Vilfo - De snelste VPNRouter voor thuisgebruikers

Vilfo router

9.3
Geschwindigkeit 9.6
Privatsphäre 8.9
Features 9.5
Service 9.2
verlichten 9.5

Voordelen

  • snelst VPNThuisrouter op de markt
  • multi-VPN Verbindingen zijn mogelijk
  • Meer dan 40 VPNs zijn al vooraf geïnstalleerd
  • Apparaten kiezen in seconden of deze VPN Verbinding en welke locatie u wilt gebruiken
  • Eenvoudigste conifguratie ondanks vele opties

negatief

  • Relatief gezien, hoge prijs

Met wie een thuisrouter VPNCliënt heeft niet veel keus. Omdat de Vilfo-router maar veel is veranderd. De gebruikelijke methode een paar jaar geleden was om een ​​router te 'flashen' met alternatieve software zoals DD-WRT of Tomato. Niet alleen de garantie, maar ook veel andere modelspecifieke functies gingen verloren. Bovendien was daarna de oprichting van hun eigen land VPNServices erop is voor velen een onmogelijke taak. Dit is de afgelopen 3 jaar veranderd en zeer bekende providers zoals ASUS hebben ze ook VPNClientfuncties ingebouwd in uw Wifi-router.

Vilfo-router in het thuisnetwerk
Vilfo-router in het thuisnetwerk
Geschwindigkeit
100%

De snelste VPNRouter "Vilfo"!

Vilfo routerweergave
Vilfo routerweergave

Als u op zoek bent naar een router die ook een adembenemende snelheid creëert, vindt u deze met het model "Vilfo" van de Zweedse ontwikkeling en productie. De router is speciaal ontworpen om aan de behoeften van thuisgebruikers te voldoen en aan hun behoeften te voldoen.

Naast een echt overtuigende hardware-architectuur, slaagt deze router er ook in om gegevens via de maximale encryptie te verzenden met veel meer dan 400MBit / s.

meervoudig VPNGebruik verbindingen parallel

Dan is er ook de mogelijkheid van meer dan één VPNVerbinding parallel. Voor de gebruiker betekent dit dat hij er voortdurend meerdere toevoegt VPNLocaties kunnen bijvoorbeeld worden gekoppeld aan verschillende landen. Afhankelijk van uw vereisten kunnen afzonderlijke apparaten afzonderlijk aan deze verbindingen worden toegewezen.

Vilfo routerweergave
Vilfo routerweergave

Het typische voorbeeld hier is de laptop van de zoon die de Amerikaanse server gebruikt omdat hij alleen maar Amerikaanse series wil bekijken. Terwijl de dochter met de Duitser VPNLocatie kan ook veilig lokale inhoud zien. Het tv-toestel met Netflix moet echter rechtstreeks van de VPN Gebruik uitgesloten.

Deze of vergelijkbare toepassingsscenario's kunnen eenvoudig worden gerealiseerd met de Vilfo Router. Er is zelfs verder gedacht dat de apparaten die de router gebruiken eenvoudig hun voorkeursverbindingen kunnen aanpassen via extensies in de browser. Dus de verandering van de ene locatie naar de andere gebeurt op de afzonderlijke apparaten, zelfs in een paar seconden.

Vilfo - De snelste VPNRouter voor thuisgebruikers 1

Jugenschutz eenvoudig gerealiseerd op de Vilfo-router

Maar wat voor velen belangrijk kan zijn, is dat u het gebruik van de router zelfs individueel kunt regelen. Dus je kunt de nog minderjarige dochter en het gebruik van Whatsapp eenvoudig vergrendelen op 22h-klok. Natuurlijk kunnen veel andere handmatige of tijdelijk geregelde filters worden gebruikt.

Installatie van de Vilfo-router.

De router wordt geleverd in een mooi pakket dat rechtstreeks bij u thuis wordt afgeleverd. Eerst kunt u dit uitpakken en vervolgens onmiddellijk verbinding maken met de internetrouter. Om dit te doen, is de router verbonden met de voeding met behulp van de meegeleverde voeding en de meegeleverde netwerkkabel is verbonden met de beschreven locatie op de router en rechtstreeks in een vrije LAN-poort (meestal geel) op de bestaande internetrouter. Kortom, deze configuratie is hetzelfde als het aansluiten van een pc op uw eigen internetrouter. De router wordt daar ook herkend en in gebruik genomen. De volgende stap is verbinding maken met de Vilfo-router. Ofwel met een kabel die vanaf uw eigen pc wordt verbonden met de Vilfo-router of via Wifi. Het wifi-wachtwoord dat de router in het begin gebruikte, is handig al ingesteld.

Nadat u bent verbonden met de router, kunt u het beheer van de router al in de browser gebruiken. Dit is naar mijn mening zeer duidelijk gestructureerd en zelfs als dit alleen in het Engels gebeurt, zou het voor niemand gemakkelijk moeten zijn om het gemakkelijk aan zijn eigen behoeften aan te passen.

Die van jou VPNIntegreer service in minder dan een minuut!

Sinds al meer dan 40 anders VPN-Diensten zijn vooraf geconfigureerd, u kunt eenvoudig uw eigen uit een lijst selecteren en vervolgens inloggen met zijn gebruikersgegevens van de VPNs en kunnen al alle geïnstalleerde functies hebben. Het hele ding duurt minder dan 1 minuten en is gemakkelijk te doen, zelfs voor leken.

Al vooraf geïnstalleerd VPNServices op de Vilfo-router

voorgeconfigureerde VPN-Services
voorgeconfigureerde VPN-Services

Vilfo Router - Managementweergaven

Hoeveel kost de Vilfo-router?

Vilfo prijs
Vilfo prijs

De prijs van de Vilfo is afhankelijk van de locatie waarnaar u de router kunt sturen, aangezien de lokale omzetbelasting zoals gebruikelijk in de EU wordt toegevoegd. Inclusief transportkosten kan echter een bedrag van 400 Euro snel bij elkaar komen. Dit bedrag zal zeker veel gebruikers afschrikken, maar houd er rekening mee dat dit een speciaal product is. Met ASUS-routers kunt u veel goedkoper worden, maar het heeft enkele beperkingen in vergelijking met een Vilfo-router (slechts één verbinding tegelijkertijd mogelijk, maximale snelheid afhankelijk van het model tot 90MBit / s)

Trouwens, je kunt de router betalen met creditcards of je PayPal-account. Andere betaalmethoden zijn momenteel niet beschikbaar.

Vilfo website (bestellen met korting)

Als u wilt besparen op de verzendkosten ($ 20), kunt u bij het bestellen eenvoudig de coupon "FREESHIPPING" opgeven!

Mijn aanbeveling

Ik heb de Vilfo getest en moet zeggen dat ik hem nu constant thuis gebruik. Het is verleidelijk wanneer veel dingen en functies heel gemakkelijk en heel snel kunnen worden uitgevoerd. Natuurlijk wil ik thuis veiligheid hebben, daarom VPN Router de eerste keuze. Ik heb echter alleen met de Vilfo geen concessies gedaan aan comfort en snelheid, dat is de reden waarom de prijs pijn doet, maar uiteindelijk een waardevolle investering is.


features

Browser-extensies (serververandering op het apparaat)

Vilfo - De snelste VPNRouter voor thuisgebruikers 2

Snelheid met OpenVPN

Vilfo - De snelste VPNRouter voor thuisgebruikers 3

Vilfo gedetailleerde gegevens statistieken

Vilfo - De snelste VPNRouter voor thuisgebruikers 4


Geplaatst op:06 / 17 / 2019

Laat een bericht achter