VPN Aanbieder kosteloos. Vergelijk gecontroleerde services. VPN Services zonder logbestanden?

VPN Gratis provider: veel van mijn lezers vragen gratis VPN Diensten. In de volgende vergelijking heb ik de belangrijkste en meest betrouwbare VPNProvider met gratis tarieven gecompileerd.

VPNMaar het zijn geen softwareoplossingen die u eenvoudig zo vaak als u wilt naar gebruikers kunt kopiëren en verspreiden.

Jeder VPN stellt VPN-Server in verschillende landen op de verbinding beschikbaar en moet dus de lopende kosten dekken (elektriciteit, huur, bandbreedte op internet, aankoopvolume, onderhoudskosten, enz.). Dit betekent ook dat hoe meer gebruikers er een zijn VPN Service heeft, hoe hoger zijn de huidige kosten. Daarbij aanbod VPN-Services hebben er meestal maar beperkt toegang toe om de groei van klanten en de kosten te beperken. Ook aanbieders die geen limieten hebben en kosteloos zijn, gebruiken steeds vaker de persoonsgegevens van de gebruikers. Studies zeggen dat meer dan 70% van alle VPN-Apps voor Android zijn eigenlijk data-octopussen, die ook toegang hebben tot de wachtwoorden en andere gegevens van gebruikers en vaak geld verdienen in Darknet.

Belangrijke veiligheidsaanbeveling voor iedereen VPN Aanbieder kosteloos.

Alleen installeren en gebruiken VPNs, als u het bedrijf achter de service of applicatie ook kunt noemen met de volledige naam, het adres en idealiter ook met telefoonnummers of namen van verantwoordelijke personen. In elk ander geval zou ik het ten zeerste afraden het te installeren! Het beste voorbeeld hiervan is securevpn.to.

VPN Aanbieder kosteloos VPN Provider gratis ZONDER logbestanden

Da VPNAanbieders in sommige landen zijn ook aansprakelijk door internettoegang te bieden via hun eigen IP-adressen. Gratis aanbiedingen worden meestal vastgelegd door middel van IP-adresprotocollen (logbestanden). Deze gegevens kunnen worden doorgegeven als onderdeel van officiële onderzoeken.

Creëer meestal VPN- Aanbieders gratis de volgende records (logfiles):

  • Tijd om verbinding te maken
  • Echt IP-adres van de gebruiker
  • Gebruikt IP-adres van de VPN-Dienstes
  • Duur van de verbinding

Daarom mag niet worden aangenomen dat dit gratis is VPN- Diensten die niet over gebruikersgegevens beschikken voor reclamedoeleinden of andere voordelen door het aanbieden van de dienst, de aansprakelijkheid zelf. Daarom worden deze gebruiksprotocollen volgens wettelijke vereisten meestal gemaakt.

Pas op voor frauduleus VPNToepassingen!

Zoals uit verschillende internationale onderzoeken is gebleken, “gratis VPN-Applicaties ”worden heel vaak gebruikt voor het verzamelen van gegevens of het monitoren van gegevens. Een recent onderzoek uit 2017, in samenwerking met drie universiteiten, toonde aan dat zeker 62% van alle gratis is VPNApps op smartphones die in de officiële app-winkels worden aangeboden, worden verdacht van het misbruiken van gebruikersgegevens voor andere doeleinden.

Daarom raad ik ten zeerste af "VPN Provider gratis ”te installeren of te gebruiken!

referentie: Studie van januari 2017 over VPNToepassingen voor smartphones

VPN Aanbieder kosteloos

De volgende providers bieden ook gratis VPN-Services echter, vanwege de zakelijke praktijken of de voorwaarden, wordt de gegevensverzameling van de gebruikers of de gegevensoverdracht aan derden (bedrijven) niet verhinderd. Dit betekent dat het gebruik van deze diensten het grote risico inhoudt dat uw eigen gegevens ongevraagd worden doorgegeven aan derden.

Aangezien ik deze services niet wil ondersteunen door een vergelijking in een vergelijking, worden deze hier vermeld!

Windscribe VPN

De provider die naar verluidt gratis en ad-ondersteund is VPN-Service adverteert gebruikers, sluit de overdracht van gegevens niet uit als een zakelijk object. Men moet ervan uitgaan dat de aanbieder de verkregen data, inclusief de activiteiten van de gebruikers, met winst verkoopt.

Niet aanbevolen!

OKFreedom VPN

De aanbieder was van Steganos VPN gelanceerd in samenwerking met enkele Duitse mediabedrijven. De verkregen gegevens worden ter beschikking gesteld van de samenwerkingspartner voor eigen reclamemaatregelen. Zelfs de mogelijkheid om een ​​betaald tarief te kiezen, sluit deze gegevensoverdracht niet uit.

Niet aanbevolen!

 

Zorg voor gelieerde links