Surfshark Wireguard is nu nieuw op de markt!

Wireguard is een modern en populair protocol dat momenteel steeds meer wordt gebruikt door VPNs wordt gebruikt. Nu is er eindelijk Surfshark Wireguard! Het krachtige protocol is nu beschikbaar op de gangbare besturingssystemen Windows, Android, iOS en macOS. Dus het wachten was het waard, want het protocol biedt unieke snelheden!

Wireguard - wat is het eigenlijk?

Wireguard-logo

Het Wireguard-protocol is een vrij nieuwe open sourceVPN-Protocol. Het was oorspronkelijk alleen gestart voor de Linux-kernel. Na verloop van tijd is het echter ook aangepast aan de gangbare besturingssystemen Android, Windows, iOS en macOS. Het heeft een gemakkelijk verifieerbare code en is ook uitgerust met zeer sterke cryptografische basiselementen. Wireguard is nog niet zo wijdverspreid, het was alleen mogelijk met NordVPN en OVPN Zoek!

Welke positieve punten zijn er? Surfshark Wireguard onderscheidt zich van de massa?

Zoals eerder vermeld, gebruikt het protocol code die gemakkelijk te verifiëren is. Dit betekent dat er ongeveer minder dan 4.000 regels code worden gebruikt. Ter vergelijking: At OpenVPN het is ongeveer 400.000. Dit maakt het logboek minder kwetsbaar voor mazen in de beveiliging, aangezien het veel duidelijker en gemakkelijker te beheren is.

Topsnelheden met Surfshark Wireguard

Wireguard is gemaakt om zijn concurrenten ver te overtreffen. Het is versleuteld met behulp van de modernste technieken en protocollen. Dit bevat:

  • SipHash24 - Hashtabel sleutel
  • Curve 25519 - ECDH
  • ChaCha20 - symmetrische codering en geverifieerd met Poly1305
  • HKDF - sleutelafleiding
  • BLAKE2s - Hashing en keyed hashing

Bovendien vinden er ongeveer om de paar minuten "verbindingshandshakes" plaats. Het verleent roterende sleutels die toekomstgerichte geheimhouding bieden. Het quote-on-quote-protocol is verbindingsloos en vermindert pakketverlies. Het biedt gebruikers dus soepele prestaties.

Wireguard is simpelweg futuristisch en onderscheidt zich van de massa door zijn prestaties. Ongelooflijk dat het zich nog in de ontwikkelingsfase bevindt en nu al ongelooflijke snelheden en gebruiksgemak vertoont.

Surfshark Wireguard-logo
Surfshark Wireguard-logo

Surfshark optimaliseert Wireguard

Wie het protocol wat beter kent, weet ook dat er hier en daar natuurlijk een paar zwakke punten zijn. Surfshark Door de implementatie van Wireguard verbetert zijn snelheid aanzienlijk met een veelvoud en biedt het zijn eigen bescherming tegen de zwakke punten van het protocol om de gebruiker 100% veiligheid te garanderen.

Double NAT moet extra bescherming bieden

In vergelijking met de andere protocollen geeft het Wirguard-protocol de gebruiker altijd hetzelfde statische IP-adres. Maar dat kan de veiligheid van klanten in gevaar brengen en daarom Surfshark heeft nu een dubbel NAT-systeem geïnstalleerd. Het geeft de gebruiker een dynamisch, veranderend IP-adres elke keer dat ze verbinding maken met het nieuwe protocol. Er is dus geen reden om gegevens op servers op te slaan. Surfshark Wireguard en het Double NAT-systeem bieden u maximale veiligheid en ongelooflijke snelheden. Het is de perfecte aanvulling op de 100% RAM-pure servers die de dienst eerder dit jaar heeft opgezet.


Geplaatst op:10 / 28 / 2020

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links