Opmerking: WebRTC Leak onthult het echte IP-adres, zelfs bij gebruik VPN-Services

WebRTC logo_150-minWebRTC is een gratis en open project waarmee browsers in realtime kunnen communiceren en mobiele applicaties kunnen synchroniseren (RTC-real-time-communicatie).

Veel browsers vertrouwen nu op deze technologie en ook veel website-providers volgen en gebruiken deze mogelijkheden ook.

WebRTC browser-min
WebRTC-browsers die WebRTC ondersteunen!

Dat is aan de ene kant een zeer comfortabel ding bij het gebruik van veel websites (je hoeft meestal niet altijd "extra te sparen", maar het is bijna InTime dus in real time tussen de browser en de server communiceert, maar heeft er een in gebruik grote karbonades, want zoals in het artikel van Daniel Roesler's GitHub pagina, werd in juni 2015 beschreven voor verzoeken die rechtstreeks naar een STUNN-server werden verzonden VPN Communiceer tunnels en vind het echte IP-adres van de gebruiker!

Dus als je er nu een hebt VPN Provider gebruikt, dan kan het zijn dat door het gebruik van de bovengenoemde browser dit kan leiden tot een probleem met uw anonimiteit.

Opmerking:


Perfect-Privacy
heeft zijn eigen online test ontwikkeld, die u er onmiddellijk informatie over geeft.

pp_leak-min

Live demo Test

Deze demo doet verborgen verzoeken aan STUN Server die deze query's registreert. Deze zoekopdrachten worden niet weergegeven in ontwikkelaarsconsoles en kunnen niet worden geblokkeerd door browserplug-ins zoals Adblock, Ghostery, enz.


Geplaatst op:02 / 03 / 2016

1 Thought "Opmerking: WebRTC Leak onthult het echte IP-adres, zelfs bij gebruik VPN-diensten "

Laat een bericht achter