Huidige en actuele aanbiedingen van VPN Ik heb hier diensten samengesteld. U kunt ook een geweldige prijs krijgen voor de provider van uw voorkeur. Waarom meer betalen?

nordvpn aanbod NordVPN BlackFriday biedt

NordVPN biedt dit jaar en ook in de kerstperiode twee verschillende aanbiedingen voor klanten.

  • 2 jaar NordVPN voor slechts $ 72 ($ 3 / maand) of

  • 3 jaar NordVPN voor slechts $ 99 ($ ​​2.75)

Deze twee aanbiedingen kunnen worden verkregen door de bijbehorende kortingscodes in te voeren bij het betalen voor de dienst.

NordVPN

SaferVPN logoSaferVPN BlackFriday- en CyberMonday-deals

bij SaferVPN je verdubbelt de voorwaarden. Koop je dus 1 jaar, dan krijg je 2 jaar.

  • 1 jaar SaferVPN + 1 jaar gratis voor slechts $ 59.99 ($ ​​2.49 / maand)

  • 1 maand SaferVPN + 1 maand gratis voor slechts $ 8

De aanbiedingen zijn beperkt en slechts geldig tot 26.11.2017 november XNUMX. Geld-terug-garantie wordt niet beïnvloed.

SaferVPN

PureVPN-logoPureVPN BlackFriday- en CyberMonday-deals

Jij krijgt PureVPN voor 2 jaar nu voor 69.95 dollar, dat is een maandelijks bedrag van slechts 2.91 dollar.

  • 2 jaar PureVPN voor slechts $ 69.95 ($ 2.91 / maand)

Dit heeft geen invloed op de geld-terug-garantie of de verscheidenheid aan functies. PureVPN biedt VPN-Locaties in 141 verschillende landen.

PureVPN

VPNAanbieders in de kortingsval!

veel VPN-ServiceIn de tussentijd kunnen ze niet uit de zelfopgelegde kortingsval komen. Dit betekent dat als ze geen promoties hebben, klanten wachten tot er weer overeenkomstige aanbiedingen zijn bij een aankoop. Dit is geen voordeel voor de aanbieders maar ook voor de klanten op lange termijn. Door de kostendruk moet de aanbieder zoveel mogelijk nieuwe klanten werven en kan hij ook niet veel investeren in technologie of klantenservice. Typische vertegenwoordigers van dit mechanisme zijn bijvoorbeeld CyberGhost, HideMyAss oder auch NordVPN worden. De mogelijkheid dat er weer een kortingscode of een speciale aanbieding komt, zorgt ervoor dat gebruikers afwachten. Dat merk je aan het bovenstaande VPN Aanbieders maken duidelijk dat de dienstverlening verslechtert bij een toenemend aantal klanten. Overbelaste servers, softwarefouten en bugs, maar ook lange wachttijden of onpersoonlijke ondersteuning zijn de verdere gevolgen.

Andere aanbieders die al jaren ongewijzigde prijzen hebben, zijn hier doorgaans veel beter gepositioneerd en bieden hun klanten al jarenlang een constante hoge kwaliteit en klantenservice. Bovendien voelt u zich als klant, ongeacht wanneer u de service heeft geboekt, ook eerlijk behandeld. Velen kennen misschien het gevoel dat je krijgt als je ergens anders een betere prijs ziet voor een product dat je net hebt gekocht. Ik geef daarom normaal gesproken de voorkeur aan providers die geen kortingen of speciale speciale prijzen aanbieden, maar wel het hele jaar door een vaste en eerlijke prijs hebben. Hieraan VPN Diensten tellen zeker mee VyprVPN oder auch Perfect-Privacy VPN. Als je er een hebt VPN Als u het hele jaar door en gedurende een lange periode wilt gebruiken, zijn de kwaliteitskenmerken veel belangrijker dan kortetermijnkortingen.

Zorg voor gelieerde links