen gegevens aan de bedrijven op de achtergrond. In bijna de helft van de gevallen kon een normale gebruiker ondanks bekende merknamen niet achterhalen welk bedrijf de service uitvoert. In alle gevallen werden geen telefooncontactnummers aangeboden.

Heel vaak behoren ogenschijnlijk verschillende bedrijven tot dezelfde eigenaren: CyberGhost en zenmate bijvoorbeeld behoren tot de Israëlische financiële investeerder Kape. Of stringVPN, SaferVPN, IPVanish, VPN Tunnelbear etc. - ze behoren toe aan het Amerikaanse bedrijf J2Global. PureVPN, IvacyVPN en eenVPN behoren tot de Pakistaanse operator.

Het is ook erg problematisch wanneer schijnbaar onafhankelijke vergelijkingssites dezelfde investeerders hebben! En dat hebben we vaak ook ontdekt!


7. Niet van toepassing zijnde informatie over de bedrijfslocatie!

In 10-gevallen kwam de op de website aangegeven bedrijfslocatie niet overeen met de realiteit. Dit betekent ook dat klanten niet weten onder welke jurisdictie of wetgeving hun gegevens worden beschermd. Het gebruik van een VPNHet moet altijd een kwestie van vertrouwen zijn. Iedereen die denkt dat u veiliger bent bij een anonieme provider, kan ook drastisch voor de gek worden gehouden en ontvangt mogelijk niet de gewenste prestaties en ontvangt dus geen rechtsmiddelen of bescherming.

 


Winnaar "Transparantie en oprechtheid":

plein vyprvpn notulen

VyprVPN

De Zwitserse dienst VyprVPN is in al onze tests naar voren gekomen als de aanbieder die de meest transparante en eerlijke informatie biedt over alle technische aspecten. Het is niet overdreven noch met onwaarheden gewerkt. Bovendien wordt de service ook in het Duits uitgelegd en is het gemakkelijk te begrijpen over alle omstandigheden en functies.

VyprVPN recensie 

bedieningslocatieZwitserland
billing locatieZwitserland
Lokale wetgeving heeft invloed op de bescherming van klanten
Werking en facturering afzonderlijk
serverlocaties64
Geen logbestanden
Eigen DNS-server
Virtuele server
Toegewijde server
RAM-schijfserver
Eigenaar van de hardware
Eigenaar van de IP-adressen

Overzicht van valse beloften van VPN Diensten

VPN providerOnjuiste informatie over logbestandenOnjuiste informatie over bandbreedtesOnjuiste informatie over serversOnjuiste informatie over het netwerkValse anonimiteitsbelofteOnjuiste informatie (website + algemene voorwaarden)Transparante houdergegevens
NordVPN
VyprVPN
SaferVPN
Trust.Zone
Surfshark
Perfect-Privacy
GooseVPN
VPN.ac
ZorroVPN
Shellfire
ProtonVPN
ExpressVPN
VeePN
RUSVPN
Hide.me VPN
PureVPN
OVPN
TunnelBear
FrootVPN
IPVanish
HideMy.Name
Privé-internettoegang
Anonine VPN
ActiVPN
VPN.ht
TOR
IvacyVPN
VPNTunnel
Proxy.sh
Mullvad
Ironsocket
IVPN
SpyOFF
IPredator
TorrentPrivacy
PrivateVPN
AirVPN
onevpn
ZenMate
Windscribe
CyberGhost
Torguard
BTGuard
StrongVPN
ibVPN
Avast Secure Line
zenVPN
Avira Phantom
PrivateTunnel
WebSecuritas
FastestVPN
HideMyAss VPN
VPNboek
EarthVPN
F-Secure VRIJHEID
TotalVPN
Kaspersky VPN
VPNOnbeperkt
OperaVPN
oke Freedom
Steganos Online Shield
VPNhub
SurfEasy
AvastSoftware
HotspotShield
overdreven acteren

 

 

 


Geplaatst op:10 / 02 / 2019

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links