VPN Aanbieder kosteloos. Vergelijk gecontroleerde services. VPN Services zonder logbestanden?

VPN Gratis provider: veel van mijn lezers vragen gratis VPN Diensten. In de volgende vergelijking heb ik de belangrijkste en meest betrouwbare VPNProvider met gratis tarieven gecompileerd.

VPNMaar het zijn geen softwareoplossingen die u eenvoudig zo vaak als u wilt naar gebruikers kunt kopiëren en verspreiden.

Jeder VPN stellt VPN-Server in verschillende landen op de verbinding beschikbaar en moet dus de lopende kosten dekken (elektriciteit, huur, bandbreedte op internet, aankoopvolume, onderhoudskosten, enz.). Dit betekent ook dat hoe meer gebruikers er een zijn VPN Service heeft, hoe hoger zijn de huidige kosten. Daarbij aanbod VPNServices hebben er meestal beperkte toegang toe om de groei en kosten van klanten te beperken. Aanbieders die geen beperkingen hebben en vrij zijn om de persoonlijke gegevens van de gebruikers te gebruiken. Studies zeggen dat meer dan 70% van alles VPN-Apps voor Android zijn eigenlijk data-octopussen, die ook toegang hebben tot de wachtwoorden en andere gegevens van gebruikers en vaak geld verdienen in Darknet.

Belangrijke veiligheidsaanbeveling voor iedereen VPN Aanbieder kosteloos.

Alleen installeren en gebruiken VPNs, als u het bedrijf achter de service of applicatie ook kunt noemen met de volledige naam, het adres en idealiter ook met telefoonnummers of namen van verantwoordelijke personen. In elk ander geval zou ik het ten zeerste afraden het te installeren! Het beste voorbeeld hiervan is securevpn.to.

VPN Aanbieder kosteloos VPN Provider gratis ZONDER logbestanden

Da VPNAanbieders in sommige landen zijn ook aansprakelijk door internettoegang te bieden via hun eigen IP-adressen. Gratis aanbiedingen worden meestal vastgelegd door middel van IP-adresprotocollen (logbestanden). Deze gegevens kunnen worden doorgegeven als onderdeel van officiële onderzoeken.

Creëer meestal VPN- Aanbieders gratis de volgende records (logfiles):

  • Tijd om verbinding te maken
  • Echt IP-adres van de gebruiker
  • Gebruikt IP-adres van de VPN-Dienstes
  • Duur van de verbinding

Daarom mag niet worden aangenomen dat dit gratis is VPN- Diensten die niet over gebruikersgegevens beschikken voor reclamedoeleinden of andere voordelen door het aanbieden van de dienst, de aansprakelijkheid zelf. Daarom worden deze gebruiksprotocollen volgens wettelijke vereisten meestal gemaakt.

Pas op voor frauduleus VPNToepassingen!

Zoals uit verschillende internationale studies bleek, "gratis VPNToepassingen worden ook heel vaak gebruikt voor gegevensverzameling of gegevensbewaking. Een recent onderzoek van 2017, in samenwerking met drie universiteiten, wees uit dat ten minste 62% van alle gratis is VPNApps op smartphones die in de officiële app-winkels worden aangeboden, worden verdacht van het misbruiken van gebruikersgegevens voor andere doeleinden.

Dus ik raad het sterk af, "VPN Aanbieders gratis te installeren of te gebruiken!

referentie: Studie van januari 2017 over VPNToepassingen voor smartphones

VPN Aanbieder kosteloos

De volgende providers bieden ook gratis VPNDiensten worden echter niet verhinderd vanwege zakelijke praktijken of de algemene voorwaarden voor het verzamelen van gegevens van gebruikers of de gegevensoverdracht aan derden (bedrijven). Dit betekent dat het gebruik van deze services het grote risico inhoudt dat hun eigen gegevens zonder toestemming aan derden kunnen worden doorgegeven.

Aangezien ik deze services niet wil ondersteunen door een vergelijking in een vergelijking, worden deze hier vermeld!

Windscribe VPN

De provider die naar verluidt gratis en ad-ondersteund is VPNService adverteert gebruikers, sluit de gegevensoverdracht niet uit als een enterprise-object. Men moet aannemen dat de aanbieder winst maakt, ook de activiteiten van de gebruikers winstgevend heeft verkocht.

Niet aanbevolen!

OKFreedom VPN

De aanbieder was van Steganos VPN gelanceerd in samenwerking met enkele Duitse mediabedrijven. De verkregen gegevens worden ter beschikking gesteld van de samenwerkingspartner voor eigen reclamemaatregelen. Zelfs de mogelijkheid om een ​​betaald tarief te kiezen, sluit deze gegevensoverdracht niet uit.

Niet aanbevolen!